Powrót do zdrowia :)
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: Powrót do zdrowia :)
Raczej ona miała szczęście nie ja pecha.
Męczy się z chorobą, tnie, ma ciężkie stany depresyjne i inne takie, ja bym tego nie nazwał szczęściem.
-
- bywalec
Nie zadzieraj nosa, baw się razem z nami...
Nic jej ten psycholog nie pomógł. Jakie gadanie może w takim przypadku pomóc gdy potrzeba leków. Radziłem od razu by poszła do innego lekarza, ale widać już tamta wizyta ją sporo kosztowała. Nie wiem czy pozbiera się by pójść jeszcze raz. Przez takich konowałów giną ludzie.pogrzebany żywcem pisze: ↑czw sty 24, 2019 5:13 pmNie gadam z tobą koleżko. Z wyjątkiem, Kromkiem i ortagonem sobie pogadaj lub oficerem prowadzącym.
-
- bywalec
Jak widać klęczenie przed rydzykiem nie przydaje inteligencji. Trzeba było iść do normalnej szkoły zamiast rydzykowej może bylibyście mądrzejsi a tak wszyscy jesteście głupi jak Suski. Strach pomyśleć, że takie tępawe prymitywy zajmują się też ochroną kontrwywiadowczą kraju. Biada, biada!
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Kupiłem dzisiaj tort, szampana, whisky, piwo, coca-cola, cytryny, kostki lodu. Wydałem ponad £40 ale cieszę się bo jutro mój dzień.
Warto to przepłacić zdrowiem? Nie lepiej by ten dzień był rzeczywiście wyjątkowy?
A to szacun!
- wowo
- zaufany użytkownik
Była impreza w domu, później disco, trochę się wypiło. Urodziny udane.
Super!!! Sto lat!!!
...a tak na marginesie: które to były urodziny??
...a tak na marginesie: które to były urodziny??
- wowo
- zaufany użytkownik
Najlepszym prezentem na moje urodziny było stabilne zdrowie psychiczne, mimo tego że ponad sześć godzin spędziłem na zabawie i wypiłem kilka drinków oraz piwa to nic nie stało się z moim zdrowiem, bardzo mnie to cieszy. Wcześniej nie było to możliwe.
Beznadziejnie jest być młodym i głupim do tego. Wtedy się jeszcze nic nie ma, na wszystko się dopiero czeka, życie jest w powijakach. Zdecydowanie fajniej być w wieku podeszłym, można cieszyć się wolnością, spokojem i emeryturką.