dieta sportowców
Moderator: moderatorzy
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Re: dieta sportowców
GMO to też gówno.
ciekawe kiedy i ten filmik zablokują, bo polskie wersje badań zablokowali, a z USA czy Francji to się jeszcze boją.
Nie wiem mam wymienić jakie szczepionki?
-Wszystkie złe.
ciekawe kiedy i ten filmik zablokują, bo polskie wersje badań zablokowali, a z USA czy Francji to się jeszcze boją.
Nie wiem mam wymienić jakie szczepionki?
-Wszystkie złe.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Prosiłam Cię tylko, byś napisała coś konkretnego - dlaczego uważasz, że szczepionki są złe. Podałaś jedynie link do anonimowego artykułu w jakimś sensacyjnym portalu.
Chyba wymagam za dużo?
Pozdrawiam.m.
Chyba wymagam za dużo?
Pozdrawiam.m.
- Francesco
- zaufany użytkownik
Anonimowy, bo rząd by tą osobę zniszczył-są tacy w naszym rządzie, nazwiskami tu nie napiszę bo kto wie może i o siebie będę musiała się w tym kraju martwić. Wiele osób miało przez to problemy, przez mówienie jak jest naprawdę, nawet Jaroszewiczowi zabito rodzinę, naszemu byłemu premierowi, sami się nie zabili zapewniam, mieli ku temu powody by go zastraszyć.moi pisze:
A już powoływanie się na anonimowy artykuł w jakimś nieznanym portalu, z daleka pachnącym tanią sensacją, to już przesada.
Tanią sensacją????
Ostatnio zmieniony pn lut 24, 2014 10:23 pm przez Francesco, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- moi
- moderator
- Kontakt:
Dobrze, na tym zakończmy tę dyskusję, bo zdaje się, że zmierza ona w krainę absurdu 
Pozdrawiam.m.

Pozdrawiam.m.
- Francesco
- zaufany użytkownik
To nie Absurd.
Jestem tylko ciekawa czy ktoś tu na tym forum choć w jednej kwestii się ze mną zgadza.
Jestem tylko ciekawa czy ktoś tu na tym forum choć w jednej kwestii się ze mną zgadza.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Przez to wszystko co tu napisałam w tym wątku to przez to usłyszałam echo myśli albo rozmowy wykładowcy: "a ten student *moje imię i nazwisko*..." (a nie byłam na uczelni, szłam już spać) i na tym się urwało, i przez chwilę się bałam, ale nie dam się zastraszyć, mam prawo mówić o wszystkim. A może chodziło o coś dobrego..
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Dowiedziałam się że jeżeli ktoś nie chce robić dzieciom tych szczepień to ma prawo ich nie robić.
A jeżeli placówka każe nam płacić karę to nie musimy jej płacić. A jeżeli poda nas ta placówka do sądu to tacy rodzice i tak wygrają bo już są dowody że szczepionki są szkodliwe-jawne dowody. Już parę rodziców wygrało, i koszty sądowe ponosi placówka która podała sprawę. Widzę że w Polsce trochę się naprawia sytuacja i świadomość ludności.
A jeżeli placówka każe nam płacić karę to nie musimy jej płacić. A jeżeli poda nas ta placówka do sądu to tacy rodzice i tak wygrają bo już są dowody że szczepionki są szkodliwe-jawne dowody. Już parę rodziców wygrało, i koszty sądowe ponosi placówka która podała sprawę. Widzę że w Polsce trochę się naprawia sytuacja i świadomość ludności.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Proszę:moi pisze:Prosiłam Cię tylko, byś napisała coś konkretnego - dlaczego uważasz, że szczepionki są złe.
Badania z Anglii wykazują że powodują choroby autystyczne. Niszczą kosmki jelitowe u małych dzieci.
Są skażone chemią, wirusami. I metalami ciężkimi które obciążają nerki.
A o tym masz w tym linku i wielu innych stronach, przecież pisano o tym pewnie gdzieś już w jakiejś prasie, i o tym co rząd podpisał z tymi szczepieniami bo nawet nie patrzyli ci bezmyślni co podpisują albo ktoś dobrze wiedział.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
-
- bywalec
Ja tam się zaszczepiłem na wszystko co obowiązkowe i dalej bym się szczepił. Szczepienia ratują życie. No może na grypę szczepienie jest zbędne, ale na polio, gruźlicę, krztusiec niezbędne.
- Francesco
- zaufany użytkownik
Na nic co wymieniłeś się nie zaszczepiłam, a żyję. Na nic z tego nie zachorowałam.
W ogóle od ok. dwóch lat albo więcej nawet przeziębienia nie.
Byłam szczepiona na zap. wątroby typu B - tylko bo do praktyk potrzebne, a i tak uważam że zbędne,
i na te debilne: ospe, świnkę, różyczkę-niepotrzebnie całkowicie, bo i tak miałam dwa z tego,
wtedy jeszcze nie mogłam się przeciwstawić tym "dorosłym".
Na gruźlice nie poszłam (gimnazjum), i na tężec też nie, bo wtedy już wiedziałam co to za gówno i mogłam decydować. A powtórnego zawiadomienia do dziś nie dostałam.
A róbcie co chcecie -"wasze zdrowie w waszych rękach"
W ogóle od ok. dwóch lat albo więcej nawet przeziębienia nie.
Byłam szczepiona na zap. wątroby typu B - tylko bo do praktyk potrzebne, a i tak uważam że zbędne,
i na te debilne: ospe, świnkę, różyczkę-niepotrzebnie całkowicie, bo i tak miałam dwa z tego,
wtedy jeszcze nie mogłam się przeciwstawić tym "dorosłym".
Na gruźlice nie poszłam (gimnazjum), i na tężec też nie, bo wtedy już wiedziałam co to za gówno i mogłam decydować. A powtórnego zawiadomienia do dziś nie dostałam.
A róbcie co chcecie -"wasze zdrowie w waszych rękach"
Ostatnio zmieniony pt mar 14, 2014 1:24 pm przez Francesco, łącznie zmieniany 2 razy.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Najlepiej, żeby produkty nie były skomplikowane i smakowały mdło, i bez soli.
Nie kupuję w ekologicznych sklepach mięsa, bo nie mam tyle kasy. Unikam peklowanych.
A jak już kupię np słoną golonkę i czuję że za słona to zmieniam wodę i jeszcze trochę gotuję, żeby to wypłynęło.
No niestety uczę się na swoich błędach.
Już jej nie jem, tylko galarete ze zwykłych prostych nóżek, co zrobić...
http://www.dolinaeko.pl/319,azotyny_kon ... spozywczym
Pamiętajcie, będzie dobrze. Już niedługo. Ci co znają prawdę przeżyją.
Nie kupuję w ekologicznych sklepach mięsa, bo nie mam tyle kasy. Unikam peklowanych.
A jak już kupię np słoną golonkę i czuję że za słona to zmieniam wodę i jeszcze trochę gotuję, żeby to wypłynęło.
No niestety uczę się na swoich błędach.
Już jej nie jem, tylko galarete ze zwykłych prostych nóżek, co zrobić...
http://www.dolinaeko.pl/319,azotyny_kon ... spozywczym
Pamiętajcie, będzie dobrze. Już niedługo. Ci co znają prawdę przeżyją.
Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2014 6:16 pm przez Francesco, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Eh Eh, a może nic już nie jeść... chcę żyć (chcesz żyć nie jedz?YTkiedy wy się ludzie obudzicie?)
Tylko jedno teraz będę jeść, a właściwie to trzy: !Muszę wodę, choć jest jaka jest, ale znalazłam bez tego g* co dodają;)
2. Ekojajaimlekośmietanę z gospodarstwa samo utrzymującego się-tak pomogę prawdzie.
3. i z jednego sklepu jedną rzecz-mięso które jest bardziej czyste niż gdzie indziej, choć teraz mam daleko.
Nie kupuję już w biedronce, przestałam jej całkowicie ufać-koniec jestem tego pewna.
Choć nie wiele jeść to czysto.
Tylko jedno teraz będę jeść, a właściwie to trzy: !Muszę wodę, choć jest jaka jest, ale znalazłam bez tego g* co dodają;)
2. Ekojajaimlekośmietanę z gospodarstwa samo utrzymującego się-tak pomogę prawdzie.
3. i z jednego sklepu jedną rzecz-mięso które jest bardziej czyste niż gdzie indziej, choć teraz mam daleko.
Nie kupuję już w biedronce, przestałam jej całkowicie ufać-koniec jestem tego pewna.
Choć nie wiele jeść to czysto.
Ostatnio zmieniony czw mar 06, 2014 12:08 pm przez Francesco, łącznie zmieniany 2 razy.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Lepiej, też nie żujcie gum do życia bo te też mają gówna w sobie:
Ostatnio zmieniony pn mar 10, 2014 10:07 pm przez Francesco, łącznie zmieniany 2 razy.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Schizofrenia, chad, i inne nie jest genetyczna, tak mi się zdaje.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
A jak myślicie czemu cocacola, jest za darmo gdy kupisz Żydowską lodówkę-skażona?(chrońcie swoich młodych przed tym).
Ostatnio zmieniony czw mar 06, 2014 12:44 pm przez Francesco, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- moi
- moderator
- Kontakt:
Chaos, uprzedzam Cię- jeszcze kilka antysemickich tekstów i poproszę administrację forum o zawieszeniu Cię na jakiś czas do ochłonięcia.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- Francesco
- zaufany użytkownik
Moi, to co miałam o nich napisać już napisałam;)
A te tanie biedronkowe-tanie żeby naciągnąć na chłam, wszystko to ich marketing tanie kolorowe itd... Ale wystarczy patrzeć na skład produktów.
Jeżeli ktoś jest przeciw mnie to mnie to wzmacnia rozumiesz?
"Ufam tylko sobie, a nie temu co krzywdzi"
Ch.Z Unikat
A te tanie biedronkowe-tanie żeby naciągnąć na chłam, wszystko to ich marketing tanie kolorowe itd... Ale wystarczy patrzeć na skład produktów.
moje teksty antysemickie? Przecież ja piszę do konkretnych skurwieli, nie tylko Żydów, do Polaków, i Niemców i innych chujów, nie do wszystkich przecież.moi pisze:Chaos, uprzedzam Cię- jeszcze kilka antysemickich tekstów i poproszę administrację forum o zawieszeniu Cię na jakiś czas do ochłonięcia.
Pozdrawiam.m.
Jeżeli ktoś jest przeciw mnie to mnie to wzmacnia rozumiesz?
"Ufam tylko sobie, a nie temu co krzywdzi"
Ch.Z Unikat
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~