Czyli to nie związek, po prostu się przyjaźnią i czerpią z siebie nawzajem.Catastrophique pisze: ↑czw lut 07, 2019 1:19 pm Sa. Malo widziales. I ludzie sobie z tym radza. Kochaja sie i wspieraja.
Powrót do zdrowia :)
Moderator: moderatorzy
Re: Powrót do zdrowia :)
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Gdyby było tak pięknie jak piszecie, a jest tak że po dwóch trzech latach nie ma już miłości a seks ciągle z tą samą osobą stał się już obrzydliwy.
- Catastrophique
- bywalec
Przyjaźń i wzajemność to jedne z podstaw w związku. Na jakim świecie Ty żyjesz?Digital pisze: ↑czw lut 07, 2019 2:54 pmCzyli to nie związek, po prostu się przyjaźnią i czerpią z siebie nawzajem.Catastrophique pisze: ↑czw lut 07, 2019 1:19 pm Sa. Malo widziales. I ludzie sobie z tym radza. Kochaja sie i wspieraja.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Na ziemskim łez padole. Mylisz podstawowe pojęcia, albo sam nie wiesz o czym piszesz. Nie wiem jak seks może stać się obrzydliwy. Dla mnie to jest nie do wyobrażenia.
- wowo
- zaufany użytkownik
Normalnie kolego, po kilku razach masz już ochotę na inną partnerkę, wiem do z doświadczenia. Jedną partnerka na całe życie to koszmar, dlatego ludzie zdradzają, natura.
Zależy jaka to partnerka, jak miss Venus to raczej szybko się nie znudzi. Są ludzie co mają zdradę we krwi, a są tacy których w zupełności zadowoli związek monogamiczny.
- wowo
- zaufany użytkownik
Mam już 44 lata i w swoim życiu trochę widziałem, także to co piszę to z doświadczenia, rozmowy i obserwacji innych ludzi. Były osoby które żyły w związkach i same mówiły mi jak wygląda ich pożycie małżeńskie, byłem kiedyś barmanem i nasłuchałem się jak po pijanemu opowiadali mi o swoim życiu. Większość nie dość że zdradzała to legalnie zmienili swoje żony na młodsze. Pracowałem w knajpie w Warszawie, byli to bogaci ludzie. Znów moi koledzy którzy też żyli w związkach i mieli dzieci w rozmowie ze mną odradzali mi stałe związki i nie były to pojedyncze osoby. Większość ich związków się rozpadła, żonki znalazły sobie bogatszych partnerów a ci którzy ze sobą żyją szukają przygód gdzieś na boku i wcale do głowy nie biorą że grzech itd. w dupie to mają z tego co widzę. Ot życie. Wcale nie jestem zadowolony z tego że tak jest ale co zrobić, najlepiej wyciągać wnioski z tego wszystkiego i układać sobie życie nie komplikując go.
- wowo
- zaufany użytkownik
Piję szkocką z coca-cola i lodem, czuję się dobrze, brak jakichkolwiek objawów 

Niestety prawdą jest zapewne to co piszesz i jest to bardzo smutne. Wierzę jednak, że są długotrwałe związki oparte na miłości, zrozumieniu i partnerstwie, nie podszyte zdradą. Warto z nich właśnie brać przykład, nawet jeżeli dziś są w mniejszości. Szkocką też zawsze lubiłem.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Jasne,że są związki długotrwałe tylko to mniejszość niestety,większość kombinuje.
- wowo
- zaufany użytkownik
Wypiłem dosyć sporo whisky, nad ranem poszedłem spać i co dziwne nie pojawiły się nawet pojedyncze głosy. Dla mnie to dziwne bo nigdy tak nie było, uważam to za sukces że mogę spokojnie wypić oczywiście między lekami i nic się nie dzieje. Wygląda na to że mam 100% remisję.
- wowo
- zaufany użytkownik
Mam wrażenie że choroba ustąpiła.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ja byłem na imprezie czuje ogromną satysfakcje 

- wowo
- zaufany użytkownik
Pamiętajcie ! Kiedy wasz stan będzie już naprawdę dobry to nie odstawiaj leków ! To cholerstwo powraca.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
- wowo
- zaufany użytkownik
Zdrowy człowiek spędza czas między ludźmi . Teraz jestem na piwku , trochę za oknem pada ale jest ok.

- wowo
- zaufany użytkownik
A to ja, potwierdzam że na piwku i leci w Waszą stronę Guinness.

- wowo
- zaufany użytkownik
Dzisiaj na mieście ... i samopoczucie odrazu lepsze [emoji16]

- wowo
- zaufany użytkownik
Tak, masz racje, trochę z siebie trzeba dać żeby odnieść sukces. A u mnie nie tylko stabilne zdrowie ale i nowe mieszkanie, trochę większy zastrzyk finansowy ale i nowe otoczenie które niebawem będę mieć . Jest w porządku .
Tylko pogratulować!