Pasożyty i Schizofrenia
Moderator: moderatorzy
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Re: Pasożyty i Schizofrenia
Z piołunem nie należy przesadzać. Podobno pity w nadmiarze fatalnie wpływa na wzrok.
blablabla
Ja piję jedną torebkę dziennie i to nie codziennie.
Pytanie jaki test zrobiłaś. Jak ja robiłem sobie badania kilka lat temu najbardziej popularny był test Elisa którego skuteczność jak doczytałem potem jest ok. 30% jeśli dobrze pamiętam więc równie dobrze można monetą rzucić żeby stwierdzić czy ktoś jest chory. Droższy i bardziej skuteczny jest test Western-Blot, są też inne skuteczniejsze od Elisy testy. Ja za Elisę zapłaciłem wtedy chyba ok. 80 zł a Western-Blot ze 2 lata temu kosztował chyba ok. 200 zł. Elisa wykazała że nie mam boreliozy a i tak nie jestem pewien że jej nie mam bo jego skuteczność jest beznadziejna.Grażka73 pisze:Ostatnio przeczytałam oto takie coś:
http://uzdrowiciele.blogspot.com/p/schizofrenia.html
Córce robiłam badania w kierunku boleriozy.
Ponoć suplementacją jodem można pozbyć się pasożytów. Na jednej stronie czytałem że jeżeli tarczyca jest wystarczająco zaopatrzona w jod usuwa z krwi pasożyty która przez nią przepływa. Wiele dobrego można poczytać o suplementacji jodu przez picie płynu lugola lub jodyny w ilości kilku kropel dziennie. Nikogo nie namawiam do takiej praktyki bo pewnie wielu lekarzy byłoby temu przeciwnych ale już na naprawdę wielu stronach i forach o tym czytałem. Tu ciekawy temat o suplementowaniu jodu płynem Lugola. http://cheops4.org.pl/phpBB3/viewtopic. ... 2d104bbc36
Badanie wykonałam w szpitalu koszt 80 zł. Metodą CLIA na analizatorze Liason.pawel534 pisze: Pytanie jaki test zrobiłaś.
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Nie słyszałem o tym teście, może jest skuteczny nie wiem. Może technika poszła do przodu przez te kilka lat.
Ja już od dawna chcę się zbadać na Toxoplasmę gondii, ale jak to ja, ciągle odwlekam. Całe życie koty ciaćkam, więc tym bardziej powinienem. Z tego co mi się zdaję, idzie się na to zaszczepić.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.