Wieści z Evotu

forumowiczów dzieła własne

Moderator: moderatorzy

cezary123
zaufany użytkownik

Re: Wieści z Evotu

Post autor: cezary123 »

FreshEscape pisze: czw lut 02, 2023 12:42 pm mam wade wzroku
Aha, to w tym problem. No tak, jeżeli chorujemy jeszcze na jakieś poważne choroby somatyczne czy coś po wypadku, to jest ciężko.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

cezary123 pisze: czw lut 02, 2023 2:42 pm
FreshEscape pisze: czw lut 02, 2023 12:42 pm mam wade wzroku
Aha, to w tym problem. No tak, jeżeli chorujemy jeszcze na jakieś poważne choroby somatyczne czy coś po wypadku, to jest ciężko.
Czy ty cezary zatracasz juz umiejetność czytania ze zrozumieniem ? Chłopie zakładasz bryle i widzisz jak każdy ! Nie ma w tym nic wyjątkowego ! No znajac twój zachwyt nad polską prawicą, ludzmi co co niedziele skłądaja rączki i mówią "kocham blizniego jak siebie samego" rozumiem ze przez ten polski przeorant łep nie przejdzie ze w tym kraju wszyscy wszystko grają, jak aktorzy. A w łowie jakiś gimanazljalne zjebostwo. Jak sie róznisz to wypierdalaj ? tak cezary ??
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

FreshEscape pisze: czw lut 02, 2023 2:59 pm Chłopie zakładasz bryle i widzisz jak każdy
No to powodzenia w karierze.
Już myślałem, że jesteś jednooki albo coś gorszego.
Z resztą problemów i urazów politycznych uporasz się z pomocą specjalistów.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

FreshEscape pisze: czw lut 02, 2023 12:42 pm
cezary123 pisze: czw lut 02, 2023 12:26 pm A może masz jeszcze inne przeszkody, które coś blokują, na przykład brak zaświadczenia o niekaralności?
Powiem ci cezary że ze zagranicy mam wieloletnie doświadczenie na wózkach: ciągnionych, widłowych i ładowarkach czołowych. Nawt mam uprawnienia. Robiłem w weekendy przy czysczeniu specjalistycznym na wysokości. Ciężkoą chemią. Natomiast co mam w Polse ? Nikogo nie inteeresuje co i jak. Nie jest to tak jak za granicą ze zaczynasz robote i liczy sie czy umiesz i robisz. Albo nie umiesz i nie robisz. W Polsce sano to że mam wade wzroku, jak to mówią rekruterzy. Slepy nie będzie tego robił. A żaden lekarz w polsce, orzecznik pracy na wózek mnie nie dopuści. Możesz głodem przymierać. Ale liczy sie to ze możesz se krzywde zrobić. Bo tak mówi pismo świete.. i *słowo niedozwolone*... W Polsce możesz być narkomanem, skrajnym alkoholikiem i pracować. Ale jak masz coś troche bardziej ze wzrokiem to sie jeszcze dziwie że mi nie mówią: idz sie pan powieś na klamce, bo smierc głodowa jest gorza niż utopienie. W Polsce uoprzedzenia i sterotypy, ta prawcka mentalność pierdolniętego chłopa po zawodówce... Tzw. *słowo niedozwolone* zwyczajny polski. Robi z życia w kraju to tzw. POLSKIE PIEKIEŁKO.
To co piszesz Freshescape jest smutne Ale pytanie jak się zachowujesz na rozmowach kwalifikacyjnych? Jak tak jak na forum. To nie dziw się decyzjom pracodawców . Nie masz pewnie żadnego listy polecającego bo jak cię zwalniali świrowałeś Dobrze ci Cezary radzi byś poszukał pracy w zakładzie pracy chronionej I psychoterapia w twoim przypadku to mus może też większe dawki leków lub coś na wyciszenie.

Nie możesz się tak odzywać jak na forum ten wulgarny styl i słownictwo bo wyrzuca cię przez to z każdej pracy.
Ostatnio zmieniony czw lut 02, 2023 4:10 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

karuna pisze: sob sty 28, 2023 4:26 am Obecnie forum zdominowali indywidualiści, rzecz w tym, że słabo dogadują się z resztą xd
Podpisano: Główny przedstawiciel pro-lekowej przyczajonej sitwy, która ustawia sobie spotkania na internetowym forum i nawet tworzy dodatkowe konta, by w razie czego zagłosować za lub przeciw, otoczyć z kilku stron miotającą się osobę, osobę niczego nie przeczuwającą. Ten, co jeździ po Polsce w niewiadomym celu i pracuje u swojego ojca na niewiadomym stanowisku i studiuje nie wiadomo ile psychologię. Wasze ustawione na forum spotkania są oczywiste. Dobrze wam płacą za lobbowanie. Leki, czyli środki psychotropowe to germanizacja od środka.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Też zawsze miałem wrażenie że forum finansuje zakamuflowana opcja germańska mająca tu swoje interesy. Dobrze to ujęłaś. Jednak nie nakręcajmy się niepotrzebnie.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Kiedyś, jak był w transie powiedział, znaczy się napisał, że marzą mu się "klucze od evotu". Swojego czasu ciągle zmieniał nazwę swojego nicku. A jak około rok temu pytałam o jednego użytkownika, z którym dwa razy spotkałam się w realu, napisał na czacie w swoim i czyimś imieniu, choć skład tej sitwy jest mi znany: "My jesteśmy tylko literkami (...) Nie znajdziesz swojego nic".
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Może tak być, a druga rzecz że jedynego obecnego moderatora Maksilianny nikt ponoć nigdy na oczy nie widział choć ludzi z Krakowa na forum jest całą masa podobno.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Skąd wiadomo kto w ogóle jest? Może to kolejny lejzorek rojstszwaniec?
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

pijany atencjusz stracił równowagę i napisał posta xd
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

lożę szyderców należy zbanować! przepędzić! xd
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

karuna pisze: wt lut 21, 2023 9:23 pm pijany atencjusz stracił równowagę i napisał posta xd
karuna pisze: wt lut 21, 2023 9:26 pm lożę szyderców należy zbanować! przepędzić! xd
Ale czy karuna mimo twoich ponad 20 lat nauki i trzech kierunków studiów mógłbyś wrzeszczcie. Konkretnie pisać o co ci chodzi... Wiesz... jeśli o mnie chodzi to wole takiego szydercę. Niż człowieka co nic nie pisze, chowa sie i nie ma nic do powiedzenia !!! Jednocześnie afiszującego się na forum że jest i że jest ważny.

Jeszcze to twoje "xd" zrozum chłopie ze jak ktoś jest już absolwentem uczelni to "xd" nie używa....
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Karun jest okej, każdy pisze jak umie, nie warto krytykować i podcinać skrzydła drugiemu, tym bardziej gdy samemu nie jest się ideałem. Fak faktem mógłby się czasem wysilić i napisać kilka treściwych zdań. Choć z tym zapewne jest tak że jak ktoś na co dzień pracuje umysłowo albo studiuje to jest siła rzeczy leniwy w tym temacie i nie chce mu się jeszcze tutaj coś dać z siebie
Awatar użytkownika
Ratel
zaufany użytkownik

Post autor: Ratel »

poczytałem i pośmiałem się, dziękuję :lol:
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

pingui pisze: śr lut 22, 2023 5:18 pm Karun jest okej
Proszę nie zrozumieć mnie źle. Ja nigdy nie uwazałaem i nie uważam że karuniast jest nie ok !!! Ale pisze do niego, bo chciałbym uzyskać jakiś kontakt, nawiazac jakąś rozmowe.... Nie chce tu tworzyć jakiegoś Polskiego piekiełaka, bo jednak to 18 lat skoończyłem i to dawno. I chaiłbym pisać o karunie z karuną, a nie pisać o nim. Z kimś innym na forum. Ale jak dla mnie karuna ma jakieś w sobie straszne poczucie winy i chcec dostosowywania sie do wszystkich. A powiedzmy sobie szczerze nigdy wszystkim nie dogodzisz !!!

Co do samej tresci, bez opisu postów które napisał. To można to potraktować że, sam sie uważa za pijaka który tu coś pisze. Choć można też mieć coś na myśli że ktoś jest pijany. Choć w moim odbiorze lub w specyfice tego forum. Że każdy jest pijany.... W sumie napisaał coś sam do siebie i chyba tylko on to rozumie...
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Nie no racja trzeźwych tu nie uświadczysz, tacy to siedzą na Fejsie, Insta albo Pudelku :lol:
Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

Post autor: milusia12 »

karuna pisze: sob sty 28, 2023 4:14 am Co jakiś czas ktoś tu wraca po dłuższym czasie i twierdzi, że tu się nic nie zmienia xd
Parę lat temu założyłam sprawę o dobra osobiste przeciwko policji xD
Byłam wówczas na agresywnych lekach rispolept nie wiem działają na mnie jak kryptonit na supermana xD w nerwach i wielkim oburzeniu oraz krytycyzmie , napisałam pozew i swoje doświadczenia z prześladowaniem przez policje, a w tym również żal o braku informowania o co chodzi a tyle hałasu wokół??;( a tyle barier wobec mojej osoby??:(
Teraz po kilku latach ta sprawa wraca, bo zdaje sie, jest ustalony termin rozprawy :O

Nic tylko trzymajcie kciuki, że coś się wyjaśni ;-)
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

Powodzenia Milusia!
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

pingui pisze: czw lut 23, 2023 11:09 pm Nie no racja trzeźwych tu nie uświadczysz, tacy to siedzą na Fejsie, Insta albo Pudelku :lol:
Nawet może nie uwierzysz, ale trzeźwe schizolki to mega podziemna klika. :)
spring_
bywalec

Post autor: spring_ »

milusia12 pisze: pt lut 24, 2023 5:31 am
karuna pisze: sob sty 28, 2023 4:14 am Co jakiś czas ktoś tu wraca po dłuższym czasie i twierdzi, że tu się nic nie zmienia xd
Parę lat temu założyłam sprawę o dobra osobiste przeciwko policji xD
Byłam wówczas na agresywnych lekach rispolept nie wiem działają na mnie jak kryptonit na supermana xD w nerwach i wielkim oburzeniu oraz krytycyzmie , napisałam pozew i swoje doświadczenia z prześladowaniem przez policje, a w tym również żal o braku informowania o co chodzi a tyle hałasu wokół??;( a tyle barier wobec mojej osoby??:(
Teraz po kilku latach ta sprawa wraca, bo zdaje sie, jest ustalony termin rozprawy :O

Nic tylko trzymajcie kciuki, że coś się wyjaśni ;-)

Schizofrenik może łamać prawo i nie ponosie konsekwencji w świetle PRAWA.

Więc powodzenie police milusia.
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.

Każdy leczący się jest zdrowy.

A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
ODPOWIEDZ

Wróć do „wrażliwość, twórczość”