Spójrz jak wygląda Twoje życie towarzyskie i zadaj sobie to pytanie jeszcze raz

Moderator: moderatorzy
Spójrz jak wygląda Twoje życie towarzyskie i zadaj sobie to pytanie jeszcze raz
J/w. Porównajmy sobie nasze życia, Wasze i moje i innych, odnoszących sukcesy ludzi
No i jakie wnioski?Catastrophique pisze: ↑wt sie 22, 2023 4:42 pmJ/w. Porównajmy sobie nasze życia, Wasze i moje i innych, odnoszących sukcesy ludzi.
Tak, "przyjaciuł"klucz żurawi pisze: ↑wt sie 22, 2023 4:46 pm kurde piszecie za szybko. czwarty raz zmieniam post.
Jestem lubiany i potrafię sypać dowcipami gdy mam w pobliżu wypróbowanych przyjaciuł.
Ty Cata jesteś za bardzo nastawiony na zysk. nie da się cały czas tak. To fizycznie niemożliwe.
Dodam jeszcze że ludzie o różnych cechach charakteru będą doświadczać tych samych zdarzeń tylko w różnych kolorach jakby. I introwertyk i ekstrawertyk będą mieć przyjaciół. Różnić się będzie w jakich warunkach będą ich poznawać, o jakiej muzyce będą rozmawiać, jaką formę przybierze wspolne spędzanie czasu etc.
Problemem jest negatywny bagaż doświadczeń, przez który jeden zacznie się izolować (pozorny introwertyk) drugi szukać coraz bardziej ekstremalnych bodźców (pozorny ekstrawertyk)
Patrząc w tych kategoriach to nie mam objawów choroby psychicznej, kiedyś męczyło mnie pare rzeczy. Nie pije alkoholu wcale już.Catastrophique pisze: ↑wt sie 22, 2023 4:42 pmJ/w. Porównajmy sobie nasze życia, Wasze i moje i innych, odnoszących sukcesy ludzi.
Jakie macie sukcesy?
Oczywiście. Cata myśli ze ludzie co tu zaglądają to chyba leżą w łóżku tylko i patrzą w sufit.klucz żurawi pisze: ↑wt sie 22, 2023 4:46 pm Dodam jeszcze że ludzie o różnych cechach charakteru będą doświadczać tych samych zdarzeń tylko w różnych kolorach jakby. I introwertyk i ekstrawertyk będą mieć przyjaciół. Różnić się będzie w jakich warunkach będą ich poznawać, o jakiej muzyce będą rozmawiać, jaką formę przybierze wspolne spędzanie czasu etc.
Problemem jest negatywny bagaż doświadczeń, przez który jeden zacznie się izolować (pozorny introwertyk) drugi szukać coraz bardziej ekstremalnych bodźców (pozorny ekstrawertyk)
Bycie pewnym siebie to poczucie własnej wartości i pewność co do własnych ideałów. Nastawienie na zysk nie ma tu nic do rzeczy. To raczej dorobkiewiczostwo i pazerność jak dla mnie i może jeszcze ślepy konsumpcjonizm.Catastrophique pisze: ↑wt sie 22, 2023 4:49 pm Mhm, bo bycie pewnym siebie to nastawienie na zysk xD. Jak zwykle wymiatacie.