Usunięcie konta
Moderator: moderatorzy
- Necro
- zaufany użytkownik
Re: Usunięcie konta
napisałem że posty zostawię bo Zbyszek pisał że 700 to dość sporo i bałagan może być z tego jak bym kasował z postami 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
To jakaś paranoja z tymi kasacjami konta. Chyba dostanę schizofrenii albo już ją mam.
nic
- Necro
- zaufany użytkownik
W sumie to jest dla nas tę forum wszyscy mamy shizofrenie albo jakieś zaburzenia psychiczne 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Też tak myślę. Jak widzę Necro zarejestrował się na nowo jako Gotti. Najwidoczniej chciał odciąć się całkowicie od tego co napisał, lecz szkoda, że o tym nie powiedział. Moim zdaniem każdy pisze rzeczy, które po jakiś czasie już by tak nie chciał powiedzieć, ale zmiana nazwiska to nie wyjście. Musimy siebie akceptować jakimi jesteśmy i nie nadrabiać tego formalnymi metodami.karuna pisze:To jakaś paranoja z tymi kasacjami konta.
Ludzie wielokrotnie proszą o skasowanie konta z dziwacznych powodów, które moim zdaniem żadnego skasowania nie uzasadniają. Najczęściej obrażają się na czyjeś wypowiedzi i myślą, że skasowania konta to forma "odwrócenia się na pięcie", a tak przecież nie jest. Największy problem przy kasacji konta to łamanie spójności wątków. Jeśli znikną niektóre posty to odpowiedzi na nie pozostawione same wydają się bez sensu.
Staram się uszanować prawo każdego do własnych postów, jednak będę coraz rzadziej zgadzał się na skasowania konta. Najlepszym wyjściem jest zwykle schowanie całego wątku do miejsca widocznego tylko dla ograniczonej listy osób, ale warunkiem jest, że chodzi o cały wątek rozpoczęty przez osobę, która o to prosi, a nie poszczególne posty z wątków innych osób. Osoby, które chcą skasowania konta proszę o rozważenie najpierw takiej możliwości ukrycia wątku.
- Necro
- zaufany użytkownik
Zbyszek jeśli możesz to usuń te konto ja tam shizy wo gole nie mam i evot mi już nie jest potrzebny to było chwilowe załamanie wiec maniek polecił mi evot nie chce utożsamiać się z schizofrenią bo jej wo gule nie mam a najlepiej zbanuj moje ip tak było by najlepiej 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
Proszę o usunięcie mojego konta.
Ralf.
Ralf.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Ralf, obraziłeś się ? Na kogo ? Kto cię uraził ?
z prochu powstałeś i w proch się obrócisz
z prochu powstałeś i w proch się obrócisz
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:29 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
- michal1418
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 3938403
Ralfik nie warjuj 

Uważam że nie jestem tu mile widziany. Takie osoby jak mariii, milczaca czarna mery, maca, amarei są mi bardzo nieprzychylne. Nie czuje sie tu bezpiecznie. Czuje sie zaszczuty i zle traktowany, ignorowany oraz lekcewazony.zbyszek pisze:Ralf, obraziłeś się ? Na kogo ? Kto cię uraził ?
Nie chce byc w miejscu w którym ludzie postępują w sposób nikczemny, którzy mówią rzeczy dalece idące od prawdy. Jest mi przykro z tego powodu. Wątek osobisty swój już zamknąłem. A teraz pisze z zapytaniem czy jest możliwa kasacja konta? Wiem że to może być trochę kłopotliwe ze względu na ilość postów które napisałem... Najwyżej przestanę tu pisać i tyle. MAM DOSC!
- michal1418
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 3938403
Ralf jesteś sympatyczny gość! można z tobą popisać o wszystkim
Ralf, trudno, żeby wszyscy się lubili. Będąc na forum musisz mieć świadomość tego.

Masz racje Petruccio. Jestem zbyt dużym idealistą który wierzy w wzajemne porozumienie i ogólny stan wzajemnego szacunku...
eh.

eh.
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Ralf, oczywiście, że jesteś mile widziany. Na forum jest tyle osób, że zawsze znajdzie się ktoś, kto Cię lubi bardziej a ktoś inny mniej. Jeśli natomiast masz wrażenie "zaszczucia" pisz do moderatorów, lub do mnie, podając adres wątku - wtedy coś robimy.
Dobrze Zbyszku. Dziękuje. Po prostu... ja... czasami już nie mam sił... do tego forum. Chyba jestem zbyt wrażliwy. 

- koniczynka26
- bywalec
- Status: rencistka
Nie przejmuj się Ralf, bo nie warto się przejmować kilkoma użytkownikami tego forum ,którzy są dla ciebie nie życzliwi i nie mili, skoro masz świadomość ,że ich zachowanie wobec ciebie jest złe i niewłaściwe i to oni takim stosunkiem do ciebie wystawiają sobie fatalne świadectwo ,bo z pisania na tym forum możesz wyciągnąć też wiele korzyści i może cię ono wzbogacić wewnętrznie i być nieocenionym żródłem psychologicznej wiedzy o samym sobie właśnie. Poprzez pisanie z innymi użytkownikami tego forum można się pod względem psychologicznym wielu rzeczy dowiedzieć o własnej osobowości i psychice i można też wiele rzeczy odkryć w swojej osobowości i wielu rzeczy się nauczyć o sobie . Poza tym można też okazać wsparcie ,życzliwość i serdeczność innym użytkownikom tego forum i może w jakiś sposób doradzić i pomóc innym użytkownikom tego forum , a to też jest bardzo cenne i wartościowe. Ja traktuję pisanie na tym forum jako bardzo cenną i wartościową formę psychoterapii grupowej i w ogóle się nie przejmuję tym kto mnie nie lubi na tym forum i kto jest dla mnie nie życzliwy i nie miły bo ja sobie z takimi osobami na pewno poradzę i nie pozwolę im się żle traktować tylko będę reagowała gdy ktoś przekracza w zachowaniu wobec mnie pewne granice i będę się zawsze bronić gdy ktoś będzie mnie próbował żle traktować. Ralfie ,nie warto się załamywać ,gdy ktoś na tym forum sprawił ci jakąś przykrość , tylko należy spróbować się bronić w takiej sytuacji ,bo to forum samo w sobie jest wartościowe. Ralfie ja ciebie akceptuję i lubię czytać twoje posty na tym forum i myślę że nie warto żebyś rezygnował z bycia użytkownikiem tego forum.
Ostatnio zmieniony wt gru 09, 2014 6:14 pm przez koniczynka26, łącznie zmieniany 2 razy.