A czym leczy sie schizofrenie oprócz brania leków ?
Moderator: moderatorzy
Re: A czym leczy sie schizofrenie oprócz brania leków ?
czytałam o przyjmowaniu dużych ilości miodu, trudno mi tylko określić ile to właściwie ta duża ilość miodu w ciągu dnia, wg. tego co czytałam picie dużych ilości miodu czyli taka miodowa kuracja ma właściwości podobne do elektrowstrząsów, miód ma być spadziowy, wraz z Nowym Rokiem próbuję tej kuracji na sobie, póki co od kilku dni zjadam 3 razy w ciągu dnia łyżkę miodu, i całkowicie wyeliminowałam już inny cukier, nie słodzę, nie spożywam innych słodyczy poza miodem, będę na bieżąco pisać o samopoczuciu na kuracji i efektach jeśli takie się pojawią, eksperyment mam zamiar prowadzić na sobie 3 miesiące 

-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
post wykasowany
Ostatnio zmieniony czw sty 07, 2016 9:24 pm przez F20, łącznie zmieniany 1 raz.
- PIĘKNO ZDROWIA
- zaufany użytkownik
To są wielcy idioci a nie wielcy ludzie i nie wielka wiedza tylko zabijanie. A że coś jest nie tak to wiem o tym, hehe. Nawet się lecze i grzecznie biore Rispolept, który sobie chwale bo po nim w miare sprawnie funkcjonuje. I to można nazwać leczeniem, a nie: lobotomie, kąpiele w zimniej wodzie, zastrzyki z insuliny, wiercenie w głowie i kręcenie na kołowrotku, bo to średniowieczne tortury prowadzące do śmierci. (zabijanie)F20 pisze: Jednym słowem takim stwierdzeniem przeczysz wielkim, a że to wielcy zatem coś z Tobą Mnichu jest nie tak.
Buszra, a tobie po tym miodzie to się znacznie poprawi intuicja i pewnie podpowie Ci niejedno. Sprawdzałem różne miody już dawno temu. To bardzo dobre cukry ale drogie, niestety.
-
- bywalec
post wykasowany
Ostatnio zmieniony czw sty 07, 2016 9:24 pm przez F20, łącznie zmieniany 1 raz.
- PIĘKNO ZDROWIA
- zaufany użytkownik
To nie pisz już nic w tym temacie, daj porozmawiać innym, weź leki, idź do psychologa i czekaj aż ci przejdzie. I nie mądruj się w takim stanie, bo powielasz tylko głupoty jakie wcześniej przeczytałeś albo tworzysz własne, głupoty.... Wracamy do tematu....
-
- bywalec
post wykasowany
Ostatnio zmieniony czw sty 07, 2016 9:25 pm przez F20, łącznie zmieniany 1 raz.
- PIĘKNO ZDROWIA
- zaufany użytkownik
Ja biore leki jak normalny chory, bo chce, bo po nich normalnie funkcjonuje, bo nie mam żadnych skutków ubocznych - nie odczuwam i nie zauważyłem, a nie dlatego że ktoś mi karze. Nikt mi nawet do lekarza chodzić nie karze a chodze bo chce normalnie żyć i funkcjonować.F20 pisze: które owszem znoszą efekty choroby ale mają też Mnichu skutki uboczne i działają na ludzi. To nie jest tak że substancję działające na ludzki mózg wpływają jedynie na efekty choroby. Nawet nie wiesz ile tracisz bo żresz to paskudztwo ale i dobrze bo po prostu nie masz wyboru.
Wróćmy do tematu, tylko nie powielajcie wiedzy dostępnej ogólnie, piszcie z swojego doświadczenia albo dawajcie linki, a jak cytat z książki to w "..." (cudzysłów) + Tytuł i Autor książki. Zapraszam innych co się jeszcze nie wypowiedzieli

- AleksandraK
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Dobra psychoterapia też może wiele pomóc.
-
- bywalec
Czy ktoś miał doświadczenia z wróżbitą maciejką ? jaką miał trafność w diagnozach ?AleksandraK pisze:Dobra psychoterapia też może wiele pomóc.
[youtube]qh97IavFxd8[/youtube]
- PIĘKNO ZDROWIA
- zaufany użytkownik
Ja nie ale jak wyszukacie dobrych Uzdrowicieli, Magów w google, szczególnie zagranicznych co mają np. obiecujące strony i uzdrawiają za darmo to dajcie znać. Wstawcie linki a potem wspólnie ich ocenimy.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Uważaj bo znajdziesz, tacy ludzie się nie wychylają. Zwłaszcza ci dobrzy.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- PIĘKNO ZDROWIA
- zaufany użytkownik
Najpierw poznaj znaczenie słów a później pisz.
Ps.
Coraz gorsze to forum
Dopisane:
Po prostu wstawcie linki do dobrych uzdrowicieli i Magów i tyle. Zobaczymy kto da rade wyleczyć ze schizofrenii. F20 już cośtam wstawił. A to link ode mnie:
http://mariabucardi.pl.tl/
Ceny ma przerażające, ale może ktoś skorzysta. Mnie chodzi raczej o darmową pomoc i linki do tych co taką pomoc oferują on line (w Internecie). Może być również psycholog, albo ksiądz, .... byle za darmo i w intrenecie.
Ps.
Coraz gorsze to forum
Dopisane:
Po prostu wstawcie linki do dobrych uzdrowicieli i Magów i tyle. Zobaczymy kto da rade wyleczyć ze schizofrenii. F20 już cośtam wstawił. A to link ode mnie:
http://mariabucardi.pl.tl/
Ceny ma przerażające, ale może ktoś skorzysta. Mnie chodzi raczej o darmową pomoc i linki do tych co taką pomoc oferują on line (w Internecie). Może być również psycholog, albo ksiądz, .... byle za darmo i w intrenecie.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
W pewnych środowiskach opinie są podzielone na temat tej pani.
Poszukaj w Anonsach.
Poszukaj w Anonsach.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- PIĘKNO ZDROWIA
- zaufany użytkownik
Poszukaj lepiej jakiegoś wartościowego linka i wstaw, zamiast się mądrzyć.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Ja akurat mam wrażenie, że takimi "metodami leczenia" można sobie jeszcze bardziej w głowie namieszać niż samą schizofreniąBlueLotos pisze:http://witchcraft.com.pl/

Osobiście polecałbym pracę zawodową oraz kontakty z ludźmi. Pielęgnowanie tych kontaktów w nadziei na jakieś zacieśnienie więzi w przyszłości. Człowiek nie jest stworzony do życia w samotności