forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Przychodzi baba do lekarza i mówi:
- Mam głosy.
Lekarz na to:
- Proszę ściszyć tę orkiestrę którą pani przywiozła.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Jak się nazywa głos który każe pleść bzdury?
Nagłos.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
moja mama wczoraj mówi.W sumie zadowolonym głosem,: najbardziej na świecie moi drodzy to ja lubie moczyć nogi.
jakoś mnie to rozbawiło szczerze , ale tak sympatycznie .
W sumie co za różnica i tak nie pamiętamy nawet jak jesteśmy w ciele Sny umykają. Paraliże dają trochę poglądu, a przecież jest się w ciele, a Szatan (tym razem Sukkub i tak jebała).