Zaufani użytkownicy

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

NNFOF
zbanowany
zbanowany

Re: Zaufani użytkownicy

Post autor: NNFOF »

Jeżeli Ci to pomoże to mozesz posłużyć się moim przykładem, ale chodzi o to, żebyś napisał co byś zrobił gdyby zbrakło, ktoregoś albo większosci z wymienionych elementów potrzebnych Tobie do życia...
Awatar użytkownika
Piotrek
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek »

:)
Ostatnio zmieniony pn maja 12, 2014 9:20 pm przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

teoria, teorią, a praktyka, praktyką. napisałeś że żyłbyś zgodnie z twoją sytuacją, co świadczy o akceptacji losu. po czym podałeś dwa przypadki, w których tego nie robisz.

jesteś tym czym wydaje ci ze jesteś.
Awatar użytkownika
Piotrek
zaufany użytkownik

:)
Ostatnio zmieniony pn maja 12, 2014 9:20 pm przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

jak przeczytałę twoje posta to przypomniałem sobie, że ostatni raz tak dobrze bawiłem sie jak oglądałem ojca szpilera.
może zostań w świecie który jest jaki jest i w którym ktoś taki jak ty jest tym czym jest i postrzega świat, w którym jestem jaki jest i mnie takim jakim jestem. bo przecież wszystko jest tym czym jest niezależnie od tego czym jest.
Awatar użytkownika
Piotrek
zaufany użytkownik

Jeśli dobrze się bawisz to w porządku :D
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Byleby nie kosztem innych użytkowników forum.

Pozdrawiam.m.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

:roll:
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Mam wrażenie, że pan Zbyszek wie o czymś na temat HopeIsDead o czym nie może powiedzieć forumowiczom, na przykład że HopeIsDead ma stwierdzone upośledzenie umysłowe i że trzeba być z tego powodu wyrozumiałym.
W internecie piszą różni ludzie szczególnie na tym forum, jak dobrze się domyślam to i ja postaram się być wyrozumiały dla jego pisania.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Nie, nie wiem na temat HopeIsDead niczego więcej niż inni użytkownicy. Znam tylko pewne dane techniczne, jak IP, etc.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

nektar_leszczyny pisze:Mam wrażenie, że pan Zbyszek wie o czymś na temat HopeIsDead o czym nie może powiedzieć forumowiczom, na przykład że HopeIsDead ma stwierdzone upośledzenie umysłowe i że trzeba być z tego powodu wyrozumiałym.
W internecie piszą różni ludzie szczególnie na tym forum, jak dobrze się domyślam to i ja postaram się być wyrozumiały dla jego pisania.
z podobną błyskotliwością możesz wciskać kwadraty w trójkąty i myśleć, że jesteś zajebiście mądry.

ciekawe jest to, że user nektar ewidentnie prowokuje mnie swoimi "przypuszczeniami" a user zbyszek aprobuje i propsuje tenże żart. rozumiem, że na tym forum można obrażać niektórych użytkowników, a innych już nie. z czego to wynika? może zbyszku gdybyście dostrzegli, że jesteście tacy sami albo przynajmniej podobni albo niewiele się różnicie od tych z których szydzicie zrozumiałbyś że tak na prawdę "srasz pod siebie"....
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Przepraszam, jeśli cię uraziłem moimi przypuszczeniami. Nie jestem twoim terapeutą ani lekarzem więc nie wiem.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

HopeIsDead pisze:... user nektar ewidentnie prowokuje mnie swoimi "przypuszczeniami" ...
Na tym forum różne osoby mogą snuć najróżniejsze przypuszczenia i domysły, a ich odległość od tego, co mówią ludzie stąpający twardo po ziemi może przecież wynikać po części z naszych skłonności charakterystycznych dla tej choroby.
HopeIsDead, nie powinno Cię to dziwić, ani prowokować. Nikt nie odniósł się do Ciebie w obraźliwy sposób.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

nie wiem nektar, jak ci to powiedzieć. chyba najlepiej oddaje to co napisalem w posćie wyżej. ale ważne jest to, że przynajmniej się starasz.

nie wiem czy zrozumiales to co napisalem, ale jak o schizofrenikach świadczy fakt, że szydzą ze schizofrenika, budując w taki sposob krzywdzący obraz tej choroby.
wystarczy popatrzeć na watek dla zaufanych jak zbyszek wyśmiewa kasie - kimkolwiek ona jest.
nie wiem jak to świadczy o człowieku, który mówi o sobie czy o nim mówią, że
"Zbyszek odważnie mówi o swojej chorobie, dodając tym samym odwagi innym chorym. Swoją pracą i tym, co robi dla innych, udowodnił, że ktoś chory na chorobę psychiczną może być inteligentny, móc w stanie się sam utrzymać, wykonywać pracę zgodną ze swoją pasją, a dodatkowo być empatycznym, miłym człowiekiem, wyczulonym na krzywdę innych. I bardzo wyrozumiałym, HopelsDead. Bardzo.
Tak, moim zdaniem Zbyszek jest wybitnym, wartościowym człowiekiem. "
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

[quote="HopeIsDead"]
wystarczy popatrzeć na watek dla zaufanych jak zbyszek wyśmiewa kasie - kimkolwiek ona jest.

Chodzi Ci o Kasię Karmenczitę? Podaj przykład, gdzie -rzekomo- Zbyszek się z niej naśmiewa.
Moim zdaniem coś źle zrozumiałeś, bardzo opacznie i w sposób krzywdzący dla Zbyszka.
Nigdy na tym forum nie byłam świadkiem, by kogoś poniżał, lub ośmieszał. Wręcz przeciwnie - często na zbyt wiele innym pozwalał. Właśnie w imię tolerancji i szacunku do każdego.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

HopeIsDead pisze:... jak o schizofrenikach świadczy fakt, że szydzą ze schizofrenika ...
Nie, nikt z Ciebie nie szydził. Rozumiem, że tak to odczuwasz, ale czy potrafisz spojrzeć z boku na własne skłonności do odczuwania szydzenia ?
NNFOF
zbanowany
zbanowany

nie wiem po co ten protekcjonalny ton. jak chcesz udowodnić swoją wyższość mogłabyś to zrobić w jakiś inny sposób.

uważam że ta jego rzekoma tolerancja i szacunek tylko naraża innych na śmieszność i kompromitacje, co w jakimś tam stopniu tworzy taki obraz choroby.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

zbyszek pisze:Nie, nikt z Ciebie nie szydził. Rozumiem, że tak to odczuwasz, ale czy potrafisz spojrzeć z boku na własne skłonności do odczuwania szydzenia ?
Ciekawa obserwacja gdybyś jeszcze potrafił ją odnieść do siebie i np. czy mógłbyś wyjść z siebie stanąć z boku i zobaczyć jaki jesteś żałosny? nie staram się ciebie obrazić, po prostu stwierdzam fakt...
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Widzisz szydzenie i podobne negatywne postawy tam, gdzie ich nie ma.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

to że tobie się wydaje że coś mnie nie obraża to nie znaczy, że to mnie nie obraża
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”