Bóg mi nigdy w niczym nie pomógł
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Catastrophique
- bywalec
Re: Bóg mi nigdy w niczym nie pomógł
No, powodzenia
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Dziękuję bardzo, na pewno jak mi Bóg już emocje przywróci to się pochwalę na forum, wreszcie będę mógł sobie przejść wiedźmina trójkę na pełnych emocjach będę miał z tego wielką radość.
- Catastrophique
- bywalec
- amigo
- zaufany użytkownik
Jezus Chrystus bardzo mi pomaga. Dzięki niemu życie ma sens. Wszytko jest w zgodzie z nim.
Mogę iść drogą Boga i odrzucić złe uczynki.
Bóg pokazał mi co jest dobre a co złe.
Mogę iść drogą Boga i odrzucić złe uczynki.
Bóg pokazał mi co jest dobre a co złe.
Jezus Chrystus to bardzo wysublimowana myśl tamtego okresu cywilizacji na styku kultury Izraela i antycznej Grecji i Rzymu i bardzo ciekawe zjawisko, jeżeli chodzi o konstrukcję osoby ludzkiej, w tym sensie reakcji jednostki ze światem. Niezwykłe drążenie egzystencji.
Superman ratował dziewuchę od różnych wypadków, ale ona i tak musiała później zestarzeć się i umrzeć z niewiadomą przyszłością po tym. Pozostawały groby pełne zmarłych, Hades, Szeol, kraina umarłych cieni. Obdarować nieśmiertelnością, uwolnieniem od zła, pewnością sensu i wynagrodzenia cierpienia i trwogi przez zmartwychwstanie dar życia wiecznego to byłoby dopiero coś. Ciekawe zjawisko myśli powstałych do tej pory istot świadomych we Wszechświecie. 

-
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
Pierwszym, najważniejszym problemem jest to, jak katolicy używają Boga do swoich prozaicznych problemów, wykorzystując modlitwę jako kartę przetargową, myśląc, że mogą wybłagać dosłownie wszystko.
F29, F23
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
A mi bóg pomógł!
Dużo od rezultatu modlitwy gdzie kierujesz swoje aspiracje, dążenia i dlaczego to robisz.
Dużo od rezultatu modlitwy gdzie kierujesz swoje aspiracje, dążenia i dlaczego to robisz.
nic