Ale zeldox jest na tej liście, która wskazał eN. Czyli jest na liście leków refundowanych. Niedawno sprawdzałam.asdf123 pisze:
z tego linku wynika także, że zeldox jest tylko w niewielkim stopniu dofinansowany przez NFZ![]()
Pozdrawiam.m.
Moderator: moderatorzy
Ale zeldox jest na tej liście, która wskazał eN. Czyli jest na liście leków refundowanych. Niedawno sprawdzałam.asdf123 pisze:
z tego linku wynika także, że zeldox jest tylko w niewielkim stopniu dofinansowany przez NFZ![]()
Zapewne na jakiś zamiennik rispoleptu, to może nie będzie tak źle?asdf123 pisze: to nie zmienia jednak faktu, że rispolept w tabletkach nie jest refundowanyi niestety czeka mnie zmiana leku na inny :-(
już miałam zamiennik rispoleptu, po którym miałam najsilniejszy ból głowy w życiu oraz ból brzucha, a do tego każdy kto mnie tego dnia widział, mówił mi że źle wyglądam, więc zamiennikom mówię nie.piotr6 pisze:Zapewne na jakiś zamiennik rispoleptu, to może nie będzie tak źle?
Z tego, co mi wiadomo, to tylko nieliczne antydepresanty są na P.mei pisze:Jeżeli masz diagnozę schizofrenii, to antydepresantów nie powinno wypisywać się na P.