Mógłbyś już zamknąć pysk?Catastrophique pisze: ↑czw mar 30, 2023 1:59 pm Tak samo jak Ty - Renia Rączkowska.
I koniecznie minimum dwa razy dziennie.
Było trochę spokoju od waszego gryzienia się.
Moderator: moderatorzy
Mógłbyś już zamknąć pysk?Catastrophique pisze: ↑czw mar 30, 2023 1:59 pm Tak samo jak Ty - Renia Rączkowska.
Wybacz cezary ale jeśli chodzi o mnie, to trochę zakrawa o psychopatie. Moje partnerki nie są i nie były jakimiś niewolnikami. I za to je kochałem.cezary123 pisze: ↑czw mar 30, 2023 8:17 pm Spróbuj ze dwa miesiące bez masturbacji, to zobaczysz jakie fabularne, ekscytujące i wzruszające sny będziesz miał na podstawie swoich partnerek. Będą tam aniołami, oddawały za Ciebie swoje życie, poświęcały się, prowadziły Cię przez wieczność do celu itd. Nie to, że trzy minuty rozkoszy, ale potrafi się to ciągnąć godzinami we śnie a subiektywnie czasem historia sięga nieskończoności.
Nie mówiłem o samym seksie. To są romantyczno-erotyczno-sensacyjne sny. Księżniczka prowadzi do sensu życia i jest przy okazji eksplozja namiętności i piękna.FreshEscape pisze: ↑czw mar 30, 2023 9:06 pm Co noc mam takie sny. Ze Gdyby mnie ktos nauczył pisać scenariusze do filmów albo gier to bym był milionerem !!! I to nie ma nic wspólnego z seksem.
No tak, tylko !!! To są formy zaburzeń osobowości. W wątku kanapki udzieliłem swoje oburzenie, dla fana kanapki. Bo jak ktoś usłyszy ze ktoś jest borderline to będzie sie dobijał. Bo bez względu na wszystko taki człowiek będzie takiego kogoś psychotycznie kochał. Jak do czegoś między nimi dojdzie. A ten będzie to wykorzystywał i żywił sie emocjami takiego człowieka. Bo sam nie ma żadnych emocji, a przynajmniej. Niw potrafi ich przezywać. Jeśli nie są skupione na nim..
Awww, urazilem onanistyczna dume Cezaregocezary123 pisze: ↑czw mar 30, 2023 8:24 pmMógłbyś już zamknąć pysk?Catastrophique pisze: ↑czw mar 30, 2023 1:59 pm Tak samo jak Ty - Renia Rączkowska.
Było trochę spokoju od waszego gryzienia się.
Spierdalaj bałwanie.Catastrophique pisze: ↑czw mar 30, 2023 10:28 pm
Awww, urazilem onanistyczna dume Cezarego.
Moze kiedys wyciagniesz (wyciagniecie) reke z gaci i sprobujesz kogos poznac - gdy przestaniesz bac sie kobiet i byc zyciowo - spoleczna cipka.
Przede wszystkim jednak - nikogo tu nie bedziesz uciszal i nikt sie Ciebie nie bedzie sluchal.