Alternatywy dla związków małżeńskich dla schizofrenika

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Re: Alternatywy dla związków małżeńskich dla schizofrenika

Post autor: pingui »

A da się jeszcze niżej upaść?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Ja nie jestem nikim, ja jestem kimś. Pingui też.
FanKanapek
bywalec
Status: Zawodowiec

Post autor: FanKanapek »

Nic nie znaczycie :lol: nikt takie zera nie kocha :roll:
Buk, humor, dziczyzna!
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

FanKanapek pisze: śr kwie 05, 2023 9:15 pm
Jonny1988 pisze: śr kwie 05, 2023 7:03 pm
FanKanapek pisze: śr kwie 05, 2023 7:00 pm

Jestem by was uświadomić jakimi jesteście nierobami i że warto się myć. Na ulicy macie ogony smrodu a sabą.

Gwałcisz się sam, trzepiesz niemca i wmawiasz sobie że to nastolatka. Potem zlizujesz nasienia bo cierpisz na niedobór białka
Won trollu z tad jesteś chwilę a już wszystkim podpadles
Ja podpadłem wszystkim? Jesteście nikim, nie da się takim podpadać :lol:
Są tu juz Johny Nash'e,Napoleony i nawet anthony hopkins,a ty kim jestes(lub kim chcesz byc)?
FanKanapek
bywalec
Status: Zawodowiec

Post autor: FanKanapek »

ty jesteś idiotą :lol: prymitywne gówno :lol: :clap:
Buk, humor, dziczyzna!
swtern
zaufany użytkownik

Idiota to jestes nadziewana gownem kanapo wyciagnieta z kibla...
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

Proszę, nie karmcie trolla.
swtern
zaufany użytkownik

redaktor pisze: czw kwie 06, 2023 11:51 am Proszę, nie karmcie trolla.
Ja tylko chcialem troche sie rozerwac ale ok:)
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

Fan kanapek to troll internetowy
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

OK. To koniec z ochrzanianiem usera, który wszystkim podpadł ( mnie też ).

To forum zbliża się niebezpiecznie do standardów Wykopu ( totalny Hyde Park ).

G
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Ja nie jestem zerem. Ja nie jestem nikim. Ja nie jestem idiotą. Ja nie jestem trollem. Ja nie jestem trollem internetowym. Ja nie jestem gównem. Ja nie jestem prymitywnym gównem. Ja nie jestem G. Ja nie upadłem. Ja nie jestem nadziewaną gównem kanapą wyciągniętą z kibla. Ja nie walę pytonga sąsiadom. Ja nie karmię się białkiem sąsiadów. Ja nie jestem osobą z ASD. Ja nie jestem osobą ze spektrum zaburzeń autystycznych. Ja nie jestem chory. Ja mam rentę. Ja mam co jeść. Ja nie zbliżam się do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się do totalnego Hyde Parku. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Ja nie mam niedoboru białka. Ja nikomu nie podpadłem. Ja znaczę wiele. Wszyscy mnie kochają. Ja się myję. Ja nie mam kiły. Ja nie mam choroby wenerycznej. Nic mi nie atakuje mózgu. Nikogo nie pozarażałem. Ja do nikogo nie mówię: won trollu stąd. Nie ciągną się za mną ogony smrodu. Ja się nie gwałcę. Ja nie karmię trolla. Ja się nie rozrywam. Ja nie ochrzaniam. Ja nie jestem nierobem. Ja nie trzepię niemca. Ja nie wmawiam sobie, że to nastolatka. Ja nie wmawiam sobie, że niemiec to nastolatka. Ja potem nie zlizuję nasienia. Ja nie cierpię na niedobór białka. Inni użytkownicy tak samo.

Tyle trzeba było napisać, żeby zaprzeczyć negatywnym i obelżywym treściom, jakie przekazaliście sobie w kilku postach.

Forum nie powinno służyć do obrażania.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Amannn pisze: czw kwie 06, 2023 6:37 pm Ja nie jestem zerem. Ja nie jestem nikim. Ja nie jestem idiotą. Ja nie jestem trollem. Ja nie jestem trollem internetowym. Ja nie jestem gównem. Ja nie jestem prymitywnym gównem. Ja nie jestem G. Ja nie upadłem. Ja nie jestem nadziewaną gównem kanapą wyciągniętą z kibla. Ja nie walę pytonga sąsiadom. Ja nie karmię się białkiem sąsiadów. Ja nie jestem osobą z ASD. Ja nie jestem osobą ze spektrum zaburzeń autystycznych. Ja nie jestem chory. Ja mam rentę. Ja mam co jeść. Ja nie zbliżam się do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się do totalnego Hyde Parku. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Ja nie mam niedoboru białka. Ja nikomu nie podpadłem. Ja znaczę wiele. Wszyscy mnie kochają. Ja się myję. Ja nie mam kiły. Ja nie mam choroby wenerycznej. Nic mi nie atakuje mózgu. Nikogo nie pozarażałem. Ja do nikogo nie mówię: won trollu stąd. Nie ciągną się za mną ogony smrodu. Ja się nie gwałcę. Ja nie karmię trolla. Ja się nie rozrywam. Ja nie ochrzaniam. Ja nie jestem nierobem. Ja nie trzepię niemca. Ja nie wmawiam sobie, że to nastolatka. Ja nie wmawiam sobie, że niemiec to nastolatka. Ja potem nie zlizuję nasienia. Ja nie cierpię na niedobór białka. Inni użytkownicy tak samo.
Chwalisz sie czy żalisz Amman ? Bo ciężko zrozumieć co chciałeś napisać, przecież żaden człowiek sie nie tłumaczy nikomu w ten sposób. I przed nikim tak nie odpowiada.

Zycie, to nie internet że komuś po prostu zaprzeczysz. W najkrótszej formie. Bo ktoś może powiedzieć-sprawdzam !!!
Tak samo że ktoś powie coś i to od razu znaczy że jesteś gównem, bo ktoś tak napisał. Argumenty !!! Argumenty !!! i Argumenty decydują o naszej prawdzie i fałszu !!!
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Amannn pisze, ze forum nie powinno sluzyc do obrazania ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Jonny1988
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: czw kwie 06, 2023 7:52 pm Amannn pisze, ze forum nie powinno sluzyc do obrazania ;).
Dobrze piszę
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Zeby jeszcze sam sie do tego stosowal ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Amannn pisze: czw kwie 06, 2023 6:37 pm Ja nie jestem zerem. Ja nie jestem nikim. Ja nie jestem idiotą. Ja nie jestem trollem. Ja nie jestem trollem internetowym. Ja nie jestem gównem. Ja nie jestem prymitywnym gównem. Ja nie jestem G. Ja nie upadłem. Ja nie jestem nadziewaną gównem kanapą wyciągniętą z kibla. Ja nie walę pytonga sąsiadom. Ja nie karmię się białkiem sąsiadów. Ja nie jestem osobą z ASD. Ja nie jestem osobą ze spektrum zaburzeń autystycznych. Ja nie jestem chory. Ja mam rentę. Ja mam co jeść. Ja nie zbliżam się do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się do totalnego Hyde Parku. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Ja nie mam niedoboru białka. Ja nikomu nie podpadłem. Ja znaczę wiele. Wszyscy mnie kochają. Ja się myję. Ja nie mam kiły. Ja nie mam choroby wenerycznej. Nic mi nie atakuje mózgu. Nikogo nie pozarażałem. Ja do nikogo nie mówię: won trollu stąd. Nie ciągną się za mną ogony smrodu. Ja się nie gwałcę. Ja nie karmię trolla. Ja się nie rozrywam. Ja nie ochrzaniam. Ja nie jestem nierobem. Ja nie trzepię niemca. Ja nie wmawiam sobie, że to nastolatka. Ja nie wmawiam sobie, że niemiec to nastolatka. Ja potem nie zlizuję nasienia. Ja nie cierpię na niedobór białka. Inni użytkownicy tak samo.

Tyle trzeba było napisać, żeby zaprzeczyć negatywnym i obelżywym treściom, jakie przekazaliście sobie w kilku postach.

Forum nie powinno służyć do obrażania.
Genialne :lol: Dawno tak się nie uśmiałem :lol: Zrobiłeś mi wieczorek :D :lol:
Jonny1988
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: czw kwie 06, 2023 7:14 pm
Chwalisz sie czy żalisz Amman ? Bo ciężko zrozumieć co chciałeś napisać, przecież żaden człowiek sie nie tłumaczy nikomu w ten sposób. I przed nikim tak nie odpowiada.

Zycie, to nie internet że komuś po prostu zaprzeczysz. W najkrótszej formie. Bo ktoś może powiedzieć-sprawdzam !!!
Tak samo że ktoś powie coś i to od razu znaczy że jesteś gównem, bo ktoś tak napisał. Argumenty !!! Argumenty !!! i Argumenty decydują o naszej prawdzie i fałszu !!!
Fresh nie ciąg pytonga sąsiadom na białko
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

pingui pisze: czw kwie 06, 2023 8:02 pm Genialne Dawno tak się nie uśmiałem Zrobiłeś mi wieczorek
A co cie tak rozbawiło ??? To że ktoś odbiera świat JA, JA, JA i wszystko co czyta dotyczy jego ??? Sam dla siebie żyje na tym świecie, to jest śmieszne ? Bo nie rozumiem ???

Jonny Fresh nie ciąg pytonga sąsiadom na białko - naucz sie czytać !!! Ja im wale, a nie obciągam kurwiarzu !!! A poza tym coś musze jeść...
Jonny1988
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: czw kwie 06, 2023 8:16 pm
pingui pisze: czw kwie 06, 2023 8:02 pm Genialne Dawno tak się nie uśmiałem Zrobiłeś mi wieczorek
A co cie tak rozbawiło ??? To że ktoś odbiera świat JA, JA, JA i wszystko co czyta dotyczy jego ??? Sam dla siebie żyje na tym świecie, to jest śmieszne ? Bo nie rozumiem ???

Jonny Fresh nie ciąg pytonga sąsiadom na białko - naucz sie czytać !!! Ja im wale, a nie obciągam kurwiarzu !!! A poza tym coś musze jeść...
Fresh lepiej na białko krowę udój od jakiegoś sąsiada....
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Jonny1988 pisze: czw kwie 06, 2023 8:18 pm Fresh lepiej na białko krowę udój od jakiegoś sąsiada....
A gdzieś ty widział na wsi u kogoś krowe, w dzisiejszych czasach ??? Fan pisał że zlizuje sobie białko, niestety po lekach to jakbyś na chusteczkę na smarkał. A moi somsiedzi, z chłopskim pochodzeniem. To jak sie spuszczą to byś ciele wykarmił...
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”