humor forumowiczów
Moderator: moderatorzy
-
- nadużywający
Re: humor forumowiczów
chyba "romantyczność".
muszę przyznać, że dla kogoś kto się wychował na vivie oglądając sweet 16 nie jest w stanie docenić piękna tej autentyczności.
muszę przyznać, że dla kogoś kto się wychował na vivie oglądając sweet 16 nie jest w stanie docenić piękna tej autentyczności.

A piosenkę o Ułanach kojarzysz? Konie poili.
-
- nadużywający
smutne, przykre nie znam dobrego słowa dla zjawiska postrzegania życia w sposób wyobrażeniowy.
ja tam nie widzę kopi osła shrecka którego dosiadł dimitrij zalecając się na ul. czarnobylskiej ( widzisz jakie ma nieproporcjonalne części ciała? promieniowanie ) do dziewczyny, która mu się wydaje piękna bo wypił o jedno wino w woreczku za dużo.
wydaje mi się, że tam nie widać prawdziwego uczucia. po prostu koleś podjechał koniem, bo nie było go stać na majbaha?
ja tam nie widzę kopi osła shrecka którego dosiadł dimitrij zalecając się na ul. czarnobylskiej ( widzisz jakie ma nieproporcjonalne części ciała? promieniowanie ) do dziewczyny, która mu się wydaje piękna bo wypił o jedno wino w woreczku za dużo.
wydaje mi się, że tam nie widać prawdziwego uczucia. po prostu koleś podjechał koniem, bo nie było go stać na majbaha?

Scenki z życia imigranta na zabawnie (czy raczej smutno, zależy jak patrzeć):
[youtube]3t7wypDW0jY[/youtube]
[youtube]3t7wypDW0jY[/youtube]

"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Obejrzałam ten film dokładnie. To żałosne (nie umiem na to nawet na to znaleźć słów), że ktoś się śmieje i uważa za zabawny widok głodnych ludzi, albo płaczącego dziecka.Wspaniale pisze:Scenki z życia imigranta na zabawnie (czy raczej smutno, zależy jak patrzeć):
Zgłaszam post do moderacji. Nie ja go chcę moderować, żeby nie być sędzią we własnej sprawie. jeżeli nikt z moderatorów się tym postem nie zajmie, uznam, że to forum to złe miejsce dla ludzi. Dla mnie także.
Pozdrawiam.m.
- Mishima_Kazama
- bywalec
Tekken 7 vs Mortal Kombat X! Final Fantasy XV nadchodzi! Metal Gear Solid VI będzie na PlayStation 5! The Last Guardian i Doom (2016) na Xbox One!
Cóż za szantażyk. Kto się ujmie? Chciałbym napisać, że mam nadzieję,moi pisze:jeżeli nikt z moderatorów się tym postem nie zajmie, uznam, że to forum to złe miejsce dla ludzi. Dla mnie także.
że odejdziesz, ale aż tak naiwny nie jestem. Gdybyś miała trochę honoru
zrezygnowałabyś z moderowania tego forum jako osoba o skrajnie lewicowych
poglądach silnie ingerująca w treści odmienne od twoich własnych przekonań,
z którymi uważasz, że musisz (lub też chcesz) walczyć.
Do zobaczenia w Szwecji
Tak zwany "uchodźca" wygrał bieg dla 12 letnich dzieci. Twierdzi, że też ma 12 lat. W lewackim terrorze pytanie nachodźcy o papiery to zbrodnia, która kończy się niszczeniem pytającego. Dochodzi do takich absurdów, że dorosły facet, o ile jest kolorowy (biały musi się wykazać tysiącem dokumentów na temat swojego wieku, pochodzenia itd.) może twierdzić, że jest dzieckiem, kobietą, a niewykluczone, że przybyszem z kosmosu.

- JudasHonor
- moderator
Jeśli chodzi o ten filmik, to w pierwszej scenie według mnie faktycznie wyszło zabawnie z tym chłopakiem. Bez różnicy, jakiej narodowości jest. W drugiej scenie widzimy, że część małoletnich imigrantów jest zdemoralizowana i rozpuszczona. Okradli "na żywca" człowieka, który chciał im pomóc. W trzeciej scenie widzimy bezradność i słabość niemieckich policjantów. Takim zachowaniem policjant nie wzbudza respektu. Czwarta scena to popis aktorski młodego imigranta. Piąta scena to popis idiotów. Jak możemy zaobserwować agresja nie idzie w parze z myśleniem. Ale pamiętajmy, że w każdym narodzie takich idiotów jest na pęczki. Do ostatniej sceny można akurat mieć zastrzeżenia, być może ten mężczyzna faktycznie jest tak zdesperowany.
Podsumowując, ten filmik traktujmy tylko jako humor, a nie jako rzeczywisty obraz muzułmanina, czy uchodźcy. Wśród tych tłumów są także tacy, którzy faktycznie uciekają przed śmiercią, szanują naszą kulturę i prawo oraz potrafią zachowywać się na poziomie.
Podsumowując, ten filmik traktujmy tylko jako humor, a nie jako rzeczywisty obraz muzułmanina, czy uchodźcy. Wśród tych tłumów są także tacy, którzy faktycznie uciekają przed śmiercią, szanują naszą kulturę i prawo oraz potrafią zachowywać się na poziomie.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Niestety, z tego filmu to nie wynika. Proszę o jego usunięcie z działu "Humor".JudasHonor pisze:
Pozdrawiam.m.
Obejrzałam ten film dokładnie. To żałosne (nie umiem na to nawet na to znaleźć słów), że ktoś się śmieje i uważa za zabawny widok głodnych ludzi, albo płaczącego dziecka.moi pisze:Wspaniale pisze:Scenki z życia imigranta na zabawnie (czy raczej smutno, zależy jak patrzeć):
Zgłaszam post do moderacji. Nie ja go chcę moderować, żeby nie być sędzią we własnej sprawie. jeżeli nikt z moderatorów się tym postem nie zajmie, uznam, że to forum to złe miejsce dla ludzi. Dla mnie także.
Pozdrawiam.m.[/quote
MOI podaj konto to 1% z podatku przesle na twoja wycieczke do wenezueli w ramach przyjazni ultra lewackich wojownikow, prosze podnos im tam ich ego w ramach KOD
A ja proszę o pozbawienie ciebie funkcji moderatora jako osoby nie nadającej się do tego - siejącej zamęt na forum. Nie nadajesz się do tej funkcji. Gdybyś miała trochę honoru sama byś się zrzekła tej funkcji i wtedy uczciwie mogłabyś brać udział w dyskusjach. Jesteś człowiekiem honoru?moi pisze:Niestety, z tego filmu to nie wynika. Proszę o jego usunięcie z działu "Humor".JudasHonor pisze:
- JudasHonor
- moderator
Prawda jest taka, że aktorami tego filmiku są nielegalni imigranci. Zachowywali się tak jak chcieli, nikt im scenariusza nie napisał. Szantaż aby wycofać takie nagrania to cenzura, obłudna cenzura oparta na zakłamywaniu rzeczywistości.
Znaczna część tych nielegalnych imigrantów nie jest uchodźcami wojennymi, tylko bandą młodocianych cwaniaczków, z krajów afrykańskich, liczących na utrzymanie w krajach zachodniej Europy. Nielegalna imigracja stała się dla wielu ludzi z zapadłych krajów Afryki metodą na życie.
Gdyby ci ludzie, respektowali nasze prawa i rygor pracy, to nie miał bym nic przeciwko ich przybywaniu. Uważam, że powinno się każdemu kto chce, obojętnie na pochodzenie i kolor skóry dawać równe szanse. Tylko, że spora część z tej grupy nie zamierza przyjmować naszych warunków, a liczy wyłącznie na zasiłki. Dlatego uważam, że najlepszym sposobem by oddzielić plew od wartościowych ludzi, to roboty interwencyjne dla każdego imigranta. Norma godzinowa i stawka, według takiej jaka panuje w danym kraju, plus początkowa pomoc w zakwaterowaniu, nauki języka, itp. Kto nie akceptuje takich warunków może wracać na ponton i odbić od brzegów UE albo pozostać w odizolowanych obszarach lasu i żyć jak ludzie pierwotni, bez pracy, bez socjalu, zupełnie wolni.
Tutaj kolejny filmik, także nie będący fotomontażem, o tym jak splądrować bar szybkiej obsługi w jedną minutę:
http://www.wiocha.pl/1305299
Zwróćcie uwagę na kolor skóry. Ta dzicz to nie są Arabowie, muzułmanie, tylko czarni z Afryki.
Znaczna część tych nielegalnych imigrantów nie jest uchodźcami wojennymi, tylko bandą młodocianych cwaniaczków, z krajów afrykańskich, liczących na utrzymanie w krajach zachodniej Europy. Nielegalna imigracja stała się dla wielu ludzi z zapadłych krajów Afryki metodą na życie.
Gdyby ci ludzie, respektowali nasze prawa i rygor pracy, to nie miał bym nic przeciwko ich przybywaniu. Uważam, że powinno się każdemu kto chce, obojętnie na pochodzenie i kolor skóry dawać równe szanse. Tylko, że spora część z tej grupy nie zamierza przyjmować naszych warunków, a liczy wyłącznie na zasiłki. Dlatego uważam, że najlepszym sposobem by oddzielić plew od wartościowych ludzi, to roboty interwencyjne dla każdego imigranta. Norma godzinowa i stawka, według takiej jaka panuje w danym kraju, plus początkowa pomoc w zakwaterowaniu, nauki języka, itp. Kto nie akceptuje takich warunków może wracać na ponton i odbić od brzegów UE albo pozostać w odizolowanych obszarach lasu i żyć jak ludzie pierwotni, bez pracy, bez socjalu, zupełnie wolni.
Tutaj kolejny filmik, także nie będący fotomontażem, o tym jak splądrować bar szybkiej obsługi w jedną minutę:
http://www.wiocha.pl/1305299
Zwróćcie uwagę na kolor skóry. Ta dzicz to nie są Arabowie, muzułmanie, tylko czarni z Afryki.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
Reakcje na Oskara dla Leonardo DiCaprio. 

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
[youtube]5-cwSZydfWM[/youtube]
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)