Dlaczego nikt nie wpadł jeszcze na pomysł utworzenia pl forum antypsychiatrycznego?

Moderator: moderatorzy

Czy twoim zdaniem polskojęzyczne forum antypsychiatrii jest potrzebne?

Tak
17
68%
Nie
4
16%
Nie wiem
4
16%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Dlaczego nikt nie wpadł jeszcze na pomysł utworzenia pl forum antypsychiatrycznego?

Post autor: Catastrophique »

AcidHouse pisze: pt cze 25, 2021 10:06 am
Catastrophique pisze: czw cze 24, 2021 10:33 pm
AcidHouse pisze: czw cze 24, 2021 8:10 pm

raczej po wynikach ankiety traktuje poważnie, więc mylisz się, przy okazji mi umniejszając, ale i to nie zrobiło na mnie żadnego wrażenia.
Forum Evot jako wyznacznik wiarygodnosci i popularnosci antypsychiatrii ;). No i 13 osob przy kilku tysiecy uzytkownikach ;). Normalnie ogrom ludzi ;).
Zrobilo na Ciebie wrazenie, bo napisales o tym.
Ogolnie, popracuj nad tym "wrazeniem" na moj temat, bo ja opuszczac evotu zamiaru nie mam i mimo wszystko nie chce sie tutaj bawic Twoim kosztem, choc moglbym ;).

Sam się produkowałeś coś o słabej widowni i braku powagi działu antypsychiatrii, dlatego odpowiedziałem rzeczowym argumentem wskazując, że zostaliście przegłosowani, a teraz wszystko odwracasz do góry nogami, że ludzie forum są niewiarygodni, a popularność tego działu nie jest popularna.
Żenujące jest to więc nad tym popracuj, bo musisz się jeszcze dużo uczyć.
Dział ten liczy 220 tematów, a jest to w dyskusji ogólnej sporo. Postów też jest nawet dużo (patrz lista działów - po prawej stronie odpowiednie liczby, potem porównaj z innymi działami) więc radze dokształć się i nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Bo jest słaba.
Mało tego, ze dzial jest malo popularny to jest na forum, ktore nie jest wyznacznikiem niczego. Produkuja sie tu caly czas te same osoby i jest ich bardzo malo. Nie tylko w dziale Antypsychiatria, ale ogolnie, chodz tu szczegolnie.
Liczba glosow nie ma znaczenia bo jak ewidentnie widac, dzial jest rzadko odwiedzany i ma mala aktywnosc. No i jak pisalem, proporcje liczby glosow do ilosci userow na forum ;).
Co do powagi - jak powaznie traktowac ludzi, ktorzy narzekaja na leki i lekarzy, a leki biora bo sie boja psychozy i do lekarza tez grzecznie chodza? xD
220 tematow przez prawie 20 lat istnienia forum to liczba znikoma i oddaje niska popularnosc i marginalnosc antypsychiatrii na tym forum i nie tylko - zdecydowana wiekszosc ludzi ma rozum i nie zajmuje sie takimi rzeczami.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Re: Dlaczego nikt nie wpadł jeszcze na pomysł utworzenia pl forum antypsychiatrycznego?

Post autor: Dobro »

Evot to forum z lekka zniechęcające do leczenia. xd
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

Nie, dlaczego?
Może osoby, które nie wykształciły w sobie świadomości choroby, będą podążały za opiniami jak chorągiewka na wietrze. Ale jak ktoś ma silne poczucie odrębności wybierze sobie postawę wobec leków dosyć świadomie.
To co jest najlepsze na tym forum, to ilość opcji jeśli chodzi o leczenie. Bo jak ktoś dopiero zaczął się leczyć może nie wiedzieć jakie ma dostępne opcje.
Awatar użytkownika
137
bywalec
Kontakt:

Post autor: 137 »

forum antypsychiatrii?

na którym prawie każdy psychaitra w polsce byłby szykanowany i osądzany przez społeczność? oraz grupa ludzi ktorzy rzucaja normalne leczenie na rzecz uzdrowicieli, ziół i picia moczu.

fajny pomysł. lajtowo
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Podobno jeszcze zimne prysznice pomagają ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Paweł_
bywalec

Post autor: Paweł_ »

Ja chętnie założę stronę z listą lekarzy którzy nie nadają się żeby leczyć chorych a takich jest dużo jak ktoś nie nadaję się do tego to niech nie wyrządza krzywdy chorym ludziom tylko niech zmieni zawód taka lista powinna być dostępna dla wszystkich żeby przestrzec kogoś przed pseudo lekarzami jeżeli ktoś ma dane takich lekarzy to chętnie to opublikuje a jak zablokują stronę to założę następną
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Paweł_ pisze: sob cze 26, 2021 1:51 pm Ja chętnie założę stronę z listą lekarzy którzy nie nadają się żeby leczyć chorych a takich jest dużo jak ktoś nie nadaję się do tego to niech nie wyrządza krzywdy chorym ludziom tylko niech zmieni zawód taka lista powinna być dostępna dla wszystkich żeby przestrzec kogoś przed pseudo lekarzami jeżeli ktoś ma dane takich lekarzy to chętnie to opublikuje a jak zablokują stronę to założę następną
Wówczas będziesz prześwietlany przez PIS-owskie organy, niczym Stonoga w podróżach. :dance:
Osoby, które są przeciwne antypsychiatrii to baranki i tyle w temacie.
Swoje zdanie wyczerpałem i niech ci zwolennicy psychiatrów produkują się dalej, zresztą i tak prawdopodobnie mają najwięcej postów w tym dziale.
Wyrazy współczucia, na kwiaty nie liczcie.
Awatar użytkownika
Cynamon
zaufany użytkownik

Post autor: Cynamon »

a mi się marzy forum o życiu po śmierci
albo strona z takimi artykułami
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Nie ma czegoś takiego
ODPOWIEDZ

Wróć do „antypsychiatria”