Alternatywy dla związków małżeńskich dla schizofrenika
Moderator: moderatorzy
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Re: Alternatywy dla związków małżeńskich dla schizofrenika
A da się jeszcze niżej upaść?
Ja nie jestem nikim, ja jestem kimś. Pingui też.
-
- bywalec
- Status: Zawodowiec
Nic nie znaczycie
nikt takie zera nie kocha 

Buk, humor, dziczyzna!
Są tu juz Johny Nash'e,Napoleony i nawet anthony hopkins,a ty kim jestes(lub kim chcesz byc)?FanKanapek pisze: ↑śr kwie 05, 2023 9:15 pmJa podpadłem wszystkim? Jesteście nikim, nie da się takim podpadaćJonny1988 pisze: ↑śr kwie 05, 2023 7:03 pmWon trollu z tad jesteś chwilę a już wszystkim podpadlesFanKanapek pisze: ↑śr kwie 05, 2023 7:00 pm
Jestem by was uświadomić jakimi jesteście nierobami i że warto się myć. Na ulicy macie ogony smrodu a sabą.
Gwałcisz się sam, trzepiesz niemca i wmawiasz sobie że to nastolatka. Potem zlizujesz nasienia bo cierpisz na niedobór białka![]()
-
- bywalec
- Status: Zawodowiec
ty jesteś idiotą
prymitywne gówno

Buk, humor, dziczyzna!
Idiota to jestes nadziewana gownem kanapo wyciagnieta z kibla...
Proszę, nie karmcie trolla.
Fan kanapek to troll internetowy
OK. To koniec z ochrzanianiem usera, który wszystkim podpadł ( mnie też ).
To forum zbliża się niebezpiecznie do standardów Wykopu ( totalny Hyde Park ).
G
To forum zbliża się niebezpiecznie do standardów Wykopu ( totalny Hyde Park ).
G
Ja nie jestem zerem. Ja nie jestem nikim. Ja nie jestem idiotą. Ja nie jestem trollem. Ja nie jestem trollem internetowym. Ja nie jestem gównem. Ja nie jestem prymitywnym gównem. Ja nie jestem G. Ja nie upadłem. Ja nie jestem nadziewaną gównem kanapą wyciągniętą z kibla. Ja nie walę pytonga sąsiadom. Ja nie karmię się białkiem sąsiadów. Ja nie jestem osobą z ASD. Ja nie jestem osobą ze spektrum zaburzeń autystycznych. Ja nie jestem chory. Ja mam rentę. Ja mam co jeść. Ja nie zbliżam się do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się do totalnego Hyde Parku. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Ja nie mam niedoboru białka. Ja nikomu nie podpadłem. Ja znaczę wiele. Wszyscy mnie kochają. Ja się myję. Ja nie mam kiły. Ja nie mam choroby wenerycznej. Nic mi nie atakuje mózgu. Nikogo nie pozarażałem. Ja do nikogo nie mówię: won trollu stąd. Nie ciągną się za mną ogony smrodu. Ja się nie gwałcę. Ja nie karmię trolla. Ja się nie rozrywam. Ja nie ochrzaniam. Ja nie jestem nierobem. Ja nie trzepię niemca. Ja nie wmawiam sobie, że to nastolatka. Ja nie wmawiam sobie, że niemiec to nastolatka. Ja potem nie zlizuję nasienia. Ja nie cierpię na niedobór białka. Inni użytkownicy tak samo.
Tyle trzeba było napisać, żeby zaprzeczyć negatywnym i obelżywym treściom, jakie przekazaliście sobie w kilku postach.
Forum nie powinno służyć do obrażania.
Tyle trzeba było napisać, żeby zaprzeczyć negatywnym i obelżywym treściom, jakie przekazaliście sobie w kilku postach.
- FreshEscape
- bywalec
Chwalisz sie czy żalisz Amman ? Bo ciężko zrozumieć co chciałeś napisać, przecież żaden człowiek sie nie tłumaczy nikomu w ten sposób. I przed nikim tak nie odpowiada.Amannn pisze: ↑czw kwie 06, 2023 6:37 pm Ja nie jestem zerem. Ja nie jestem nikim. Ja nie jestem idiotą. Ja nie jestem trollem. Ja nie jestem trollem internetowym. Ja nie jestem gównem. Ja nie jestem prymitywnym gównem. Ja nie jestem G. Ja nie upadłem. Ja nie jestem nadziewaną gównem kanapą wyciągniętą z kibla. Ja nie walę pytonga sąsiadom. Ja nie karmię się białkiem sąsiadów. Ja nie jestem osobą z ASD. Ja nie jestem osobą ze spektrum zaburzeń autystycznych. Ja nie jestem chory. Ja mam rentę. Ja mam co jeść. Ja nie zbliżam się do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się do totalnego Hyde Parku. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Ja nie mam niedoboru białka. Ja nikomu nie podpadłem. Ja znaczę wiele. Wszyscy mnie kochają. Ja się myję. Ja nie mam kiły. Ja nie mam choroby wenerycznej. Nic mi nie atakuje mózgu. Nikogo nie pozarażałem. Ja do nikogo nie mówię: won trollu stąd. Nie ciągną się za mną ogony smrodu. Ja się nie gwałcę. Ja nie karmię trolla. Ja się nie rozrywam. Ja nie ochrzaniam. Ja nie jestem nierobem. Ja nie trzepię niemca. Ja nie wmawiam sobie, że to nastolatka. Ja nie wmawiam sobie, że niemiec to nastolatka. Ja potem nie zlizuję nasienia. Ja nie cierpię na niedobór białka. Inni użytkownicy tak samo.
Zycie, to nie internet że komuś po prostu zaprzeczysz. W najkrótszej formie. Bo ktoś może powiedzieć-sprawdzam !!!
Tak samo że ktoś powie coś i to od razu znaczy że jesteś gównem, bo ktoś tak napisał. Argumenty !!! Argumenty !!! i Argumenty decydują o naszej prawdzie i fałszu !!!
- Catastrophique
- bywalec
Amannn pisze, ze forum nie powinno sluzyc do obrazania
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Dobrze piszęCatastrophique pisze: ↑czw kwie 06, 2023 7:52 pm Amannn pisze, ze forum nie powinno sluzyc do obrazania.
- Catastrophique
- bywalec
Zeby jeszcze sam sie do tego stosowal
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- pingui
- bywalec
- Status: Guru
GenialneAmannn pisze: ↑czw kwie 06, 2023 6:37 pm Ja nie jestem zerem. Ja nie jestem nikim. Ja nie jestem idiotą. Ja nie jestem trollem. Ja nie jestem trollem internetowym. Ja nie jestem gównem. Ja nie jestem prymitywnym gównem. Ja nie jestem G. Ja nie upadłem. Ja nie jestem nadziewaną gównem kanapą wyciągniętą z kibla. Ja nie walę pytonga sąsiadom. Ja nie karmię się białkiem sąsiadów. Ja nie jestem osobą z ASD. Ja nie jestem osobą ze spektrum zaburzeń autystycznych. Ja nie jestem chory. Ja mam rentę. Ja mam co jeść. Ja nie zbliżam się do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się do totalnego Hyde Parku. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Ja nie mam niedoboru białka. Ja nikomu nie podpadłem. Ja znaczę wiele. Wszyscy mnie kochają. Ja się myję. Ja nie mam kiły. Ja nie mam choroby wenerycznej. Nic mi nie atakuje mózgu. Nikogo nie pozarażałem. Ja do nikogo nie mówię: won trollu stąd. Nie ciągną się za mną ogony smrodu. Ja się nie gwałcę. Ja nie karmię trolla. Ja się nie rozrywam. Ja nie ochrzaniam. Ja nie jestem nierobem. Ja nie trzepię niemca. Ja nie wmawiam sobie, że to nastolatka. Ja nie wmawiam sobie, że niemiec to nastolatka. Ja potem nie zlizuję nasienia. Ja nie cierpię na niedobór białka. Inni użytkownicy tak samo.

Fresh nie ciąg pytonga sąsiadom na białkoFreshEscape pisze: ↑czw kwie 06, 2023 7:14 pmChwalisz sie czy żalisz Amman ? Bo ciężko zrozumieć co chciałeś napisać, przecież żaden człowiek sie nie tłumaczy nikomu w ten sposób. I przed nikim tak nie odpowiada.Amannn pisze: ↑czw kwie 06, 2023 6:37 pm Ja nie jestem zerem. Ja nie jestem nikim. Ja nie jestem idiotą. Ja nie jestem trollem. Ja nie jestem trollem internetowym. Ja nie jestem gównem. Ja nie jestem prymitywnym gównem. Ja nie jestem G. Ja nie upadłem. Ja nie jestem nadziewaną gównem kanapą wyciągniętą z kibla. Ja nie walę pytonga sąsiadom. Ja nie karmię się białkiem sąsiadów. Ja nie jestem osobą z ASD. Ja nie jestem osobą ze spektrum zaburzeń autystycznych. Ja nie jestem chory. Ja mam rentę. Ja mam co jeść. Ja nie zbliżam się do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się do totalnego Hyde Parku. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Forum nie zbliża się do totalnego Hyde Parku. Forum nie zbliża się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Ja nie mam niedoboru białka. Ja nikomu nie podpadłem. Ja znaczę wiele. Wszyscy mnie kochają. Ja się myję. Ja nie mam kiły. Ja nie mam choroby wenerycznej. Nic mi nie atakuje mózgu. Nikogo nie pozarażałem. Ja do nikogo nie mówię: won trollu stąd. Nie ciągną się za mną ogony smrodu. Ja się nie gwałcę. Ja nie karmię trolla. Ja się nie rozrywam. Ja nie ochrzaniam. Ja nie jestem nierobem. Ja nie trzepię niemca. Ja nie wmawiam sobie, że to nastolatka. Ja nie wmawiam sobie, że niemiec to nastolatka. Ja potem nie zlizuję nasienia. Ja nie cierpię na niedobór białka. Inni użytkownicy tak samo.
Zycie, to nie internet że komuś po prostu zaprzeczysz. W najkrótszej formie. Bo ktoś może powiedzieć-sprawdzam !!!
Tak samo że ktoś powie coś i to od razu znaczy że jesteś gównem, bo ktoś tak napisał. Argumenty !!! Argumenty !!! i Argumenty decydują o naszej prawdzie i fałszu !!!
- FreshEscape
- bywalec
A co cie tak rozbawiło ??? To że ktoś odbiera świat JA, JA, JA i wszystko co czyta dotyczy jego ??? Sam dla siebie żyje na tym świecie, to jest śmieszne ? Bo nie rozumiem ???
Jonny Fresh nie ciąg pytonga sąsiadom na białko - naucz sie czytać !!! Ja im wale, a nie obciągam kurwiarzu !!! A poza tym coś musze jeść...
Fresh lepiej na białko krowę udój od jakiegoś sąsiada....FreshEscape pisze: ↑czw kwie 06, 2023 8:16 pmA co cie tak rozbawiło ??? To że ktoś odbiera świat JA, JA, JA i wszystko co czyta dotyczy jego ??? Sam dla siebie żyje na tym świecie, to jest śmieszne ? Bo nie rozumiem ???
Jonny Fresh nie ciąg pytonga sąsiadom na białko - naucz sie czytać !!! Ja im wale, a nie obciągam kurwiarzu !!! A poza tym coś musze jeść...
- FreshEscape
- bywalec
A gdzieś ty widział na wsi u kogoś krowe, w dzisiejszych czasach ??? Fan pisał że zlizuje sobie białko, niestety po lekach to jakbyś na chusteczkę na smarkał. A moi somsiedzi, z chłopskim pochodzeniem. To jak sie spuszczą to byś ciele wykarmił...