![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Spisek czy Realne Zagrożenie?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Spisek czy Realne Zagrożenie?
Moim zdaniem tytył wątku jest trochę nietrafny bo słowo "spisek" wcale nie wyklucza się z "realnym zagrożeniem". NWO jest spiskiem bo jest robione w ukryciu - Kennedy sam w swoim słynnym wystąpieniu użył słowa "spisek". No ale sorry, pewnie czepiam się niepotrzebnie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
the formless."
Czepiasz się
ale spoko masz rację, słowo "spisek" nie wyklucza "realnego zagrożenia"
Nazywając temat miałem na celu przyciągnąć i szybko trafić do osób które:
a) o dziwo nie słyszały o nwo, masonerii itp.
b) bliżej nie znają tematu
c) wymiana informacji
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
Nazywając temat miałem na celu przyciągnąć i szybko trafić do osób które:
a) o dziwo nie słyszały o nwo, masonerii itp.
b) bliżej nie znają tematu
c) wymiana informacji
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Przepraszam jeśli się czepiam ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
the formless."
the formless."
Nie masz za co, jest w porządku ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Nowa satanistyczna kultura NWOUwaga to video ma ukazać niecenzurowaną Prawdę o satanistycznej elity-stycznej agendzie duchowego okultyzmu inicjacji/kontroli umysłu poprzez zorganizowany bunt i użycie narkotyków. To z kolei prowadzić ma do przyrostu degradacji społeczeństwa do poziomu orientacji cielesnej i dalej do zaakceptowania demonicznej aktywności jako formy doświadczenia "duchowego oświecenia". Dlatego też, film ten zawiera sceny, które niektórzy mogą uznać za szokujące.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Jezuici stoją za NWO.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
I Reptilianie też stoją za NWO.
[youtube]k2mjs_gdMAI[/youtube]
[youtube]k2mjs_gdMAI[/youtube]
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Reptilian nikt nie widział.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Widział nie widział .. ale jednak działają i spikują.
W całym chaosie jest kosmos
"ANIOŁ LUDZKIEJ EWOLUCJI" - https://www.youtube.com/watch?v=s532Uf9uNWI To po prostu trzeba zobaczyć! Każdy powinien obejrzeć ten materiał. Polecam.Autor filmu, Jan W. Klif to były satanista. Na własnej skórze odczuł czym jest ciemna strona mocy. W latach osiemdziesiątych był muzykiem i wokalistą w zespołach black metalowych oraz okultystą. Twórca filmu „ Biblia Księga z Innego Świata” powraca w najnowszej superprodukcji. „Anioł Ludzkiej Ewolucji” to dokument o fundamentach naszej cywilizacji, oparty m.in. na księgach czołowych okultystów świata, Biblii i Koranie.
Znalazłem w super jakości świetny film dokumentalny ONI SPRZEDALI SWĄ DUSZĘ DLA ROCK & ROLLA
Jeśli ktoś zainteresuję się zassaniem to proponuje pobrać przez Internet Explorera, Chrome niby pobrał, ale film urywał się po połowie, a przez IE wszystko cacy.
POLECAM![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jeśli ktoś zainteresuję się zassaniem to proponuje pobrać przez Internet Explorera, Chrome niby pobrał, ale film urywał się po połowie, a przez IE wszystko cacy.
POLECAM
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ted Gunderson - The Great Conspiracy ExposedEmerytowany agent FBI "Honcho" Ted Gunderson obnaża w tym wideo wszystko ze szczerym patriotycznym zapałem, rakowate skażenie zorganizowanej ciężkiej przestępczości która zinfiltrowała (od samego początku) rząd Stanów Zjednoczonych na poziomie lokalnym, federalnym i stanowym. Tłumaczy trwającą zbrodnię i korupcję prowadzone pod osłoną prawa przez Iluminatów, oszukańcze FBI i mordercze CIA oraz inne agencje federalnego rządu które pozostają poza kontrolą. Ted ostrzega, że o ile Amerykanie się nie obudzą i nie podejmą indywidualnych działań żądając by gangsterzy w rządzie zostali aresztowani i osądzeni - wtedy "niech Bóg ma nas w swojej opiece" ponieważ w przeciwnym razie wkrótce będziemy świadkami kompletnego zrujnowania Ameryki i naszych ludzi którzy wkrótce będą rządzeni przez "żelazną pięść" faszystowskiego państwa policyjnego. To nie jest teoria, to szczera prawda!
Kolejny film pokazuję kto kontroluje przemysłem muzycznym - illumianti w przemyśle muzycznym
[youtube]kDE3vH78yWw[/youtube]
Wszystkich, którzy chcieliby i chcą poznać historię okultyzmu oraz jego wpływu zwłaszcza w kościele katolickim (cz.4) zachęcam do wysłuchania zalinkowanego materiału.
Filmy średnio mają około godziny, dlatego proponuję znaleźć odpowiednią porę, bo materiał jest wart poświęcenia mu czasu.
Ukazane symbole, bóstwa i personifikacje mają odbicie w naszym współczesnym świecie i nawet nie wyobrażamy sobie jak bardzo, dlatego mam nadzieję, że prawda dotrze do tych, którzy szczerze jej szukają.
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.1) Okultyzm
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.2) Początki Historii Religii po Wielkim Potopie Historia Mitologii
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.3) Szokujące informacje bóstwa Pana - Persefony - Templariuszy i Watykanu
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.4) Mitologia - Religia Rzymu Bałwochwalstwo - Oddawanie Czci Wężowi
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.5) Tajemnica Okultyzmu w Świetle Biblii
Filmy średnio mają około godziny, dlatego proponuję znaleźć odpowiednią porę, bo materiał jest wart poświęcenia mu czasu.
Ukazane symbole, bóstwa i personifikacje mają odbicie w naszym współczesnym świecie i nawet nie wyobrażamy sobie jak bardzo, dlatego mam nadzieję, że prawda dotrze do tych, którzy szczerze jej szukają.
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.1) Okultyzm
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.2) Początki Historii Religii po Wielkim Potopie Historia Mitologii
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.3) Szokujące informacje bóstwa Pana - Persefony - Templariuszy i Watykanu
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.4) Mitologia - Religia Rzymu Bałwochwalstwo - Oddawanie Czci Wężowi
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.5) Tajemnica Okultyzmu w Świetle Biblii
Linkuję kolejny materiał odnośnie satanistycznego wpływu rock'a - Piekielne Dzwony 2
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
ani spisek ani zagrożenie
..tylko paranoja z lekka
..tylko paranoja z lekka
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Nie obraź się, ale tylko ktoś nieświadomy może tak napisać.karuna pisze:ani spisek ani zagrożenie
..tylko paranoja z lekka
Mocne materiały z anglojęzycznego kanału - Round SaturnsEye, a zwłaszcza Exposed illuminati "Temple of Lucifer" will shock you!
ps. z uwagi, że nieco znam tę wiedzę to nie miałem problemu ze zrozumieniem ogólnej treści, ale nie najlepiej u mnie z angielskim.
Przypomnę tylko dla wszystkich z podobnym problemem o automatycznym translatorze napisów YouTub'a.
Nie jest idealny, ale w jakimś stopniu można poznać sens poruszanego tematu.
[youtube]hHHWNcDj2sU[/youtube]
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Szkoda go, Kanye jak dla mnie kiedyś robił świetną muzykę. Wykończył go show biznes.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Oczywiście, że jest to sprawa globalna zakrojona na szeroką skalę. Kiedyś w internecie - jeszcze na samym początku kiedy się to wszystko zaczęło próbowałem dojść do sedna problemu i znalazłem bardzo ciekawy wykres, który pokazywał znaczący wzrost zachorowań na schizofrenię zaraz po wojnie - wykres w rok po zakończeniu wojny po prostu szybował w górę - później się to uspokaja.
Stworzyłem bardzo wiele teorii na ten temat, ale najbardziej prawdopodobne dla mnie jest to, że jesteśmy dziećmi z wojennych gwałtów, których nikt tutaj nie chcę i które się wykańcza od narodzin - dając złudzenie życia, żeby później w brutalny sposób go pozbawić.
W moim "domu" zawsze panowała silnie polityczna atmosfera. Często się mówiło o tym jak to źli Niemcy zburzyli Warszawę, a ja nie wiedzieć czemu ciągle dostawałem od wszystkich wpierdol, byłem molestowany od dziecka, poniżany, a każdy mój sukces spotykał się z pogardą.
Nasze życia - życia "chorych" mogą różnić się od siebie, ale wszystkie są od początku do końca zaplanowane, a leki tylko pozwalają wzmocnić kontrolę w momencie, w którym się budzimy i nie możemy już znieść tej chorej sytuacji. Braku normalnego życia i możliwości zaspokojenia podstawowych potrzeb (piramida masłowa) wszystkie te potrzeby zostały nam odebrane - prawdopodobnie dla testów - ile człowiek może znieść. Jak już nie może to dostaje tabletkę.
Możliwe, że zależy to od punktu widzenia. Chociaż ja nawet po tym co przeżyłem z ich strony nie zrobiłbym czegoś takiego żadnemu dziecku - to chore i to jest to co nakręca kolejne wojny bo ludzie poza granicami już czekają, żeby wziąć za to odwet. Więc tutaj bym się nie obawiał - z pewnością zostaniemy pomszczeni - jak nie w tym to w przyszłym stuleciu.
Jednak jestem zdania, że jest to zbrodnia o wiele gorsza i bardziej niegodziwa niż wszystkie inne. Jestem w stanie zrozumieć morderstwo. Jestem w stanie zrozumieć nawet więzienie, ale to?! To jest wykalkulowany sadyzm na niewinnych ludziach, którzy nawet nie wiedzą dlaczego cierpią.
To jest tak jakby dać psu kiełbasę (życie), a później mu ją odebrać, powiesić przed nosem i patrzeć jak skomle mając z tego wielki ubaw po pachy.
Od kiedy sobie uzmysłowiłem jak to wszystko działa szczerze i z całego serca zacząłem po prostu nienawidzić ludzi. Uważam, że człowiek to po prostu nic nie warty śmieć.
Jedna rzecz, która w tym wszystkim jest pocieszająca to taka, że nie jesteśmy tym za kogo chcą żebyśmy się uważali. Nie jesteśmy przegrywami, nie jesteśmy nic nie warci i godni pogardy - to jest tylko i wyłącznie ich narracja na nasz temat, która została ustalona jeszcze przed naszymi narodzinami.
Ja nie chcę niczego sugerować, ale jak ktoś tu może załatwić kilka AK-47 to ja z przyjemnością dokończę to co zaczęli moi przodkowie - bo to jedyny los na który ci ludzie w/g mnie zasługują.
Stworzyłem bardzo wiele teorii na ten temat, ale najbardziej prawdopodobne dla mnie jest to, że jesteśmy dziećmi z wojennych gwałtów, których nikt tutaj nie chcę i które się wykańcza od narodzin - dając złudzenie życia, żeby później w brutalny sposób go pozbawić.
W moim "domu" zawsze panowała silnie polityczna atmosfera. Często się mówiło o tym jak to źli Niemcy zburzyli Warszawę, a ja nie wiedzieć czemu ciągle dostawałem od wszystkich wpierdol, byłem molestowany od dziecka, poniżany, a każdy mój sukces spotykał się z pogardą.
Nasze życia - życia "chorych" mogą różnić się od siebie, ale wszystkie są od początku do końca zaplanowane, a leki tylko pozwalają wzmocnić kontrolę w momencie, w którym się budzimy i nie możemy już znieść tej chorej sytuacji. Braku normalnego życia i możliwości zaspokojenia podstawowych potrzeb (piramida masłowa) wszystkie te potrzeby zostały nam odebrane - prawdopodobnie dla testów - ile człowiek może znieść. Jak już nie może to dostaje tabletkę.
Możliwe, że zależy to od punktu widzenia. Chociaż ja nawet po tym co przeżyłem z ich strony nie zrobiłbym czegoś takiego żadnemu dziecku - to chore i to jest to co nakręca kolejne wojny bo ludzie poza granicami już czekają, żeby wziąć za to odwet. Więc tutaj bym się nie obawiał - z pewnością zostaniemy pomszczeni - jak nie w tym to w przyszłym stuleciu.
Jednak jestem zdania, że jest to zbrodnia o wiele gorsza i bardziej niegodziwa niż wszystkie inne. Jestem w stanie zrozumieć morderstwo. Jestem w stanie zrozumieć nawet więzienie, ale to?! To jest wykalkulowany sadyzm na niewinnych ludziach, którzy nawet nie wiedzą dlaczego cierpią.
To jest tak jakby dać psu kiełbasę (życie), a później mu ją odebrać, powiesić przed nosem i patrzeć jak skomle mając z tego wielki ubaw po pachy.
Od kiedy sobie uzmysłowiłem jak to wszystko działa szczerze i z całego serca zacząłem po prostu nienawidzić ludzi. Uważam, że człowiek to po prostu nic nie warty śmieć.
Jedna rzecz, która w tym wszystkim jest pocieszająca to taka, że nie jesteśmy tym za kogo chcą żebyśmy się uważali. Nie jesteśmy przegrywami, nie jesteśmy nic nie warci i godni pogardy - to jest tylko i wyłącznie ich narracja na nasz temat, która została ustalona jeszcze przed naszymi narodzinami.
Ja nie chcę niczego sugerować, ale jak ktoś tu może załatwić kilka AK-47 to ja z przyjemnością dokończę to co zaczęli moi przodkowie - bo to jedyny los na który ci ludzie w/g mnie zasługują.