Zaufani użytkownicy
Moderator: moderatorzy
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: Zaufani użytkownicy
Mati jest miłą osobą i jest serdeczenie zaproszona do udziału w tym forum, jednak ona nie ma bezpośredniego związku ze schizofrenią, tj. diagnoza, szpital, lub prznajmniej branie neuroleptyków. A taki warunek stawiamy innym, więc na razie nie mogę dać jej statusu zaufanego, lecz zależnie od potrzeb, które moga się jeszcze wyłonić mogę dać Mati jej prywatny dział, lub jakiś inne prawa, etc., - zobaczymy.
Są osoby bez diagnozy, szpitala, neuroleptyków, które mają status zaufanego.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
A czy to forum jest tylko dla schizofreników ?
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanychMatt pisze:A czy to forum jest tylko dla schizofreników ?
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Czyli dla zainteresowanych też ... i jeżeli jest tak jak pisze mei to ja nie widzę problemu w tym aby Mati miała zaufanego.
W całym chaosie jest kosmos
- Necro
- zaufany użytkownik
Mati nie choruje nie wiedziałem szkoda że Zbyszek niechce dać jej zaufanego 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
-
- zbanowany
Eden uprzejmie informuje, że minął już prawie kwadrans, a ty jeszcze nie usunąłeś swojego posta. Uważaj, bo cie jeszcze namierzą!Eden pisze:Pisze ten post na tablecie - sluchajcie jak powyzej zbyszek napisal - tak forum jest nie tylko dla chorych - ale tak jak zbyszek chce zaufany to ktos kto ma diagnoze np stopien niepelnosprawnosci - dla osoby zdrowej jest pobyt na forum i zbyszek proponuje dzial osobisty dla jej przyjaciol i sympatykow.
Zbyszek j.w. napisal, zaufany to ten kto ma diagnoze' papier.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Mają kogoś bliskiego chorego w rodzinie. Zastanawiałem się nad tym, ale status zaufanego uzyskał też chyba ktoś ze służby zdrowia, lecz z naszej specjalizacji, a nie innej. Wolałbym unikać sytuacji, w której ktoś powie: "no fajna osoba, ciekawie pisze, ale nie doświadczyła na własnej skórze, nie rozumie nas do końca". Myślicie, że takie podejście jest niesłuszne ? Zastanawiam się nad tym.mei pisze:Są osoby bez diagnozy, szpitala, neuroleptyków, które mają status zaufanego.
Oczywiście inne osoby też biorą udział i są mile widziane na tym forum, ale w "wątkach osobistych" nie widzi nas nikt kto sam nie doświadczył.
-
- zbanowany
Nie ma jak otworzyć szalet i zapraszać gości, klientów tworząc (zamkniętą kastę) z nich wybrańców i czuć się wyjątkowo i lepiej od reszty. 

Pisząc i nie usuwając utrudniasz bardziej, więc sam nie wiem..Eden pisze:Poproszono mnie, abym jako zaufany evotowicz nie utrudnial forumowiczom czytania wypowiedzi, dokonujac ich skasowania.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=4737
ta Pani też nie choruje a status ma
poza tym są tu użytkownicy z 2006 roku, których od 8 lat na forum nie ma, napisali po 3-5 postów i mają status...
poza tym są tu użytkownicy z 2006 roku, których od 8 lat na forum nie ma, napisali po 3-5 postów i mają status...
Czy Twoim zdaniem, Edenie osobą chorą jest tylko ta z papierem?
Oczywiście życzę im wszystkim zdrowia
Fajnie by było...Eden pisze:Użytkownicy z 2006 roku zostali Zaufani i wyzdrowieli po napisaniu 5 postów, kto wyzdrowiał, to nie wpada.
Oczywiście życzę im wszystkim zdrowia

Dziękuję Mariii i Necro za nominację pomimo "akcji religijnych" i sądzę, że to właśnie ze względu na moje chrześcijańskie wartości w jakie wierzę, Zbyszek ma wątpliwości co do mojego statusu zaufanego. Zdążyłem poznać poglądy Zbyszka i prawda jest, że paradoksem osób dotkniętych schizofrenią jest wiara, jeśli wierzysz w humanizm to chrześcijaństwo jest opozycją, dlatego podobnie jak Mati nie liczę na cudowne obdarowanie mnie zaufanym przez Zbyszka pomimo, że choruję od 2000 roku życia i staram się dzielić spostrzeżeniami i zdobytym doświadczeniem.
Z okazji tej pragnę podziękować wszystkim którzy pomimo statusu bywalca obdarzyli mnie zaufaniem i zaprosili do swoich osobistych wątków. Dziękuję Wam.
Z okazji tej pragnę podziękować wszystkim którzy pomimo statusu bywalca obdarzyli mnie zaufaniem i zaprosili do swoich osobistych wątków. Dziękuję Wam.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Bo jak nazwa forum na to wskazuje - jest to forum dla osób dotkniętych schizofrenią i ich rodzin.Mariii pisze:memberlist.php?mode=viewprofile&u=4737
Clara, z tego, co pamiętam, miała syna chorego na schizofrenię.
Pozdrawiam.m.
Jak najbardziej. Już były takie przypadki na forum, że ludzie o to prosili mając swoje powody i tak się działo. Musisz tylko niezmiennie to samo zrobić, co zawsze - napisać do admina.Necro pisze:Czy mogę zrzec się zaufanego użytkownika ?
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Wystarczy, że wejdziesz do zakładki "grupy" w ustawieniach i opuścić grupę.
nic
- Necro
- zaufany użytkownik
Z milą chęcią najlepiej to bym usuną te konto bo i tak nic tu pomnie zero korzyści i przyjemności bycia na tym forum
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Cudownie prostekaruna pisze:Wystarczy, że wejdziesz do zakładki "grupy" w ustawieniach i opuścić grupę.

aż mnie korci by spróbować z ciekawości
czy działa
czy działa
W przypadku ukrytych prywatnych działów działa, kiedyś wypróbowałem będąc na etapie usuwania siebie stąd, to pewnie to też tak samo by zadziałało. Tylko nie da się samemu na nowo wejść do grupy.Gehenna pisze:aż mnie korci by spróbować z ciekawości
czy działa