Zaufani użytkownicy
Moderator: moderatorzy
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Zaufani użytkownicy
Hope nie ma już statusu "Zaufanego" - ma status "Bywalca". Będę namawiać Zbyszka do ograniczenia mu możliwości korzystania z forum.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Przecież "Przegłosowany" to zupełnie inny użytkownik. Mam dostęp do jego prywatnego wątku. Zapewniam Cię, że to nie Hope. Hope sobie to wymyślił, bo Przegłosowany ostatnio na niego wsiadł.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
I pewnie, jeszcze zbyszekEden pisze:Chwalił mi się, że posiada konto "przegłosowany" i to nie byle jakie - zaufany, od 2010 roku, napisano 5331 postów.moi pisze: Hope nie ma już statusu "Zaufanego" - ma status "Bywalca".
(A pierwszy EVOT nazywał apartheidem chyba Salydus - co mnie zdziwiło. NNFOF, Salydus, Makaron, Wspaniale, Przegłosowany, Hope is dead).

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- moi
- moderator
- Kontakt:
Myślę, że Salydus na dobre się na nas obraził.
Co do Hope to też myślę, że wkrótce się znudzi.
Pozdrawiam.m.
Co do Hope to też myślę, że wkrótce się znudzi.
Pozdrawiam.m.
Dajecie się wciągnąć w manipulacje Hope, specjalnie to napisał że jest kimś innym.
On sam twierdzi że trzeba go obrażać, to obrażajmy.
On sam twierdzi że trzeba go obrażać, to obrażajmy.
Dobrze, że nie jestem w administracji, bo co drugiemu bym cofnęła status i połowę tematów wywaliła 

- moi
- moderator
- Kontakt:
Maniek ma ten problem, że zaczepia wulgarnie panie na naszym forum - wysyła też do nich wyuzdane PW. Dopóki się z tym nie upora, nie może mieć statusu zaufanego. Dziś w shoutboxie znowu pisał o lodziarach. Wybacz, ale tak się zachowywać zaufany nie może.
Na pewno jest wiele osób, które dostały ten status "na wyrost". Nie przypominam sobie natomiast, by ktoś Ci robił uwagi, że dostałeś status zaufanego "z łaski". Jeśli to gdzieś podkreślano, jak twierdzisz, to proszę podaj mi link do tych postów.
Poprosiłeś o status zaufanego i go dostałeś. Spełniałeś kryteria, wszystko było ok. Nie było w tym żadnej "łaski".
Pozdrawiam.m.
Na pewno jest wiele osób, które dostały ten status "na wyrost". Nie przypominam sobie natomiast, by ktoś Ci robił uwagi, że dostałeś status zaufanego "z łaski". Jeśli to gdzieś podkreślano, jak twierdzisz, to proszę podaj mi link do tych postów.
Poprosiłeś o status zaufanego i go dostałeś. Spełniałeś kryteria, wszystko było ok. Nie było w tym żadnej "łaski".
Pozdrawiam.m.
A jak według Ciebie nazywa się pozerstwo evotowskie?
- moi
- moderator
- Kontakt:
I my się z tego cieszymy. Ale Maniek miał już status zaufanego i było z tego powodu sporo problemów.Orzeł pisze: Trzeba się cieszyć że ktoś jak Maniek daje radę w życiu i nie wysiada przez objawy negatywne.
Pozdrawiam.m.
cieszysz się czyli co robisz? opisz bo to jest ciekawe. ta radości daje ci impuls, żeby napisać kolejny post, którym komuś dopierdolisz?
nie wiem nie zauwazylem tego u mańka. raczej zaobserowałem syndrom pewnej usera, który jest zajebisty dlatego stara się zwrocic na siebie uwage. jednak maniek nie wykazuje nim zainteresowania, a przecież pownien.
pozdrawiam.
nie wiem nie zauwazylem tego u mańka. raczej zaobserowałem syndrom pewnej usera, który jest zajebisty dlatego stara się zwrocic na siebie uwage. jednak maniek nie wykazuje nim zainteresowania, a przecież pownien.
pozdrawiam.
nie wiem. kolego, ale ja mam inne preferencje. rozumiem, że kochać można rozumieć różnie. w tym przypadku po prostu chcesz sobie ze mnie zakpić. aczkolwiek nie uważam, żeby taka sprzeczność była właściwa. normalnie też tak reagujesz w sytuacji, w której z kogoś drwisz czy tam szydzisz?
nie zamierzam. tylko nazwałeś mnie psychopata. zarzucając że nie liczę się z tym co czują inni. nie wiem jak bardzo bliski ci jest ten problem.
Jesteś szczery a to jest ważne w każdym związku, kochanie moje.
- Piotrmanowy-Nick
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: Usunięte
Wstęp
Przejrzałem cały temat i nie zauważyłem postawienia oczywistej kwestii. Z tego też wynikają, pewne nieporozumienia i poroznienia na forum.
problem
Mianowicie status nazywa się "zaufany". Jest to nacechowane emocjami. Ktoś jest "zafuany" to trochę jak sprawia wrazenie, że tak jakby dołączył do naszego grona, był wyróżniony. Nazwa pasuje ale ma takie konotacje, skojarzenia, ze działa na emocje i mechanizmach działania w grupie. Sprzyja pewnym podziałom. Do tego ma ładny zielony kolor. Pogrubiony wiec jeszcze bardziej się wyróżnia.
Ma to swoje zalety ale i wady.
Moje osobiste odczucia
Ze swoich odczuć to muszę przyznać, że to sprawialo, że na początku inaczej traktowałem "zaufanych". Nawet podswiadomie, dzialalo to na moją psychikę i "oni" byli jakby lepsi : P. Ale to moje osobiste, częsciowe odczucia. Nie zawsze odczucia łatwo opisać. Dodam też, że gdy dostałem status zaufanego, ucieszyłem się bardzo. Podziało to na mnie, poczulem się jakoś, doceniony, zauwazony i w ogole
. Jednoczesnie zobowiazany i dodalo mi to motywacji by aktywniej uczestniczyc w forum.
zalety
-mamy wskazówke, komu mozemy zaufać
-mamy potwierdzenie "prawdziwych" ludzi z prawdziwymi problemami - sporo oszustow odpada, czy igrajacych z uczuciami
-mamy magiczne wątki osobiste
dzieki czemu bardziej sie otwieramy co pomaga nam i byc moze komus jeszcze, do czego nie mają dostępu anonimowi zaglądacze z internetu
-łączy nas to jeszcze bardziej
wady:
-robią się podziały między ludźmi: zaufany /niezaufany ten co dostał szybko/ ten co dostal wolno - (chociaż to jest raczej chwilowe)(chyba)
-no nic mi nie przychodzi do głowy teraz
, ale takie podzialy być może są dośc istotne. Chociaz nie jestem socjologiem, ani psychologiem wiec nie bede dalej ciągnał.
propozycja
Myślałem, że może zrobić by zaufany nie był taki pogrubiony? Wtedy by było widać różnicę, a jednocześnie nie kontrastowałby tak mocno ze "zwykłym użytkownikiem"
Z drugiej strony jesli moderatorzy czuwają i są aktywni to może każdy kto zasluguje, szybko dostaje status zaufanego i nie ma problemu? Z drugiej strony są ludzie którzy w ogóle nie piszą, albo piszą mało po są nieśmiali
podsumowanie
No tak do sprawy podszedlem, bo nie widzialem zeby ktoś to rozpatrzył. Macie jakiś pomysł, żeby mogło być jeszcze lepiej? Czy może jest juz na tyle super ze nie trzeba nic zmieniać?
Przejrzałem cały temat i nie zauważyłem postawienia oczywistej kwestii. Z tego też wynikają, pewne nieporozumienia i poroznienia na forum.
problem
Mianowicie status nazywa się "zaufany". Jest to nacechowane emocjami. Ktoś jest "zafuany" to trochę jak sprawia wrazenie, że tak jakby dołączył do naszego grona, był wyróżniony. Nazwa pasuje ale ma takie konotacje, skojarzenia, ze działa na emocje i mechanizmach działania w grupie. Sprzyja pewnym podziałom. Do tego ma ładny zielony kolor. Pogrubiony wiec jeszcze bardziej się wyróżnia.
Ma to swoje zalety ale i wady.
Moje osobiste odczucia
Ze swoich odczuć to muszę przyznać, że to sprawialo, że na początku inaczej traktowałem "zaufanych". Nawet podswiadomie, dzialalo to na moją psychikę i "oni" byli jakby lepsi : P. Ale to moje osobiste, częsciowe odczucia. Nie zawsze odczucia łatwo opisać. Dodam też, że gdy dostałem status zaufanego, ucieszyłem się bardzo. Podziało to na mnie, poczulem się jakoś, doceniony, zauwazony i w ogole

zalety
-mamy wskazówke, komu mozemy zaufać
-mamy potwierdzenie "prawdziwych" ludzi z prawdziwymi problemami - sporo oszustow odpada, czy igrajacych z uczuciami
-mamy magiczne wątki osobiste

-łączy nas to jeszcze bardziej
wady:
-robią się podziały między ludźmi: zaufany /niezaufany ten co dostał szybko/ ten co dostal wolno - (chociaż to jest raczej chwilowe)(chyba)
-no nic mi nie przychodzi do głowy teraz

propozycja
Myślałem, że może zrobić by zaufany nie był taki pogrubiony? Wtedy by było widać różnicę, a jednocześnie nie kontrastowałby tak mocno ze "zwykłym użytkownikiem"
Z drugiej strony jesli moderatorzy czuwają i są aktywni to może każdy kto zasluguje, szybko dostaje status zaufanego i nie ma problemu? Z drugiej strony są ludzie którzy w ogóle nie piszą, albo piszą mało po są nieśmiali

podsumowanie
No tak do sprawy podszedlem, bo nie widzialem zeby ktoś to rozpatrzył. Macie jakiś pomysł, żeby mogło być jeszcze lepiej? Czy może jest juz na tyle super ze nie trzeba nic zmieniać?

Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w ogóle cokolwiek daje się zrozumieć - Albert Einstein w odniesieniu do Wszechświata
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
"Zaufany" oznacza "taki, któremu Zbyszek zaufał, że ma coś wspólnego ze schizofrenią, a nie jest tylko przypadkowym przechodniem, oraz raczej nie pisze postów, które upokarzałyby innych".
Największy problem, jaki ja w tym widzę to szybkość mojej pracy: Wiele osób, które powinny dostać prawa "zaufanego", jeszcze go nie dostały, bo ja nie znalazłem na to jeszcze czasu.
Największy problem, jaki ja w tym widzę to szybkość mojej pracy: Wiele osób, które powinny dostać prawa "zaufanego", jeszcze go nie dostały, bo ja nie znalazłem na to jeszcze czasu.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Proponuję umieścić wątek w dziale "O tym forum", na którym będzie można zgłaszać zaufanych użytkowników. Czy to nie uprościłoby pracy?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
i też wyrażać sprzeciwy, co to tych niegodnych