Islam - czym on jest?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Islam - czym on jest?
a w Iraku np. czy w Syrii to kogo zabijają , ja tam nie wiem wszystkiego ale na pewno nie idealizowałbym terrorystów, odwrotnie .
-
- bywalec
Nie zrozumiałeś moich intencji - nigdy nie poprę ani terroryzmu ani islamu ani satanizmu ani lewactwa.Słonecznik1 pisze: ↑pt mar 17, 2017 7:44 pm a w Iraku np. czy w Syrii to kogo zabijają , ja tam nie wiem wszystkiego ale na pewno nie idealizowałbym terrorystów, odwrotnie .
Moją intencją było pokazanie skali głupoty lewactwa - jak można być tak głupim, żeby zapraszać islamistów, którzy nade wszystko nienawidzą właśnie lewactwa, do tego jeszcze zmuszać normalnych ludzi do akceptacji swojej samobójczej "ideologii"...
Sami nie mają pojęcia z czym mają do czynienia ale ich właściciel powiedział skakać, to lewactwo nie pyta czemu a jak wysoko...
PS. Przy czym pomiędzy islamem a terroryzmem można postawić znak równości, z resztą tak samo jak pomiędzy lewactwem a satanizmem...
- Słonecznik1
- bywalec
znak równości to jeśli przyjąć że lewactwo to pasożytowanie ,kradzież ,nieczyste zagrywki wszelkie,morderstwa to może i tak. Nie wszystkie rządy są dla władzy wstanie zrobić wszystko. Niektóre tak.I przeważnie takie przestają z czasem działać dla dobra obywateli.
- Słonecznik1
- bywalec
dziś mnie nie będzie już
-
- bywalec
Lewactwo to nie lewicowość, nie potępiam tych którzy np. biorą 500+.Słonecznik1 pisze: ↑pt mar 17, 2017 8:12 pm znak równości to jeśli przyjąć że lewactwo to pasożytowanie ,kradzież ,nieczyste zagrywki wszelkie,morderstwa to może i tak. Nie wszystkie rządy są dla władzy wstanie zrobić wszystko. Niektóre tak.I przeważnie takie przestają z czasem działać dla dobra obywateli.
Lewactwo to wszelkiego rodzaju krętactwo robione w imię stwarzania iluzji czynienia czegoś dobrego, co jak wiadomo zawsze kończy się tak jak to widzimy w zachodniej europie...
PS. Chodzą słuchy, że Wikileaks ma wypuścić nową paczkę danych - tym razem ma to być europejski lewak numer jeden - merkelowa... nie jest to oficjalna wypowiedź Wikileaks, na chwilę obecną to tylko plotka krążąca w pewnych kręgach... Jeśli jest prawdą, definiowanie czym lewactwo jest zostawimy merkelowej - wiemy jak to wygląda od strony clintonowej - z maili udostępnionych na Wikileaks doskonale można wyrobić sobie opinię o tym czym lewactwo jest w USA, teraz kolej na socjalistyczny związek republik europejskich...
PS. Co do satanizmu wśród właścicieli lewaków to dowodów jest cała masa ot chociażby kolejne:
Banda degeneratów których miejsce jest albo na oddziale zamkniętym albo w więzieniu - oczywiście bez możliwości opuszczenia...
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Islam to zaraza ale islam to Araby a Araby to rasa która robi to co widać.
Moim zdaniem nie powinniśmy oddzielać tej religii od tej rasy.
Moim zdaniem nie powinniśmy oddzielać tej religii od tej rasy.
-
- bywalec
islam nie ma nic wspólnego z rasą - islamistami są nawet osoby urodzone w naszym kraju - niedawno zginął osobnik wychowany w naszym kraju w naszej kulturze, który został zrekrutowany przez islamistów i wyjechał prowadzić jihad:
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/ ... -alPolandi
Mieszanie rasy z systemem politycznym znanym pod nazwą islam jest wielkim błędem, błędem wpajanym przez lewactwo aby mieć argument do wyzywania innych od rasistów. Chodzi tylko i wyłącznie o system znany pod nazwą islam - rasa tutaj kompletnie się nie liczy.
PS. Co powiesz na temat persów, persowie też są islamistami jednak nie są arabami, etc...
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Islam ma tyle wspólnego z rasą, że zazwyczaj wyznają go Araby
-
- bywalec
Nie wszyscy i nie tylko, czyli łączenie islamu z jakąkolwiek rasą jest błędnym założeniem.
Co powiesz na temat arabów którzy chcą odstąpić od islamu ale niestety nie mogą - bo żyją w islamskich krajach gdzie za odstąpienie od islamu grozi im kara śmierci, co samo w sobie jest aktem terroryzmu?
https://euroislam.pl/prawo-szariatu-%E2 ... ?print=pdf
Największy krajem muzułmańskim na świecie jest Indonezja, a potem Malezja.
Szacuje się, że Arabowie stanowią ok. 20% muzułmanów na świecie.
LaDopamina
-
- bywalec
Czym jest islam - islam to mordowanie wszystkich niewiernych - gdzie szczególnie wymienia się pewne religie:
koran 9:29 oraz dalesze 9:30, etc...
https://quran.com/9/29
Należy zwrócić szczególną uwagę na to iż tłumaczenie (z arabskiego na angielski) na tej stronie jest tłumaczeniem oficjalnym i zatwierdzonym przez dzikusów...
Oraz że rozróżnione w tym tłumaczeniu są wyrazy "allah" oraz "God".
Niech lewactwo które ponoć tak walczy o prawa człowieka (o ironio - walczą o to tak samo jak hitler walczył o życie żydów) czyta i uczy się z czym ma do czynienia... tak wiem wymaganie od lewactwa pogłębiania swojej wiedzy poza propagandę którą są karmieni przez swoich właścicieli to tak jak wymaganie od małp projektowania satelitów, marne szanse na powodzenie - jednak może wyewoluują kiedyś, kto wie...
koran 9:29 oraz dalesze 9:30, etc...
https://quran.com/9/29
Należy zwrócić szczególną uwagę na to iż tłumaczenie (z arabskiego na angielski) na tej stronie jest tłumaczeniem oficjalnym i zatwierdzonym przez dzikusów...
Oraz że rozróżnione w tym tłumaczeniu są wyrazy "allah" oraz "God".
Niech lewactwo które ponoć tak walczy o prawa człowieka (o ironio - walczą o to tak samo jak hitler walczył o życie żydów) czyta i uczy się z czym ma do czynienia... tak wiem wymaganie od lewactwa pogłębiania swojej wiedzy poza propagandę którą są karmieni przez swoich właścicieli to tak jak wymaganie od małp projektowania satelitów, marne szanse na powodzenie - jednak może wyewoluują kiedyś, kto wie...
- Kiciuś_XXL
- moderator
Zachód od wielu lat robi nam wodę z mózgu. Wciska nam dziwne prawa fizyki panujące we Wszechświecie np to że małe obiekty krążą wokół ogromnych o wielkiej grawitacji. A przecież wiadomo, że to Słońce krąży wokół Ziemi co zresztą widać gołym okiem i co zresztą tłumaczy pewien Szejk Bandar-alKhaibari. Kto jeszcze nie widział tego filmiku niech go zobaczy. Dość słynny film
http://fakty.tvn24.pl/fakty-ekstra,52/s ... 17239.html
Właśnie muzułmanie zalewają niedouczoną Europę.
http://fakty.tvn24.pl/fakty-ekstra,52/s ... 17239.html
Właśnie muzułmanie zalewają niedouczoną Europę.
-
- bywalec
Wiadomo od dziczy także, że jeśli skóra zrobi się żółta to dzicz musi pić wielbłądzie siki:
Takich bzdur w islamie jest całe mnóstwo... mohammed pedofil, gwałciciel, morderca i terrorysta miał wiele dziwacznych upodobań które narzucił swoim wyznawcom...
Takich bzdur w islamie jest całe mnóstwo... mohammed pedofil, gwałciciel, morderca i terrorysta miał wiele dziwacznych upodobań które narzucił swoim wyznawcom...
Raczej na żadne z tych przypadłości mocz wielbłąda pomóc nie może, a wręcz przeciwnie...Żółknięcie skóry wiąże się ze wzrostem bilirubiny (produkt degradacji hemoglobiny powstający w wątrobie, a także śledzionie i szpiku kostnym) we krwi. Występuje w przebiegu żółtaczki typu A, B, C, żółtaczki mechanicznej lub chorób trzustki. Ale może być też spowodowane wzrostem stężenia karotenoidów (żółte, czerwone i pomarańczowe barwniki roślinne) we krwi. Tak dzieje się przy diecie bogatej w karoteny – wtedy zażółcenie obejmuje głównie czoło, szyję, podeszwy stóp, dłonie.
Brązowo-żółta skóra towarzyszy przewlekłej niewydolności nerek (mocznicy).
- Kiciuś_XXL
- moderator
Ten filmik chyba widzieli wszyscy.
Tak już ponoć wyglądają dyskoteki w Berlinie, Paryżu, Szkokholmie
[youtube]PoESoiw7r3o[/youtube]
Tak już ponoć wyglądają dyskoteki w Berlinie, Paryżu, Szkokholmie

[youtube]PoESoiw7r3o[/youtube]
-
- bywalec
Trochę mi żal, że wychowałem się w takim strasznym katolickim kraju jak Polska...
Ja tylko grałem w piłkę, jeździłem na rowerze, właziłem na dachy okolicznych domów, jeździłem na sankach, etc... jak byłem dzieckiem...
Gdybym urodził się w islamskim kraju (do czego lewactwo ma zamiar zmusić przyszłe pokolenia europejczyków) to mógłbym bawić się w zamachowca samobójcę od najmłodszych lat...
Pewnie dzisiaj bym nie mógł mówić jakie to lewactwo jest debilne, pełne hipokryzji, o ich zapędach samobójczych (hmm... jednak mają coś wspólnego z islamem - może powinni się wyprowadzić do jakiegoś pakistanu...) bo bym dawno wysadził się w jakiejś lewackiej dyskotece zapełnionej po brzegi pedalstwem jakie lewactwo promuje...
PS. Nota dla lewactwa: nie nie mam nic przeciwko gejom - dopóki swoje zboczenia trzymają we własnym domu i nie promują tego w szkołach, mediach, na ulicach. Zwyrodnień się nie gloryfikuje, z bycia zwyrodnialcem nie powinno się być dumnym - prowadzi to do tak chorych sytuacji jak obecnie da się zauważyć - mianowicie w lewackich krajach obecnie jest prowadzone wiele kampanii promujących pedofilę.
Ja tylko grałem w piłkę, jeździłem na rowerze, właziłem na dachy okolicznych domów, jeździłem na sankach, etc... jak byłem dzieckiem...
Gdybym urodził się w islamskim kraju (do czego lewactwo ma zamiar zmusić przyszłe pokolenia europejczyków) to mógłbym bawić się w zamachowca samobójcę od najmłodszych lat...
Pewnie dzisiaj bym nie mógł mówić jakie to lewactwo jest debilne, pełne hipokryzji, o ich zapędach samobójczych (hmm... jednak mają coś wspólnego z islamem - może powinni się wyprowadzić do jakiegoś pakistanu...) bo bym dawno wysadził się w jakiejś lewackiej dyskotece zapełnionej po brzegi pedalstwem jakie lewactwo promuje...
PS. Nota dla lewactwa: nie nie mam nic przeciwko gejom - dopóki swoje zboczenia trzymają we własnym domu i nie promują tego w szkołach, mediach, na ulicach. Zwyrodnień się nie gloryfikuje, z bycia zwyrodnialcem nie powinno się być dumnym - prowadzi to do tak chorych sytuacji jak obecnie da się zauważyć - mianowicie w lewackich krajach obecnie jest prowadzone wiele kampanii promujących pedofilę.
-
- bywalec
-
- bywalec
-
- bywalec
-
- bywalec