Religia jedno wielkie oszustwo
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Re: Religia jedno wielkie oszustwo
Też uważam że religia to oszustwo. Taki zagorzały ateista już ze mnie. Aniołki i diabełki to nie moje klimaty
Katastrofa jesteś osoba bez sumienia . Bez poczucia winy Bez żalu za grzechy. Przypominam ci ze ani razu mnie jeszcze nie przeprosiłeś. Jesteś ostatnia osoba która może wypowiadać się w tym temacie.
Ty za to jesteś ostatnią osobą, która powinna cokolwiek pisać na tym forum. Już dawno powinni cię zbanować. Pogadaj se z ręką.
Zbanować to powinni ciebie nic merytorycznego nie wnosisz na forum i tak jesteś nihilistą
To nie ja przekonuje biednych, chorych ludzi żeby odstawili leki i nabawili się psychozy.. Co z tego że jestem nihilistą. Jeśli wierzysz w istnienie piekła to uwierz mi że, za to wszystko co zrobiłeś, to ty jesteś pierwszy w kolejce.
Psychozy są akurat od leków jak dowodzą badania a nie od ich odstawienia - naucz się angielskiego żebyś nie pomawiał i nie oczerniał - po trzech latach leki maja działać w odwrotna stronę
Wiec kim jesteś obłudniku hidden?
jest lepszy niż ty i bardziej merytoryczny

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
A tu mi czołg jedzie. I wypowiada się ktoś kogo nawet transwestyta zostawił
- Catastrophique
- bywalec
I jeszcze jeden "przyjaciel" Amannna xD.
Ma ich coraz więcej

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

ty tylko obrażasz. A podaj choć jeden mój wpis, że jestem homo, albo, że umiawiałem się kiedykolwiek z thansgenderowcem ? nie ma bo to sobie wszystko wymyśliłeś no life'ie

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
To twoi przyjaciele katastrofa obłudnicy i pomawiacze wielbiciele leków nawet jak profesorzy psychiatrii wypowiadają się przeciwko nim jasno dowodząc ze one po 2-3 latach szkodzą
Z twoich wpisów można się tego było domyślić jak pisałeś o krypto było to tak jakbyś pisał o sobie nie protestowałem też jak domyśliłem się ze Marian jest transwestyta po tym jak określałeś go dziewczyną. Wszystko jest w postach Trickster poszukaj sobie niektóre są sprzed roku. Nikogo nie oszukasz co do swojej orientacji ani tego z kim się umawiałeś.
czyli zaś bajki dorosłego chłopa, którego mama podciera XD Idź do niej bo pewnie znowu popuściłeś, niech cie przytuli i przebierzeAmannn pisze: ↑pt gru 30, 2022 7:51 pmZ twoich wpisów można się tego było domyślić jak pisałeś o krypto było to tak jakbyś pisał o sobie nie protestowałem też jak domyśliłem się ze Marian jest transwestyta po tym jak określałeś go dziewczyną. Wszystko jest w postach Trickster poszukaj sobie niektóre są sprzed roku.

Widzę że styl i intelekt Freshescapea
- FreshEscape
- bywalec
Zaden styl freshescapea ! Zrozum człowieku ze to nie my jesteśmy problemem. Bo czy ja czy tricstar z zyciu realnym prawdopodobnie jesteśmy zupelnie innii. Problemem jesteś ty ! A cała nasza działalnośc wzgledem ciebie to tylko dostosowywanie sie do poziomu, do twojego poziomu. Prowokocyjny styl poznawczy jest dla człowieka błogosławieństwem, jak jest lekki. I przekleństwem gdy ciągle i ciągle prowokujesz. Próbujac udowodnić ze wszyscy są pop...leni, a tylko ty coś sobą reprezentujesz. Czy ty czy pingui nie reprezentujecie sobą nic !
Uderz w stół a norzyce się odezwą
- FreshEscape
- bywalec
Naprawde nie czujesz sie gorszy, stosujac te dziecinne mechanizmy wyparcia ? Zacznij coś o sobie pisać, przedstaw sie jakoś. Bo wiekszosć cywilizowanych ludzi to własnie tutj robi. Ty tylko walczysz z wiatrakami. A nikt o tobie nie wie zupełnie nic ! Taki czysty narcyzm... Zastanów sie nad działalnośćią swoją na tym fotum, albo odejdz w odchłań podniecania sie swoimi wpisami i swoją osoboą pisząc w wordzie. Efekt uzyszkasz taki sam !
A o tobie Andrzeju Żabo co wiemy? Tylko to co nam Andrzej Lichosyt sprzedał.FreshEscape pisze: ↑pt gru 30, 2022 8:11 pmNaprawde nie czujesz sie gorszy, stosujac te dziecinne mechanizmy wyparcia ? Zacznij coś o sobie pisać, przedstaw sie jakoś. Bo wiekszosć cywilizowanych ludzi to własnie tutj robi. Ty tylko walczysz z wiatrakami. A nikt o tobie nie wie zupełnie nic ! Taki czysty narcyzm... Zastanów sie nad działalnośćią swoją na tym fotum, albo odejdz w odchłań podniecania sie swoimi wpisami i swoją osoboą pisząc w wordzie. Efekt uzyszkasz taki sam !
- FreshEscape
- bywalec
Sprzedałem na tym forum wiecej informacji, niz wie o mnie bliska rodzina. Ale wiem ze dla pewnych grup ludzi. Ludzi wieśniaków z zaburzeniami osobowosci ważniejsze jest to co powie o tobie człowiek w internecie którego na oczy w życiu nie widziałem. Dlatego ty ammman masz na tym forum, razem z kilkoma podobnymi tobie status pier...nca. Nie poważnego człowieka, zyjacymi jakimiś bajkami w czasach kiedy byli dziecmi i sie ich nie oceniało mimio ze było juz od dziecka widać ze maja autyzm... Kiedyś w od podstawówki takich sie prało, dziś w internecie robią karierę....