Religia jedno wielkie oszustwo
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Re: Religia jedno wielkie oszustwo
Freshescape poza tym ze jesteś poważnie zaburzony i masz problemy w tym ze zwierzętami jak pisał Andrzej Lichosyt o tobie nie wiemy nic np jakiej szkoły nie udało ci się skończyć ile miałeś psychoz jakie urojenia itd. Twoje pokłady agresji i frustracji świadczą tylko o tym ze powinieneś być izolowany przebywać na oddziale zamkniętym najlepiej w izolatce.
- FreshEscape
- bywalec
Już rozmaiwaliśmy na ten temat, dla ciebie 99 procent ludzi powinno być na zamknietym i to w izolatce. A im bardziej ktoś daje rade sobie w zyciu to powinnien brac ciezkie leki wg. ciebie. No i co, żadnych przemyslen od tamtych dni ? Ze moza to ja, czyli amman jestem zaburzony ? A leki nie są dla chomików. Tylko własnie dla takich ludzi jak amman ! Co moge powiedzieć. Współczuje tylko twoim opiekunom-najprawdopodobniej w DPSI psychiatrycznym. Nikt nie chiał by z takką osobowością mic codziennego kontaktu ! Ale te dzisiejsze komurki... sra na kole i pisze brednie. Zeby tylko sie pdniecić ! Całe twoje zycie amman...Amannn pisze: ↑pt gru 30, 2022 9:08 pm Freshescape poza tym ze jesteś poważnie zaburzony i masz problemy w tym ze zwierzętami jak pisał Andrzej Lichosyt o tobie nie wiemy nic np jakiej szkoły nie udało ci się skończyć ile miałeś psychoz jakie urojenia itd. Twoje pokłady agresji i frustracji świadczą tylko o tym ze powinieneś być izolowany przebywać na oddziale zamkniętym najlepiej w izolatce.
Ty i katastrofa to nie 99% ludzi. Wy jesteście wyjątkami. Społeczeństwu bardziej opłaca się was izolować i utrzymywać niż trzymać na wolności. Co robisz zwierzętom Freshescape i co Andrzej Lichosyt naopowiadał na ciebie w opiece społecznej? Od Olu już lat masz psychozy czy teraz też masz stany psychotyczne? Czy twoi bliscy zostali zmuszeni przez ciebie do opuszczenia ciebie. Od ilu lat jesteś w depsie?
Odpowiedz na te pytania i zacznij rozmawiać jak człowiek
Odpowiedz na te pytania i zacznij rozmawiać jak człowiek
- FreshEscape
- bywalec
K...wa chłopie ! Czy ja tu jestem od wczoraj ? Każdemu człowiekowi który nie zgadza się z twoim spojrzeniem na psychiatrie. Czyli na spojrzenie że amman jest chory. Wypominasz cieżkie leki i szpital psychiatryczny. Jednocześnie promując myślenie że leki zabijają ! Całokowita schizofrenia ! Z twojej strony. My, ludzie po własćiwej stronie jednak bierzemy leki i takich psychoz nie mamy. Choć wciąż twierdze ze jesteś autystą a nie psychotykiem.
Jakie leki iwjakieh dawce bierzesz Freshescape ?
- FreshEscape
- bywalec
Takie, jakie przepisuje mi lekarz psychiatra po kilkuletnich studiach. I wielu latach praktyki. Człowiek przede wszystkim. Napewno nie gówniarz po specjalnej szkole podstwaowej który che mnie dignozwoważ i dawać mi jakieś szanse jak pan ammman. Choć raczej po doswiadczeniach z tobą powinienem napisac-gówniarz amman...
Czy twój lekarz zna j ang?
I czy mówisz mu jak bardzo jesteś zaburzony? Pokazałeś np swoje wpisy na forum?
- FreshEscape
- bywalec
Tak myślałem . Widać po tobie efekty jego pracy . Zmień lekarza koniecznie tobie potrzebne są końskie dawki Freshescape . Inic innego ci nie pomożeFreshEscape pisze: ↑pt gru 30, 2022 10:27 pmMój lekarz zna przede wszytkim język kuta-kinte i wyjebał by ci w morde za to co tu sobą reprezentujesz !
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Jestem dobrym lekarzem, przysięgam.Amannn pisze: ↑pt gru 30, 2022 10:45 pmTak myślałem . Widać po tobie efekty jego pracy . Zmień lekarza koniecznie tobie potrzebne są końskie dawki Freshescape . Inic innego ci nie pomożeFreshEscape pisze: ↑pt gru 30, 2022 10:27 pmMój lekarz zna przede wszytkim język kuta-kinte i wyjebał by ci w morde za to co tu sobą reprezentujesz !

Karuna mógłbyś być lekarzem psychiatrii bez problemu .
karuna pisze: ↑pt gru 30, 2022 11:26 pmJestem dobrym lekarzem, przysięgam.Amannn pisze: ↑pt gru 30, 2022 10:45 pmTak myślałem . Widać po tobie efekty jego pracy . Zmień lekarza koniecznie tobie potrzebne są końskie dawki Freshescape . Inic innego ci nie pomożeFreshEscape pisze: ↑pt gru 30, 2022 10:27 pm
Mój lekarz zna przede wszytkim język kuta-kinte i wyjebał by ci w morde za to co tu sobą reprezentujesz !![]()

To co byś zaaplikował freshescapowi?karuna pisze: ↑pt gru 30, 2022 11:26 pmJestem dobrym lekarzem, przysięgam.Amannn pisze: ↑pt gru 30, 2022 10:45 pmTak myślałem . Widać po tobie efekty jego pracy . Zmień lekarza koniecznie tobie potrzebne są końskie dawki Freshescape . Inic innego ci nie pomożeFreshEscape pisze: ↑pt gru 30, 2022 10:27 pm
Mój lekarz zna przede wszytkim język kuta-kinte i wyjebał by ci w morde za to co tu sobą reprezentujesz !![]()
Ja bym mu dał haloperidol co z tego ze uszkadza mózg
To lepsze niż leki. Trochę rynsztokiem zalecialo ale nie mogłem się powstrzymać. Poza tym nie ma moderacji to pozwoliłem sobie.
Tak to prawda ze rozwiązanie siłowe bardziej by mu pomogło a w każdym razie szybciej
Katolicy to bardzo dziwna społeczność. Jak oni ci pomogą to każą zapłacić a jak ty im pomożesz to mówią Ci Bóg zapłać.