Jak rzucić palenie papierosów / epapierosów
Moderator: moderatorzy
Re: Jak rzucić palenie papierosów / epapierosów
Mi pomogła metoda Allen Carr - Easyway,
jak na razie nie pale 2 miesiące i 2 tygodnie, ciekaw jam czy tak juz zostanie : P
jak na razie nie pale 2 miesiące i 2 tygodnie, ciekaw jam czy tak juz zostanie : P
-
- bywalec
Ja zapalę okazjonalnie, ale to raczej często się nie zdarza
Ja po raz enty próbuje rzucić z desmoxanem.
He he, dzisiaj przeczytałem tego posta, którego kiedyś napisałem (jak się go czyta to miałem wrażenie, że to jakaś reklama - nagabywanie, he he).
W każdym razie udało się wytrzymać, dzisiaj mija 1 rok, 1 miesiąc i 1 tydzień, kiedy rzuciłem

Przekaz dla ludzi, którzy próbują rzucić, a im się to nie udaje, to ja rzucałem 7 lat, aż coś nagle zaiskrzyło - wiec głowa do góry

Trzymajcie kciuki za następny rok

- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Rzuciłeś palenie tak od już, czy czymś się wspomagałeś?
Jednak ten pierwszy post był z mojego wcześniejszego rzucania palenia, potem było kolejne, mam nadzieje, że ostatnie rzucanie, he he (popatrzcie na daty)Piotrrr pisze: ↑czw sty 27, 2022 9:11 am
He he, dzisiaj przeczytałem tego posta, którego kiedyś napisałem (jak się go czyta to miałem wrażenie, że to jakaś reklama - nagabywanie, he he).
W każdym razie udało się wytrzymać, dzisiaj mija 1 rok, 1 miesiąc i 1 tydzień, kiedy rzuciłem, jestem super zadowolony.
Przekaz dla ludzi, którzy próbują rzucić, a im się to nie udaje, to ja rzucałem 7 lat, aż coś nagle zaiskrzyło - wiec głowa do góry.
Trzymajcie kciuki za następny rok![]()
Przeczytałem książkę, tego Allena (po raz 6-ty) i tyle ze wspomaganiem.Chłopiec Papuśny pisze: ↑czw sty 27, 2022 9:20 am Rzuciłeś palenie tak od już, czy czymś się wspomagałeś?
Czyli nic nie brałem (tym razem), zgodnie z tym co pisze Allen.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Ja, natomiast czytałem o alkoholu. I nic. 
Może przeczytaj jeszcze raz.
Jak ktoś chce to rzuci.
Ale zamiast się męczyć: zamiast papierosów - nikotyna do żucia może droższa ale nie śmierdzi
zamiast alko płynnego będzie taniej od lekarza brać recepty na bulbirion-alko w tabletkach, pewnie gorszej jakości niż piwo :/ a może lepszej, już sama nie wiem :/
Ale zamiast się męczyć: zamiast papierosów - nikotyna do żucia może droższa ale nie śmierdzi
zamiast alko płynnego będzie taniej od lekarza brać recepty na bulbirion-alko w tabletkach, pewnie gorszej jakości niż piwo :/ a może lepszej, już sama nie wiem :/
- amigo
- zaufany użytkownik
Na pewno trzeba mieć spokój. Wszystko uporządkowane.
I dopiero ruszać za odstawienie nikotyny.
Do tego solidne postanowienie, zaparcie i mogą się przydać różne gumy, plastry etc.
I dopiero ruszać za odstawienie nikotyny.
Do tego solidne postanowienie, zaparcie i mogą się przydać różne gumy, plastry etc.