forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
a wiesz czego się boję najpanicznej- akatyzji i braku okresu po każdym leku no i tycia i tego że ewentualnie wzrost włosów może się zatrzymać - słowem -ingerencji w hormony
Возьми от жизни всё
Мечтам своим не прекословь
А просто ты поверь в свою любовь
no widzisz, ale jednakmasz, a ja sobie nie mogę pozwolić na jakąkolwiek akatyzję bo mam wykłady po 3 h bezprzerwy czasem i trzeba siedzieć. A poza tym zapewne wiesz że tonajgorszy na świecie stan
Возьми от жизни всё
na glowe hehehe
na poczatku mialam rozpoznanie zaburzenia depresyjno-lękowe-borderline
teraz nie wiem jaka mam diagnoze,Pani doktor powiedziala ,ze za duzo mam psychotycznych i dala mi na to zolafren
objawy to,ze sie zmawiaja,czuje sie obserwowana,ze ktos zna moje mysli..itd
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Heh, to masz fajnie. Ja nie mogę trafić na dobrego lekarza niestety. Aż dziwne,że jesteś u jednej i tej samej. Podobno cechą BPD jest częsta zmiana terapeutów
Возьми от жизни всё
u tej lekarki jestem 5 rok,przed tem mialam roznych lekarzy,chodzilam,przestawalam chodzic,
mialam dobra terapeutke od terapi DDA,teraz od poltora roku mam terapeutke i chodze do Niej co tydzien,ale to terapia zwiazana z nerwica,lękami...
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
aha. Ja w chwili obecnej szukam terapii, chciałabym trafić na dobrą terapeutkę która pomoże mi zmienić w sobie te cechy które mi utrudniają funkcjonowanie. Też mam podejrzenie nerwicy ale natręctw i lękowej
Возьми от жизни всё
no niestety nie jestem. Ja podejrzewam że na nerwicę natręctw cierpię od 7 r.ż. Mam jeszcze podejrzenie osobowości histrionicznej ale nie wiem czy może ona występować z nerwicą natręctw- narazie jestem w trakcie diagnostyki
Возьми от жизни всё