Moderator: moderatorzy
Mati ja wręcz uwielbiam otaczać się rozgarniętymi ludźmi, ale nie dodawaj sobie. Nie neguję też naturalnych źródeł energii i tego jak można je wykorzystać, najprostszym przykładem są wynalazki Nikola Tesli, które są zapewne udoskonalane, ale w ukryciu. Zdaję sobie sprawę jak technologia jest ukrywana, ale tu nie o tym. Piszesz o oświeconych którzy wybrali uzdrawiającą drogę, tylko że oświeceni to illuminati i z tego co wiem to nie mają w planie uzdrowić życia na ziemi.Mati pisze:Wiem Arq, że nie lubisz rozgarniętych ludzi ..
Nie ma czegoś takiego jak biała magia, magia, czary, czy spirytyzm to szeroko pojęty okultyzm czyli ciemność w której niestety tkwisz.Mati pisze:Ale gdyby ludzie dobrzy (biała magia) posiedli ich wiedzę i moc symboli wygraliby z nimi, ale my sobie nic do powiedzenia nie mamy.
Mój wybór pozostaw mi. Nie wiem po co się mną przejmujesz... Ciesz się, że ty znalazłeś swoją drogę, którą uważasz za słuszną, ale mnie na nią nie nawracaj, bo ja mam inną. Mam inne ideały i inne wartości.arq pisze:Nie ma czegoś takiego jak biała magia, magia, czary, czy spirytyzm to szeroko pojęty okultyzm czyli ciemność w której niestety tkwisz.Mati pisze:Ale gdyby ludzie dobrzy (biała magia) posiedli ich wiedzę i moc symboli wygraliby z nimi, ale my sobie nic do powiedzenia nie mamy.
Obyś w porę uzmysłowiła sobie w czym siedzisz i jeśli taki Twój wybór to nic mi do tego, ale z goebbelsowską propagandą będę walczył.
Oczywiście, że to Twoja sprawa w co wierzysz i przed kim klękasz i nic mi do tego.Mati pisze:Mój wybór pozostaw mi.
Znowu sobie dodajesz.Mati pisze:Nie wiem po co się mną przejmujesz...
Nie rozumiesz jednak, że propagowanie totalitarnych symboli ścigane jest z paragrafu.Mati pisze:.. Mam inne ideały i inne wartości.
1. Nie klękam i nie modlę się. Co najwyżej świętuję za przodków.arq pisze:Oczywiście, że to Twoja sprawa w co wierzysz i przed kim klękasz i nic mi do tego.Mati pisze:Mój wybór pozostaw mi.
Znowu sobie dodajesz.Mati pisze:Nie wiem po co się mną przejmujesz...
Nie rozumiesz jednak, że propagowanie totalitarnych symboli ścigane jest z paragrafu.Mati pisze:.. Mam inne ideały i inne wartości.