Hehe, już prawie zapomniałem o eN.mei pisze:Piotrek Kryński pisze:Czyżby "HopeIsDead" = "_eN"?
Ciekawa teoria, ale za mało wyrażeń typu: "lewak", "uranista" i "sodomita".
A Maniek mnie bawi

Moderator: moderatorzy
Hehe, już prawie zapomniałem o eN.mei pisze:Piotrek Kryński pisze:Czyżby "HopeIsDead" = "_eN"?
Ciekawa teoria, ale za mało wyrażeń typu: "lewak", "uranista" i "sodomita".
To oczywiste. Jak ktoś napisał, często zmieniał nicki, kiedyś był "Tęsknotą za umysłem", całkiem adekwatnie. Zaufany troll, zabawne.nektar_leszczyny pisze:Po stylu pisania HopeIsDead jest raczej NNFOFem.
Jakoś nie mogę się zgodzić. EN szanował ludzi na forum, ten użytkownik wręcz przeciwnie.AntonPawlowicz pisze: HopeIsDead to rzeczywiście En, tylko dlugo bez lekow i już mocno zgorzknialy, i lekko nie swiezy
Myślę że poglądy propagowane przez eN, był dalekie od szacunku dla ludzi.mei pisze:Jakoś nie mogę się zgodzić. EN szanował ludzi na forum, ten użytkownik wręcz przeciwnie.AntonPawlowicz pisze: HopeIsDead to rzeczywiście En, tylko dlugo bez lekow i już mocno zgorzknialy, i lekko nie swiezy
No tak, ale weź pod uwagę, ze mogl się radykalnie zmienić pod wpływem objawow chorobowych - ponad rok bez wsparcia farmakologicznego. Sam jak nie wezme leku nawet przez jeden dzień trace humor i staje się zgorzknialy, a co dopiero rok czasu. On zyje prawdopodobnie z obecna stale i prosperujaca psychoza.mei pisze:Jakoś nie mogę się zgodzić. EN szanował ludzi na forum, ten użytkownik wręcz przeciwnie.AntonPawlowicz pisze: HopeIsDead to rzeczywiście En, tylko dlugo bez lekow i już mocno zgorzknialy, i lekko nie swiezy
Nie wiedziałam, że macie kontakt z eNem...AntonPawlowicz pisze:No tak, ale weź pod uwagę, ze mogl się radykalnie zmienić pod wpływem objawow chorobowych - ponad rok bez wsparcia farmakologicznego. Sam jak nie wezme leku nawet przez jeden dzień trace humor i staje się zgorzknialy, a co dopiero rok czasu. On zyje prawdopodobnie z obecna stale i prosperujaca psychoza.mei pisze:Jakoś nie mogę się zgodzić. EN szanował ludzi na forum, ten użytkownik wręcz przeciwnie.AntonPawlowicz pisze: HopeIsDead to rzeczywiście En, tylko dlugo bez lekow i już mocno zgorzknialy, i lekko nie swiezy