Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Re: Chcę powiedzieć że...
Raczej nie jesteś źródłem moich problemów. Przepuszczam twoje teksty przez palce.
Za dużo sobie dopowiadasz, to twój problem.
Za dużo sobie dopowiadasz, to twój problem.
- Catastrophique
- bywalec
Faktycznie - nie jestem. Ale ten problem ze mną ewidentnie masz. Słabe to. Co do moich tekstów - dystansu Ci wyraźnie brakuje. Wiesz, gdy widzę, ze ktoś ode mnie lepiej sobie radzi w życiu to staram się dorównać zamiast hejcić. Polecam. Znacznie bardziej to konstruktywne
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
To twoje myślenie. Masz prawo. Słaba ta aluzja, z tym radzeniem sobie. Musisz popracować nad trollingiem jeszcze bardziej.Catastrophique pisze: ↑pn paź 25, 2021 9:56 pm Faktycznie - nie jestem. Ale ten problem ze mną ewidentnie masz. Słabe to. Co do moich tekstów - dystansu Ci wyraźnie brakuje. Wiesz, gdy widzę, ze ktoś ode mnie lepiej sobie radzi w życiu to staram się dorównać zamiast hejcić. Polecam. Znacznie bardziej to konstruktywne.
- Catastrophique
- bywalec
Moja konstatacja, ale nie mój problem. Radzę popracować nad tym, bo takie myśli potrafią zadręczyć.
Tik tak tik tak

- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Słaba sugestia. Nie poparta żadnym konkretnym faktem.Catastrophique pisze: ↑pn paź 25, 2021 10:04 pm Moja konstatacja, ale nie mój problem. Radzę popracować nad tym, bo takie myśli potrafią zadręczyć.
Nie myślę o twoim sukcesie, bo dla mnie jesteś porażką. Co innego przedstawiasz na YouTube, a co innego na forum. Po za tym twoje filmy w żaden sposób mnie nie motywują, a raczej odstręczają od ciebie. Przypisujesz sobie zasługi, których nie osiągnąłeś. Prócz kupna kilku podręczników z Amazona.
- Catastrophique
- bywalec
Ja wiem i wiesz, że ja wiem. Jak wolisz cierpieć i pielęgnować tą niechęć do mnie - ja nic nie mogę na to poradzić. Nie odpowiadam za Twoje życie, to Twoja działka.
Tik tak tik tak

- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Nie mogę pielęgnować. Muszę patrzeć realnie na problem, bez emocji. Jestem tutaj moderatorem A rola taka, że na większości moderatorów patrzy się z góry.Catastrophique pisze: ↑pn paź 25, 2021 10:10 pm Ja wiem i wiesz, że ja wiem. Jak wolisz cierpieć i pielęgnować tą niechęć do mnie - ja nic nie mogę na to poradzić. Nie odpowiadam za Twoje życie, to Twoja działka.
Po za tym nie wiem, nie siedzę w twojej głowie.
- Catastrophique
- bywalec
Kolejne potwierdzenie. Niechęć i kompletny brak dystansu, Tracisz czas bo nie masz na mnie żadnego wpływu, chyba, że w chorych marzeniach. Deal with it. Nie masz innego wyjścia. Staraj się jednak nad sobą panować zamiast wycierać sobie tyłek rolą moderatora.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn paź 25, 2021 10:07 pm Nie myślę o twoim sukcesie, bo dla mnie jesteś porażką. Co innego przedstawiasz na YouTube, a co innego na forum. Po za tym twoje filmy w żaden sposób mnie nie motywują, a raczej odstręczają od ciebie. Przypisujesz sobie zasługi, których nie osiągnąłeś. Prócz kupna kilku podręczników z Amazona.
Dla mnie dalsza dyskusja jest bezcelowa.
Tik tak tik tak

- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Widzę, że tracisz dystans. Słabiutko jak na coacha.Catastrophique pisze: ↑pn paź 25, 2021 10:16 pmKolejne potwierdzenie. Niechęć i kompletny brak dystansu, Tracisz czas bo nie masz na mnie żadnego wpływu, chyba, że w chorych marzeniach. Deal with it. Nie masz innego wyjścia. Staraj się jednak nad sobą panować zamiast wycierać sobie tyłek rolą moderatora.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn paź 25, 2021 10:07 pm Nie myślę o twoim sukcesie, bo dla mnie jesteś porażką. Co innego przedstawiasz na YouTube, a co innego na forum. Po za tym twoje filmy w żaden sposób mnie nie motywują, a raczej odstręczają od ciebie. Przypisujesz sobie zasługi, których nie osiągnąłeś. Prócz kupna kilku podręczników z Amazona.
Dla mnie dalsza dyskusja jest bezcelowa.
Problem twój taki, to za bardzo mówisz innym jacy mają być wg. Ciebie.
- Catastrophique
- bywalec
Prawdopodobnie uratowałem dziś komuś życie. Zareagowałem gdy znajomy zgłaszał myśli samobójcze. Teraz ma do mnie pretensje, jest w szpitalu, ale najważniejsze, że nic mu się nie stało.
Tik tak tik tak

Jestem po 30-tce, ale nie po 40-tce.
Moja "mentalność" uważa wierzących w Torę czy Koran czy w ogóle wierzących w monoteizm, ale nie w niekończące się zbawienie w rozkoszy i wygodzie wszystkich czujących istot za najbardziej upadłych i godnych zawstydzenia ludzi w historii, którzy głoszą niewyobrażalne bluźnierstwa przeciwko "Duchowi" Boga - Jego Dobroci, Pięknu, Miłości. Logiczne jest to, że Bóg nie chciał, aby jakikolwiek byt czujący zgrzeszył czy nawet cierpiał, tym bardziej, aby jakikolwiek byt czujący był potępiony na wieki lub unicestwiony.
Według mojej mentalności nie wystarczy wierzyć w Jedyność Boga, trzeba jeszcze wierzyć w Jego Dobroć (która jest także w rodzaju niezależnym od jakiegokolwiek stworzenia - Bóg jest Absolutnym Dobrem Sam w Sobie i nie potrzebował, nie musiał stwarzać kogokolwiek czy czegokolwiek).
Koran czy Tora zdają się "psychice" głosić "mroczny dysteizm", a na pewno nie euteizm.
Psychika "lubi" moraunizm aka moralnizm - pierwsze słowo pochodzi od dwóch pierwszych liter każdego ze słów w wyrażeniu: monoteistyczny radykalny uniwersalizm, a drugie, "koincydentnie" podobne, od przymiotnika "moralny".
Nie chcę nikogo gorszyć, ale wielkie wrażenie wywołał na mnie ten (ANTYCHRZEŚCIJAŃSKI, ANTYNOWOTESTAMENTALNY, antyislamski, "torahistyczny") tekst na blogu niebieskikot.wordpress.com: https://niebieskikot.wordpress.com/2021 ... ament-czy/
Moja "mentalność" uważa wierzących w Torę czy Koran czy w ogóle wierzących w monoteizm, ale nie w niekończące się zbawienie w rozkoszy i wygodzie wszystkich czujących istot za najbardziej upadłych i godnych zawstydzenia ludzi w historii, którzy głoszą niewyobrażalne bluźnierstwa przeciwko "Duchowi" Boga - Jego Dobroci, Pięknu, Miłości. Logiczne jest to, że Bóg nie chciał, aby jakikolwiek byt czujący zgrzeszył czy nawet cierpiał, tym bardziej, aby jakikolwiek byt czujący był potępiony na wieki lub unicestwiony.
Według mojej mentalności nie wystarczy wierzyć w Jedyność Boga, trzeba jeszcze wierzyć w Jego Dobroć (która jest także w rodzaju niezależnym od jakiegokolwiek stworzenia - Bóg jest Absolutnym Dobrem Sam w Sobie i nie potrzebował, nie musiał stwarzać kogokolwiek czy czegokolwiek).
Koran czy Tora zdają się "psychice" głosić "mroczny dysteizm", a na pewno nie euteizm.
Psychika "lubi" moraunizm aka moralnizm - pierwsze słowo pochodzi od dwóch pierwszych liter każdego ze słów w wyrażeniu: monoteistyczny radykalny uniwersalizm, a drugie, "koincydentnie" podobne, od przymiotnika "moralny".
Nie chcę nikogo gorszyć, ale wielkie wrażenie wywołał na mnie ten (ANTYCHRZEŚCIJAŃSKI, ANTYNOWOTESTAMENTALNY, antyislamski, "torahistyczny") tekst na blogu niebieskikot.wordpress.com: https://niebieskikot.wordpress.com/2021 ... ament-czy/
- amigo
- zaufany użytkownik
Nie wazne ile mamy lat, ale na ile sie czujemy. 

Ja na 17 lat.
I mam wszystko i wszystkich gdzieś.
Dzisiaj jadę na cały dzień na wycieczkę, podziwiać kolorowe listki i krajobrazy.

I mam wszystko i wszystkich gdzieś.
Dzisiaj jadę na cały dzień na wycieczkę, podziwiać kolorowe listki i krajobrazy.

- Catastrophique
- bywalec
Dziś pierwszy raz przemawiałem do dzieci. Bardzo fajna grupka, byla sympatyczna pogadanka. Ogólnie - bardzo milo 

Tik tak tik tak

Ja tam bym mógł chcieć widzieć powrót Amanna na forum. Słowo się rzekło, miał być ban na miesiąc więc warto dotrzymywać słów, chyba że się robi z gęby cholewę.
- Catastrophique
- bywalec
Odbanujmy wszystkie toksyczne osoby i zobaczymy co się stanie. 

Tik tak tik tak

- amigo
- zaufany użytkownik
Wrocilem do treningów koszykówki. 

Digital zostałem zbanowany przez to że tekst trictera został wzięty za mój. Teraz się wyjaśniło.
To dobrze. Bo nie możesz wyrządzać tam krzywdy. Coachingiem możesz natomiast krzywdzić ludzi niesamowicie. Tym bardziej że nie masz przygotowania pedagogicznego. Bardzo źle że zacząłeś w to wciągać teraz jeszcze bezbronne dzieci. Dobrze ci papuśny napisał ze twoje wykłady nie motywują ale odstręczają.Catastrophique pisze: ↑czw paź 14, 2021 10:11 am Powracam do projektowania graficznego. W Warszawie mam mnostwo chetnych na stronki. Mozna sobie dorobic.
Jeśli chcesz żebyśmy w to uwierzyli prześlij skany lub zdjęcia. Osobiście nie wierze ze ktoś kto wziął udział w twoim wykładzie dał ci pozytywne referencje.Catastrophique pisze: ↑pt paź 01, 2021 12:23 pm Dostałem dzis fantastyczne referencje. To mi otwiera droge na nastepnych odbiorców moich wykładów.