Cykl słoneczny a schizforenia
Moderator: moderatorzy
Re: Cykl słoneczny a schizforenia
Widzisz, czasem niechcący można nawet kropką kogoś urazić ale skąd taki zakuty łeb jak ty miałby to wiedzieć co? Choć pewnie wiesz mimo wszystko tylko lubisz jątrzyć i ranić. To tylko świadczy o tym, jakim nieszczęśliwym jesteś człowiekiem. Nie ma w tobie za grosz życzliwości. Taki z ciebie trener osobowości jak z koziej dup.. trąbka. Twoje prelekcje są warte mniej niż zero. Teoretyk bez doświadczenia od siedmiu boleści.
Miałam wrażenie, że na "XD" się nie skończy, bo z jakiegoś powodu i w tym wątku/ temacie zaznaczył swoją obecność. Mam taki pomysł, żeby otwierać dowolne książki na stronie 69, może będą w jakimś aspekcie połączone z wodą, wszak to tydzień czytelnictwa się dziś zaczął...
- Catastrophique
- bywalec
Tylko się nie zesraj, Digital xD.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

No wiesz to raczej tylko ty tu masz permanentną sraczkę, to tak spoglądając tylko na twoje posty wyziewy.
- Catastrophique
- bywalec
No nie, ja mam gdzieś Ciebie i Twoje posty, a Ty wyraznie masz do mnie jakis uraz, pewnie biorący się z zazdrości, zawiści.
Nie moja wina, ze jestes juz stary i przewaliles swoje życie.
Tik tak tik tak

widze ze catastofik nadal jest konsekwentny w swojej upierdliwosci.nawet co bardziej cierpliwych stad wywiało.
- Catastrophique
- bywalec
Boicie sie i nienawidzicie prawdy, ale i tak od niej nie uciekniecie.

Tik tak tik tak

- Katastrofa
- bywalec
Debiliada? Karzeł oraz karlica!
Masz ewidentnie manię wielkości lub po prostu urojenia. Nic do ciebie nie mam i nigdy nie miałem, zawsze cię lubiłem i szanowałem, tym bardziej zważywszy na to, że to dzięki tobie mam status zaufanego na tym forum, to ty za mną stawiłeś się u administratora. Nie myśl, że to tym zapomniałem. Tym bardziej jest mi przykro patrzeć jaki jesteś coraz bardziej sfrustrowany i jak mocno zaniżyłeś poziom swoich postów. Nie masz w sobie już obecnie za grosz empatii do drugiego człowieka. Stałeś się gruboskórnym bezmózgowcem ślepo zapatrzonym w siebie. Przykre to choć nic mi do tego, to twoje życie tylko skończ proszę ubliżać ludziom na tym forum bo prezentujesz coraz większe szambo. Tylko tyle mam ci do powiedzenia w odpowiedzi na twój uwłaczający mi post.Catastrophique pisze: ↑wt maja 09, 2023 8:38 am No nie, ja mam gdzieś Ciebie i Twoje posty, a Ty wyraznie masz do mnie jakis uraz, pewnie biorący się z zazdrości, zawiści.
- Prawdawasboli
- bywalec
Heh, ile w tobie zazdrości i nienawiści figurek. Pod maską empatii i troski kłamiesz i zwodzisz:/Digital pisze: ↑śr maja 10, 2023 2:55 pmMasz ewidentnie manię wielkości lub po prostu urojenia. Nic do ciebie nie mam i nigdy nie miałem, zawsze cię lubiłem i szanowałem, tym bardziej zważywszy na to, że to dzięki tobie mam status zaufanego na tym forum, to ty za mną stawiłeś się u administratora. Nie myśl, że to tym zapomniałem. Tym bardziej jest mi przykro patrzeć jaki jesteś coraz bardziej sfrustrowany i jak mocno zaniżyłeś poziom swoich postów. Nie masz w sobie już obecnie za grosz empatii do drugiego człowieka. Stałeś się gruboskórnym bezmózgowcem ślepo zapatrzonym w siebie. Przykre to choć nic mi do tego, to twoje życie tylko skończ proszę ubliżać ludziom na tym forum bo prezentujesz coraz większe szambo. Tylko tyle mam ci do powiedzenia w odpowiedzi na twój uwłaczający mi post.Catastrophique pisze: ↑wt maja 09, 2023 8:38 am No nie, ja mam gdzieś Ciebie i Twoje posty, a Ty wyraznie masz do mnie jakis uraz, pewnie biorący się z zazdrości, zawiści.
Jak możesz oczekiwać współczucia do oszustów, leni, nierobów i troli - jak w to wierzysz to jesteś głupszy jak myślałem

Jakoś sam tej empatii nie pokazujesz. Cwaniak i manipulant, widać że cipka zyciowa i inwalida umysłowy

Oj oj widzę paranoja mocno się wdała i prosperuje, zaleciłbym czym prędzej wizytę u lekarza i rysperidon domięśniowo, bo będzie tylko gorzej i ta żółć wewnętrzna zaleje ci gardło oraz niższe partie niemytego tułowia.
Przykre to, że tak źle o sobie myślisz. Moim zdaniem nie jesteś ani cipką życiową, ani inwalidą, ani tym bardziej cwaniakiem, tylko biednym schorowanym ułomkiem z lekkim niedorozwojem umysłowym. Lecz się póki nie jest za późno. Pamiętaj, że kto stoi w miejscu, ten wolno ale cofa się. W twoim przypadku jednak to w sumie nie tak groźne wcale skoroś cofnięty od niemowlęctwa.
Przykre to, że tak źle o sobie myślisz. Moim zdaniem nie jesteś ani cipką życiową, ani inwalidą, ani tym bardziej cwaniakiem, tylko biednym schorowanym ułomkiem z lekkim niedorozwojem umysłowym. Lecz się póki nie jest za późno. Pamiętaj, że kto stoi w miejscu, ten wolno ale cofa się. W twoim przypadku jednak to w sumie nie tak groźne wcale skoroś cofnięty od niemowlęctwa.
- Catastrophique
- bywalec
Nie, dobrze wiem jak jest i nie dam sobie wmówić bzdur. Jesteś zaawansowany wiekiem, a umysł, dojrzałość masz na poziomie nastolatka. Bzdury, poziom, który reprezentujesz sobą na forum jest żenujący. Myślisz, że jak wstawisz mi piękne słówka to od razu pomyślę, ze życzysz mi dobrze i niczego nie zazdrościsz? Mocno naiwne.Digital pisze: ↑śr maja 10, 2023 2:55 pmMasz ewidentnie manię wielkości lub po prostu urojenia. Nic do ciebie nie mam i nigdy nie miałem, zawsze cię lubiłem i szanowałem, tym bardziej zważywszy na to, że to dzięki tobie mam status zaufanego na tym forum, to ty za mną stawiłeś się u administratora. Nie myśl, że to tym zapomniałem. Tym bardziej jest mi przykro patrzeć jaki jesteś coraz bardziej sfrustrowany i jak mocno zaniżyłeś poziom swoich postów. Nie masz w sobie już obecnie za grosz empatii do drugiego człowieka. Stałeś się gruboskórnym bezmózgowcem ślepo zapatrzonym w siebie. Przykre to choć nic mi do tego, to twoje życie tylko skończ proszę ubliżać ludziom na tym forum bo prezentujesz coraz większe szambo. Tylko tyle mam ci do powiedzenia w odpowiedzi na twój uwłaczający mi post.Catastrophique pisze: ↑wt maja 09, 2023 8:38 am No nie, ja mam gdzieś Ciebie i Twoje posty, a Ty wyraznie masz do mnie jakis uraz, pewnie biorący się z zazdrości, zawiści.
Nie ma we mnie żadnej frustracji. Jestem bardzo szczęśliwym i spełnionym człowiekiem, ale wiem też, że jestem wyjątkiem, bo zeby to osiągnąć musialem ciężko nad sobą i swoim życiem pracować. Tak, nie mam empatii dla bierności, tchórzostwa i lenistwa i zawsze będę pisał, że jest tutaj mnóstwo osób, którzy reprezentują mocno te cechy. Taka jest prawda. Nie jestem też zapatrzony w siebie, tylko pewny siebie i mocno stąpający po ziemi nie dający się umniejszać i wmawiać sobie bzdur, pomawiać etc. Mój post nie był "uwłaczający" tylko to była prawda, a że niewygodna dla Ciebie to już nie mój problem.
Wbij to powyższe sobie wreszcie do głowy bo nie będę się już więcej powtarzał.
Tik tak tik tak

- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ale Wy jesteście pojebani. Dajcie mi moda, to Was pozałatwiam. 

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Ajajaj! Skąd w człowieku tyle żółci, nieżyczliwości i skumulowanej agresji do bliźniego swego!?Catastrophique pisze: ↑czw maja 11, 2023 8:03 am Tak, nie mam empatii dla bierności, tchórzostwa i lenistwa i zawsze będę pisał, że jest tutaj mnóstwo osób, którzy reprezentują mocno te cechy. Taka jest prawda. Nie jestem też zapatrzony w siebie, tylko pewny siebie i mocno stąpający po ziemi nie dający się umniejszać i wmawiać sobie bzdur, pomawiać etc. Mój post nie był "uwłaczający" tylko to była prawda, a że niewygodna dla Ciebie to już nie mój problem.
Wbij to powyższe sobie wreszcie do głowy bo nie będę się już więcej powtarzał.
I to ty nazywasz siebie szczęśliwym człowiekiem? Przepraszam ale szczęśliwi ludzie nie mają w sobie tyle jadu.
Widać, że nie umiesz zaznać spokoju stąd te toksyczne posty.
Skrywasz niestety głęboko w sobie ból, niewyleczone gnijące rany, żal do świata i urazy. Nie poczyniłeś żadnych ale to żadnych postępów. Potrzebna jest tobie porządna psychoterapia, już dawno pisano do ciebie o tym.
Zlitowano się nad tobą i stąd udzielono zgody na prowadzenie prelekcji dla mieszkańców DPS, uważają zapewne że im już bardziej nie zaszkodzisz

I owszem twoje posty są uwłaczające z tego prostego powodu, że są fałszywe. Zupełnie nic o mnie nie wiesz. Nigdy mnie nawet na oczy nie widziałeś. Wiesz tyle tylko ile sam tu o sobie napisałem, a nigdy nie wspominałem, że jestem w jakiś sposób niespełniony, niezadowolony ze swojego życia czy własnych sukcesów zawodowych. Coś sobie uroiłeś na mój temat i insynuujesz więc ani to żadna twoja prawda, ani tym bardziej nie jest niewygodna dla mnie.
Możesz sobie tylko pomarzyćprzegłosowany pisze: ↑czw maja 11, 2023 9:33 am Ale Wy jesteście pojebani. Dajcie mi moda, to Was pozałatwiam.![]()

Jeżeli przyjmiemy, że na schizofrenię (w Polsce zazwyczaj paranoidalną) choruje 1%, to by znaczyło, że ludzi z tym defektem w Polsce jest 380 000. @Catastrophique oraz @FanKanapek, który występuje pod różnymi pseudonimami, strzelają z procy do dwudziestu-trzydziestu osób regularnie udzielających się na forum i czytających go, myśląc że osiągają wymierne efekty.
A czy wybuchy na Słońcu tez mają tu zwązek? www.slonce.plMeduzola pisze: ↑czw maja 11, 2023 3:04 pm Jeżeli przyjmiemy, że na schizofrenię (w Polsce zazwyczaj paranoidalną) choruje 1%, to by znaczyło, że ludzi z tym defektem w Polsce jest 380 000. @Catastrophique oraz @FanKanapek, który występuje pod różnymi pseudonimami, strzelają z procy do dwudziestu-trzydziestu osób regularnie udzielających się na forum i czytających go, myśląc że osiągają wymierne efekty.
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Nie mają, ewentualnie te w Twoim zadku 

Zadek czy zamek? Ewentualne pytania i odpowiedzi znajdziesz tutaj: www.frajer.pl
Nie wiem, może tak. Bez słońca nie ma życia. Ale to autora/ autorkę tego wątku trzeba by było zapytać. Ja wiem tylko tyle, że osoby urodzone zimą najczęściej cierpią na przypadłość zwana schizofrenią. Czy to halucynujący czy to bez halucynacji.
Zima to czas kiedy Słowianie byli mordercami i dla tego nie ma ich już na ziemi bo wszyscy się oowybija LO i6 reset exe
Reset exe
Y