Pozew zbiorowy do sądu na Haloperidol
Moderator: moderatorzy
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Pozew zbiorowy do sądu na Haloperidol
Ja chętnie odwdzięczyłbym się tym lekarzom,którzy bez uzasadnienia dali mi Haloperidol.Też bym ich nim poczęstował i czekał na efekty.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
To moim zdaniem najgorszy lek pod słońcem, który powinien być już dawno wycofany!!!
Po nim miałam bardzo mocne i częste objawy parkinsonowskie (np. wyginało mi twarz i składało ciało, nie mogłam sama jeść, bo nie mogłam trafić łyżką do buzi). Miałam duszności i uderzenia gorąca, mimo, że była to bardzo mroźna zima i w szpitalu nie było wcale gorąco.
Gdyby nie przeniesiono mnie do innego szpitala i nie zmieniono leku, to nie wiem jakby się to skończyło.
Ten lek to morderca! Dobry psychiatra nie powinien zapisywać tego leku, bo objawy psychotyczne można usunąć też innymi lekami. A haloperidol przynosi więcej szkód niż pożytku. Parkinson jest straszny i nad tym nie da się zapanować w żaden sposób.
Jeśli będzie taki pozew chętnie się dołączę.
Po nim miałam bardzo mocne i częste objawy parkinsonowskie (np. wyginało mi twarz i składało ciało, nie mogłam sama jeść, bo nie mogłam trafić łyżką do buzi). Miałam duszności i uderzenia gorąca, mimo, że była to bardzo mroźna zima i w szpitalu nie było wcale gorąco.
Gdyby nie przeniesiono mnie do innego szpitala i nie zmieniono leku, to nie wiem jakby się to skończyło.
Ten lek to morderca! Dobry psychiatra nie powinien zapisywać tego leku, bo objawy psychotyczne można usunąć też innymi lekami. A haloperidol przynosi więcej szkód niż pożytku. Parkinson jest straszny i nad tym nie da się zapanować w żaden sposób.
A ja protestuje ten lek nieraz uratował mi życie w szpitalu i dalej go biorę z innym lekami.kinna pisze: Ten lek to morderca!
NIE MA jednego dobrego leku dla wszystkich.Wam nie pomógł a mi tak.
Niech ktoś stanie po mojej stronie,bo przegram z nagonką na Halo, bo jestem w mniejszości.

Pozdrawiam serdecznie.
Coty, skoro, jak sama przyznajesz, nie ma jednego leku dobrego dla wszystkich, to nie ma sensu się smucić, że jest się akurat wśród zadowolonej mniejszości 

W sumie masz racje niemadry
Ale protestuje przeciw temu pozwowi czy pozwu ( nie wiem jak to odmienić
)
Zresztą tez chyba nie powinnam się tym martwic bo żadnego szanujące się środowisko lekarskie nie wezmie go pod uwagę .Więc w sumie jest Super.
Pozdrawiam Serdecznie.

Zresztą tez chyba nie powinnam się tym martwic bo żadnego szanujące się środowisko lekarskie nie wezmie go pod uwagę .Więc w sumie jest Super.
Pozdrawiam Serdecznie.
miało być żadne bez go 

- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Coty, jeśli chcesz zmienić swój post, to masz w nim, w prawym górnym roku ikonkę "edytuj". Kliknij w nią i możesz do woli zmieniać treść swojego postu.coty pisze:miało być żadne bez go
Pozdrawiam.m.
Super
Dziękuje Moi. Dzięki tobie wreszcie się wyedukuje w pisaniu na forum,w końcu jesteś nauczycielem akademickim
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie

- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Tak, jestem nauczycielem, ale nie od pisania na forum 
Pozdrawiam.m.

Pozdrawiam.m.
W Polsce nie ma raczej żadnych szans na wygraną. Prędzej by należało pozwać lekarza który go przepisał mimo iż miał wachlarz innych leków do wyboru. Skutki uboczne haloperidolu są wypisane w ulotce a lek jest dopuszczony do sprzedaży na polskim rynku. Jak napisał Zbyszek jego bierze się aby zlikwidował psychoze nawet poważnym kosztem. Producent nie ukrywa długiej listy skutków ubocznych.