humor forumowiczów
Moderator: moderatorzy
Re: humor forumowiczów
@up Super! 

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
[youtube]1H-VY3kVFv8[/youtube]
[youtube]7wz623syfI4[/youtube]
extra wspaniale ale sie posmialem
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Nie wstydzisz się za takie słowa? Białasie z Polski?JudasHonor pisze: tylko czarni z Afryki.
Czy TY pracujesz za głodową stawkę przy zbieraniu śmieci, czy innych równie atrakcyjnych zajęciach, jak piszesz o formach świetnej (i dostępnej) pracy dla imigrantów?
Jak to się stało, że tego nie zauważyłam wcześniej u Ciebie? Twój rzekomy obiektywizm mnie zwiódł.
Emigracja to nie przyczyna, to skutek. I nad tym się, Judas, porządnie zastanów, zanim znowu o kimś napiszesz "czarny z Afryki".
Pozdrawiam.m.
- JudasHonor
- moderator
A jak mam powiedzieć ? Zieloni z Afryki ? Oni mają czarny kolor skóry, warto zwrócić na to uwagę. Ja jestem biały z Europy, bo mam białą skórę.Nie wstydzisz się za takie słowa? Białasie z Polski?
Od kiedy to na zachodzie płacą głodowe stawki ? Skąd masz takie informacje ? Wiesz że jest coś takiego jak płaca minimalna ?Czy TY pracujesz za głodową stawkę
Ty jakie byś dała posady niewykształconym ludziom ? Jakbyś nie wiedziała, to powiem ci, że kible w Holandii czyściły tylko Holenderki. Wiesz czemu ? Bo to była tak lekka praca, że danie jej Polakom było by marnotrastwem. Roboty jest w brud: http://www.poloniusz.pl/ Jeśli im nie odpowiada, to na ponton i z powrotem do Afryki. Polak może wykonywać ciężką pracę ale murzyn nie ? Obłuda.przy zbieraniu śmieci, czy innych równie atrakcyjnych zajęciach, jak piszesz o formach świetnej (i dostępnej) pracy dla imigrantów?
Skąd wiesz, że to ty się nie mylisz ? Bo w KODzie mówią inaczej ?Jak to się stało, że tego nie zauważyłam wcześniej u Ciebie? Twój rzekomy obiektywizm mnie zwiódł.
Tobie się mylą pojęcia. Gdybyś tym ludziom zaoferowała pracę na poziomie ich kwalifikacji, według warunków panujących w Polsce, to wyśmieli by cię tylna częścią ciała. To nie jest nawet emigracja zarobkowa, tylko emigracja cfaniaczków co łopaty nigdy w rękach nie mieli. Nadarzyła się okazja wbicia do Europy bez kontroli więc wykorzystali szansę.Emigracja to nie przyczyna, to skutek. I nad tym się, Judas, porządnie zastanów, zanim znowu o kimś napiszesz "czarny z Afryki".
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
[youtube]X1j3aaFNyNk[/youtube]
[youtube]P56OGQY-1Co[/youtube]
[youtube]P56OGQY-1Co[/youtube]
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
[youtube]FpKTCh8YCU8[/youtube]
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
[youtube]zmi8qd-I2C0[/youtube]
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Dlaczego Wałęsa był elektrykiem?
bo dobrze kablował
bo dobrze kablował

[youtube]N473MJHvbZ4[/youtube]
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Jeśli w określeniu "czarny z Afryki" nie widzisz nic złego, to nie mamy o czym mówić.JudasHonor pisze:A jak mam powiedzieć ? Zieloni z Afryki ? Oni mają czarny kolor skóry, warto zwrócić na to uwagę. Ja jestem biały z Europy, bo mam białą skórę.Nie wstydzisz się za takie słowa? Białasie z Polski?
Tak, oni mają po prostu taki kolor skóry.
Po prostu unikaj mnie, bo będę dla Ciebie niemiła.
To Tobie się mylą pojęcia. Pracujesz z takimi ludźmi? Masz z nimi styczność? Ja pracuję i mam styczność. Nie masz pojęcia przez jakie piekło upokorzeń przechodzą.JudasHonor pisze: Tobie się mylą pojęcia. Gdybyś tym ludziom zaoferowała pracę na poziomie ich kwalifikacji, według warunków panujących w Polsce, to wyśmieli by cię tylna częścią ciała. To nie jest nawet emigracja zarobkowa, tylko emigracja cfaniaczków co łopaty nigdy w rękach nie mieli. Nadarzyła się okazja wbicia do Europy bez kontroli więc wykorzystali szansę.
Wnoszę o usunięcie Cię z grupy moderatorów. To ja wnosiłam o przyjęcie Cię, ale widzę, że się myliłam. Ktoś, kto jest rasistą i ksenofobem nie powinien być moderatorem. W żadnym wypadku.
Pozdrawiam.m.
-
- bywalec
-Jak polskie matki uczą swoje dzieci zakładać majtki???
-brązowe z tyłu, żółte z przodu!
buahahahahaa....
buahahahahaa....
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
shadowman pisze:-Jak polskie matki uczą swoje dzieci zakładać majtki???
buahahahahaa....

-
- bywalec
A jak miał napisać??? "biały z Afryki"??? zastanów się nad tym co piszesz i naucz się rozpoznawać kolory, dopiero potem się wypowiadaj, bo widzę że szukasz problemu tam gdzie go nie ma..za kogo ty się uważasz??moi pisze:Nie wstydzisz się za takie słowa? Białasie z Polski?JudasHonor pisze: tylko czarni z Afryki.
Czy TY pracujesz za głodową stawkę przy zbieraniu śmieci, czy innych równie atrakcyjnych zajęciach, jak piszesz o formach świetnej (i dostępnej) pracy dla imigrantów?
Jak to się stało, że tego nie zauważyłam wcześniej u Ciebie? Twój rzekomy obiektywizm mnie zwiódł.
Emigracja to nie przyczyna, to skutek. I nad tym się, Judas, porządnie zastanów, zanim znowu o kimś napiszesz "czarny z Afryki".
Pozdrawiam.m.
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
...

Ostatnio zmieniony czw mar 10, 2016 9:47 pm przez Dobro, łącznie zmieniany 1 raz.