Podtrzymująca dawka solianu.
Moderator: moderatorzy
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Re: Podtrzymująca dawka solianu.
Ja jestem czysty, teraz podtrzymuje mnie modlitwa...
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Badz ostrozny, bardzo latwo zatraca sie krytycym na rzecz wyimagonowanej rzeczywistosci, a swiat staje sie zly, a dookola sami wrogowie. Gdy zaczynasz widziec wroga w najblizszym przyjacielu, jest to znak by powrocic do zazywania leku, jednak owy sad nabywa sie trwale, a pewnych bledow juz naprawic sie nieda, nigdy.
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Lenin...Twoje mauzoleum juz padnie, zostaniesz pochowany na cmentarzu, tak chce większosć Rosjan, i chyba dobrze 

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Wiem zebys chial, ale to ja zmiazdze tobie glowe, a ty mi stopy nie, bo mam ahillesowe
Wara od Lenina to solidny byl gosc i znakomity przywodca!
Co do Rosjan to jednakowo kochaja i jego i Stalina, pomimo, ze ten drugi wymordowal tysiace rodakow.

Wara od Lenina to solidny byl gosc i znakomity przywodca!
Co do Rosjan to jednakowo kochaja i jego i Stalina, pomimo, ze ten drugi wymordowal tysiace rodakow.
Ostatnio zmieniony pt lut 25, 2011 1:42 pm przez Antonio Kontrabas, łącznie zmieniany 1 raz.
Biorę już rok solian w dawce 200 0 200 jestem po nim cały czas śpiąca czy mogłabym zmniejszyć dawkę ...może by mnie bardzie zaktywowała ?
dodam ,że nie mam żadnych psychicznych dolegliwosci .
dodam ,że nie mam żadnych psychicznych dolegliwosci .
POZDRAWIAM RENATA [/color]
Zaznaczam w moim przypadku nadmierna senność po solianie i brak miesiączki zaowocowała zmianą leku na abilify zmniejszenie dawki Solianu nie wchodziło w grę
Przy solianie czułam się dobrze ,ale te kłopoty o których pisałam wyżej skłoniły mnie do zmiany leku .Mam nadzieje ,że hormony się ustabilizują ,powróci miesiączka wtedy pomyśle o jakiejś diecie ( lekarz nakazał mi kontrolować rosnącą wagę)
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Nom, moja poprzednia lekarka tez stwierdzila, ze zmiana dawki solianu nie wchodzi w gre, ze 400 jest najmniejsza mozliwa dawka przy moich ogromnie niebezpiecznych stanach psychotycznych, gdy zmniejszylem na wlasna reke o polowe, dala do zrozumienia ze przestanie mnie leczyc w zwiazku z samoleczeniem. Zmienilem lekarza sam, moj owczesny doktor przyznal mi racje i pogratulowal trzezwosci myslenia
Od wrzesnia jestem na 100mg na dobe, rewelacyjne samopoczucie fizyczne i psychiczne polaczone z zupelnym brakiem skutkow ubocznych.
Abilify jest dobrym nowoczesnym lekiem, jednak nie dla kazdego, przeciwskazaniem dosyc powaznym moga byc nawet najmniejsze schorzenia ukladu krazenia.

Abilify jest dobrym nowoczesnym lekiem, jednak nie dla kazdego, przeciwskazaniem dosyc powaznym moga byc nawet najmniejsze schorzenia ukladu krazenia.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
PS na przywrocenie rownowagi hormonalnej organizmu kobiety mozna dostac w aptece bez recepty kilka preparatow suplemetntow diety, nie podam nazwy, warto sie dopytac. Nie sadze, zeby dobrym rozwiazniem bylo stosowanie hormonow, moze to rzutowac na cale przyszle zycie, tak samo jak kazde zazywanie sterydow, czesto nawet przepisywanych przez lekarzy. Niechce straszyc, ale skutki moga byc rownie nieprzewidywalne co zastraszajace.
Solian znacznie obniżał mi cisnienie potrafiłam wypić kilka kaw a nadal byłam śpiąca
brałam też kropelki na podwyższenie ale nic to nie pomagało . Może to kwestia za wysokiej dawki. Na razie słucham się ślepo lekarzy i nie eksperymentuje sama z obniżeniem dawek zmiana to zmian pierwszy dzień na abilifach bez szczególnych dolegliwości .Jestem świeżo (rok minął) po szpitalu i na razie nie jestem pewna czy sama byłabym wstanie stwierdzić czy nie mam nawrotu choroby.

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Aha, czyli abilify bedzie lekiem dla Ciebie! Podnosi cisnienie, dosyc radykalnie. Dobrze postepujesz, a skoro jak dotad nie mialas nawrotu, Twoj lekarz wie co robi.Zakrecona pisze:Solian znacznie obniżał mi cisnienie potrafiłam wypić kilka kaw a nadal byłam śpiącabrałam też kropelki na podwyższenie ale nic to nie pomagało . Może to kwestia za wysokiej dawki. Na razie słucham się ślepo lekarzy i nie eksperymentuje sama z obniżeniem dawek zmiana to zmian pierwszy dzień na abilifach bez szczególnych dolegliwości .Jestem świeżo (rok minął) po szpitalu i na razie nie jestem pewna czy sama byłabym wstanie stwierdzić czy nie mam nawrotu choroby.
Pozdrawiam!
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Za przeproszeniem, gadasz ja moja babciamona li pisze:tak, ale te suplementy to placebo, nic nie dają. przynajmniej tak miałam z tysiącami środków na trądzik - nic mi nie pomogły.

PS a probowalas na tradzik najtanszego plynu Afronis-Afrodyta, na mnie zawsze dzialal niezawodnie.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Owszem, ale jak nie podejdzie to sie wymiotuje na trzeci dzien, kolezanka tak miala. Ja juz pierwszego mialem skoki cisnienia i kolatania serca. Ogolnie mam nadcisnienie. Solian dziala na mnie rewelacyjnie bo wlasnie obniza cisnienie.mona li pisze:ale myślę, że prawdziwy efekt działania abilify odczujesz dopiero po 2 m-cach
Do nawrotu choroby w moim przypadku potrzebny jest długotrwały stres i jakiś problem o którym bym ciągle myślała ...czasami myśle ,że jestem wstanie sama się nakręcić tak aby mi odbiło 

Mona u mnie było podobnie
więc chyba jest to możliwe !