Kto chce wyzdrowieć? Mogę się za niego wstawić u ABBA JEHUAH
Moderator: moderatorzy
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Re: Kto chce wyzdrowieć? Mogę się za niego wstawić u ABBA JA
To zły Bóg. Bóg który potrzebyje wyrzeczeń, postów, pielgrzymek, cierpienia ludzi, ofiary, oferuje miłość warunkową to zły Bóg i wcale nie on rządzi Światem. Takie jest moje zdanie a może nie wiem wszystkiego.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Mniszek, nie rozumiesz wiary prawdziwej. Posty, wyrzeczenia są potrzebne, gdy ktoś obraził JAHWE BOGA grzechem. Gdy ktoś żyje świętym życiem JAHWE mu błogosławi obficie. A czy dużym poświęceniem jest jeden dzień pościć, aby otrzymać całe życie w zdrowiu? JAHWE bardzo mało wymaga, a dużo daje. Ale widać, że dla dzisiejszych ludzi i to jest za wiele.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Pewnie, że to nieduże poświęcenie, niedługi odpoczynek dla żołądka i krótkie leczenie, SPOKO.
A jak Ci idzie z ty uzdrawianiem. Dużo masz już sukcesów na koncie. Opisz może swoje dokonania.
A jak Ci idzie z ty uzdrawianiem. Dużo masz już sukcesów na koncie. Opisz może swoje dokonania.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
No jeśli masz takie znajomości, to się wstaw za mnie bo czasem jest słabo. ( a czasem prawie świetnie ).
- Akatosh
- zaufany użytkownik
Po jakim czasie należy się spodziewać efektów? Ciekaw jestem kiedy osoby, którym zadeklarowałeś pomoc pozbędą się tej choroby i napisza o tym sukcesie na forum. Jeśli to rzeczywiście pomaga, to również rozważę post. Ale taki trochę ze mnie niedowiarek, muszę najpierw wykalkulować czy mi się to opłaca. (piszę bez ironii - naprawdę, choć forma tego postu może ją sugerować, nie wiedziałem jednak jak inaczej się wyrazić)
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Chciałem jeszcze napisać, że post zmywa grzechy i przybliża do nas do BOGA JAHWE.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
A ja chciałem zaznaczyć, że mozna umrzeć przez: nie picie, nie jedzenie i nie oddychanie. Przez nie myślenie również.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
44 miałeś rację, przez cały jad który wylewałem w internecie urósł mi czyrak na tyłku.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.