Czy jak się napluje do wody święconej
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Re: Czy jak się napluje do wody święconej
A ja dodałem jak to widzę realnie. Tak się przecież dzieje cały czas w społeczeństwie wokół nas i nas samych to dotyka.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Jakbym miał znowu potrzebę udowadniania komuś czegokolwiek to już bym był w psychiatryku.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Od tej skisłej wody święconej dostałem wysypki na rękach.
Heh... ciorta się mydłem wygania, cholera wie jakie bakterie w tej wodzie święconej urosły od śliny.
Heh... ciorta się mydłem wygania, cholera wie jakie bakterie w tej wodzie święconej urosły od śliny.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- czaras
- zaufany użytkownik
- Status: Informatyk
Pytanie do Hydrino (proszeokasacjekonta): ewakuujesz się, czy to tylko kamuflaż ?
„Są rzeczy znane i nieznane, a pomiędzy nimi drzwi.” William Blake
ja tam woda swiecona czasem plucze usta. niszczy ona wszelkie zlo, dzieki czemu mam swiezy oddech