Dlaczego Solian nie działa???
Moderator: moderatorzy
Re: Dlaczego Solian nie działa???
Pewien użytkownik tu na forum który jest zwolennikiem Amisanu ponieważ się po nim nie tyje w przeciwieństwie do Solianu napisał że Solian działa już od pierwszej dawki i to do wyraznie
- FreshEscape
- bywalec
To co Pan masz tak w zasadzie Panie Ferdku.
W sumie jesli jeden użytkownik w internecie cos napisze i to wyrażnie i jak ci to pasuje to uwazasz ze jest całkowita prawa, to raczej wskazywało by to na schizofrenie totalna...
W sumie jesli jeden użytkownik w internecie cos napisze i to wyrażnie i jak ci to pasuje to uwazasz ze jest całkowita prawa, to raczej wskazywało by to na schizofrenie totalna...
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Dam ci jeszcze jeden trop do sprawdzenia. Czy pijesz dużo płynów, zwłaszcza kawy, która jest moczopędna. Inaczej czy dużo sikasz? Takie małe dawki szybko wypłukują się z organizmu.
Mam problem z wydalaniem moczu.. zbyt często chodzę do ubikacji ale to może osłabiać wchłanianie amisulpirydu? Czy jak dostanę leki na to i będę rzadziej oddawał mocz to amisulpiryd będzie działał wtedy??
Jestem od tyg. na Solianie - 100mg. Po 2 tyg. mam zwiększyć do 200mg.
W sumie od 1 tabletki czułam różnicę, czyli delikatne działanie na aktywizacje, antydepresyjne, mniejsze lęki.
Może to wynikać z tego, że mam wrażliwy organizm i szybko wyczuwam substancje.
Na mnie Solian działa łagodnie a Abilify agresywnie.
Może nie czujesz Solianu dlatego, że organizm przyzwyczaił się do Abilify.
W sumie od 1 tabletki czułam różnicę, czyli delikatne działanie na aktywizacje, antydepresyjne, mniejsze lęki.
Mogę zapytać jakie leki bierzesz jeszcze inne? Wg mnie 100 mg już nawet mocno kopie. U mnie jeszcze abilify się wypłukuje z organizmu bo dopiero 3 dzień nie zażywam 5 mg, wcześniej 15 mg potem 10 mg ..creed pisze: ↑ndz paź 01, 2023 2:58 pm Jestem od tyg. na Solianie - 100mg. Po 2 tyg. mam zwiększyć do 200mg.
kwetiapina ale tu czuję tylko działanie nasenne,