jak długo nie brałeś leków ?Bright Angel pisze: ↑pn sie 15, 2022 6:21 pm Na razie wróciłem do leków.
I dziękuję Ci, Meduzola, za radę z innej dziedziny medycznej.
Moc błogosławieństw od ukochanego JEHSZUA dla Ciebie.
jak długo... ?
Moderator: moderatorzy
jak długo nie brałeś leków ?Bright Angel pisze: ↑pn sie 15, 2022 6:21 pm Na razie wróciłem do leków.
I dziękuję Ci, Meduzola, za radę z innej dziedziny medycznej.
Moc błogosławieństw od ukochanego JEHSZUA dla Ciebie.
Ja dbam o sen 7-8h minimum, jak ide na wesele albo imprezę i spie mniej to potem stram się to odsypiać. Nie potwierdzam tez swoich urojen, ktore miałem, tlumacze sobie, ze zwidy oraz przesłuchy, które miałem to nie nieprawda, że to przez atak choroby. Nikt nie chciał mi zrobic krzywdy to mozg mi plata figla.
Ok. 2 miesiące.
Czy to znaczy, że idziesz teraz do szpitala?Bright Angel pisze: ↑śr sie 31, 2022 12:41 pm Ok. 2 miesiące.
Ludzie ktorzy odstawiaja leki to jest desperacka prosba o wywraniie się z domu i otoczenia. Szpital jest juz lepszy. I spotyka sie tam normalnych ludzi.
Tak, jestem w szpitalu. I teraz czuję się bardzo dobrze lub dobrze
No to zdrowia i spokojnego pobytu.
Tu nie chodzi o te pół godziny. Tylko o efekt placebo. Ja też byłem przeswadczony że ni mogę np. Brać dużych dawek leków, bo mam sporo skutków ubocznych, a tutaj biorę duże dawki i jest Ok.
Łał, ale nowość... ile ty chłopie już chorujesz ze dopiero teraz dochodzisz do takich wniosków ? Jak nie masz pracy co 5 dni w tygodniu musisz wstac o 4-5 rano to co komu szkodzi normalna, bo przecież nie wysoka dawka... A najlepsze jest to ze wyjdziesz trochę pobierzesz i znowu zacznie się obniżanie, leczenie ziółkami i pier****e na evocie na temat rzucania leków. I znowu szpital.Bright Angel pisze: ↑pt wrz 09, 2022 11:11 am Ja też byłem przeswadczony że ni mogę np. Brać dużych dawek leków, bo mam sporo skutków ubocznych, a tutaj biorę duże dawki i jest Ok.
Co wy pieprzycie ? Założyłeś konkretny poradnik "Jak odstawić leki" a nie ze napisałeś że nie bierzesz leków. Na pytania na temat objawów, dajesz rady w postaci picia ziółek. Podwórko farmazonów nie znosi, człowiek w remisji sam sobie wyciągnie wnioski ze siedzisz w psychiatryku i jak eksperymenta sie koncza. Ale sam mi kiedyś pisałeś ze ludzie chorzy nie odbieraja rzeczywistosci w jasnych, zrozumiałych barwach. A takie promowanie nie brania leków sa tylko zachętą dla wielu ludzi.Bright Angel pisze: ↑pt wrz 09, 2022 12:07 pm Jak pisze ze nie biorę lekow to jest moja sprawa, I konsekwencje tego to też moja sowa. I nikt nie ma prawa się w mieszać. A tutaj niektórzy pisza jakby o tego zależało istnienie całego świata.