Tak ku twojej wiadomości, wychodzę z domu i nadal mam stałą pracę, do tego całkiem nieźle płatną na etacie czego ty możesz mi tylko pozazdrościć, panie grafiku coachu freelancerze

Moderator: moderatorzy
Wiesz gdzie ja mam twoje zdanie? Ważne że dla siebie jestem kimś, w odróżnieniu od ciebie.Catastrophique pisze: ↑śr sie 23, 2023 9:08 pm To nie jest obustronne, bo jesteś nikim.
Z mojej strony to tyle.
Może miałeś tzw. "porażenie przysenne". Człowiek leży, ma świadomość, a nie może nawet otworzyć oczu lub śliny przełknąć. Miałam tak kilka razy, ale kilka lat temu. Dawniej mówiono na to "nocna zmora", tzn. w powiedzeniu ludowym, czyli coś jak uosobienie szatana. Polacy to bardzo uduchowiony naród.
Polska jest krajem katolickim, ale u nas jest wolność wyznaniowa. Uduchowienie nie musi się wiązać z wyznawaną wiarą, ale polemizować z kimś pustym jak sto kilo gwoździ i jeszcze o nazwisku Koch, mija się z celem. Ja wiem, że rozpędziłeś się w ostatnich dniach i nie umiesz zapanować nad odruchem pisania kolejnego postu, ale nie zarzucaj innym, że za tobą łażą. To ty żyjesz naszym życiem i napełniasz się treściami o nas, by po kilku lub kilkunastu miesiącach wykorzystać daną informację w niecny, chamski i podły sposób. Jak nie umiesz zdobyć ładnej i mądrej kobiety, która by ci urodziła córeczkę, o której marzysz, to na początek kup sobie psa.
Katolików jest jednak najwięcej i reprezentują oni najwyższy poziom odklejenia.Meduzola pisze: ↑sob sie 26, 2023 12:01 amPolska jest krajem katolickim, ale u nas jest wolność wyznaniowa. Uduchowienie nie musi się wiązać z wyznawaną wiarą, ale polemizować z kimś pustym jak sto kilo gwoździ i jeszcze o nazwisku Koch, mija się z celem. Ja wiem, że rozpędziłeś się w ostatnich dniach i nie umiesz zapanować nad odruchem pisania kolejnego postu, ale nie zarzucaj innym, że za tobą łażą. To ty żyjesz naszym życiem i napełniasz się treściami o nas, by po kilku lub kilkunastu miesiącach wykorzystać daną informację w niecny, chamski i podły sposób. Jak nie umiesz zdobyć ładnej i mądrej kobiety, która by ci urodziła córeczkę, o której marzysz, to na początek kup sobie psa.
Pies bedzie srał na niego tak jak ludzie to lepiej się zastanowic