Bo jest słaba.AcidHouse pisze: ↑pt cze 25, 2021 10:06 amCatastrophique pisze: ↑czw cze 24, 2021 10:33 pmForum Evot jako wyznacznik wiarygodnosci i popularnosci antypsychiatrii. No i 13 osob przy kilku tysiecy uzytkownikach
. Normalnie ogrom ludzi
.
Zrobilo na Ciebie wrazenie, bo napisales o tym.
Ogolnie, popracuj nad tym "wrazeniem" na moj temat, bo ja opuszczac evotu zamiaru nie mam i mimo wszystko nie chce sie tutaj bawic Twoim kosztem, choc moglbym.
Sam się produkowałeś coś o słabej widowni i braku powagi działu antypsychiatrii, dlatego odpowiedziałem rzeczowym argumentem wskazując, że zostaliście przegłosowani, a teraz wszystko odwracasz do góry nogami, że ludzie forum są niewiarygodni, a popularność tego działu nie jest popularna.
Żenujące jest to więc nad tym popracuj, bo musisz się jeszcze dużo uczyć.
Dział ten liczy 220 tematów, a jest to w dyskusji ogólnej sporo. Postów też jest nawet dużo (patrz lista działów - po prawej stronie odpowiednie liczby, potem porównaj z innymi działami) więc radze dokształć się i nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Mało tego, ze dzial jest malo popularny to jest na forum, ktore nie jest wyznacznikiem niczego. Produkuja sie tu caly czas te same osoby i jest ich bardzo malo. Nie tylko w dziale Antypsychiatria, ale ogolnie, chodz tu szczegolnie.
Liczba glosow nie ma znaczenia bo jak ewidentnie widac, dzial jest rzadko odwiedzany i ma mala aktywnosc. No i jak pisalem, proporcje liczby glosow do ilosci userow na forum

Co do powagi - jak powaznie traktowac ludzi, ktorzy narzekaja na leki i lekarzy, a leki biora bo sie boja psychozy i do lekarza tez grzecznie chodza? xD
220 tematow przez prawie 20 lat istnienia forum to liczba znikoma i oddaje niska popularnosc i marginalnosc antypsychiatrii na tym forum i nie tylko - zdecydowana wiekszosc ludzi ma rozum i nie zajmuje sie takimi rzeczami.