Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
Dostałem dzis fantastyczne referencje. To mi otwiera droge na nastepnych odbiorców moich wykładów.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Stoķrotķa
- bywalec
- Status: 💰💰💰💰💰
Kiedy ban dla tego Pana?Chłopiec Papuśny pisze: ↑czw wrz 30, 2021 3:02 pm Zamiast trickstera katastrofa powinien dostać bana.
Przez błąd w forum nie jestem w stanie odnaleźć postów katastrofy. Ot co myślę.
- Stoķrotķa
- bywalec
- Status: 💰💰💰💰💰
Bana dla tego Pana.
Już dawno nie przydarzylo mi się nic paranormalnego. Może to od pory roku zależne jest... Względność i bezwzględność. Poza tym cieszę się, że mam u siebie tradycyjne radio z anteną. Czasem muszę trochę głośniej... To stało się, odkąd (od 1,5 tyg.) biorę "Sanprobi Stres", jedna kapsułka z laktobacylem i bifidusem. Samotność w Sieci czy samotność w Eterze... Ta pierwsza gorsza.
- Catastrophique
- bywalec
W pierwszej kolejności do banowania ida trolleStoķrotķa pisze: ↑pt paź 01, 2021 8:11 pmKiedy ban dla tego Pana?Chłopiec Papuśny pisze: ↑czw wrz 30, 2021 3:02 pm Zamiast trickstera katastrofa powinien dostać bana.
Przez błąd w forum nie jestem w stanie odnaleźć postów katastrofy. Ot co myślę.

Tik tak tik tak

- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
W twoim przypadku poniżanie przez nazywanie przegrywami i innymi inwektywami kwalifikuje się na bana. 

- Catastrophique
- bywalec
I ile tych "innych" inwektyw?
Gdybym kwalifikowal sie na bana to bym go dostal. No i co do przegrywow, slowo dosadne, ale niestety prawdziwe.

Tik tak tik tak

No nie wiadomo, jak w świecie realnym rezonują słowa przesyłane do innych za pośrednictwem klawiatury...
A ten znowu swoje,kiedy to się skończy?Catastrophique pisze: ↑sob paź 02, 2021 2:37 pm I ile tych "innych" inwektyw?Gdybym kwalifikowal sie na bana to bym go dostal. No i co do przegrywow, slowo dosadne, ale niestety prawdziwe.
- Catastrophique
- bywalec
Znowu uderzyłem w stół i...
. Niektórzy nie zawodzą
.

Tik tak tik tak

Moja wielka bolączka ostatnich miesięcy: naprawdę często mam problem z tym, aby napisać wiadomość czy komentarz w Internecie, przynajmniej dłuższą (dłuższy).
Moja rodzina jest patologiczna. Ojciec "wyzywa mnie od nierobów". I sam używa wulgaryzmów i obraźliwych określeń, nic sobie z tego nie robiąc. Matka bardzo często zachowuje się agresywnie, stosuje przemoc psychiczną i słowną.
"Nic nie potrafię w życiu zrobić". Bardzo "boję się" obcinania włosów! W dzieciństwie potrafiło ono być dla mnie "jakby torturą". Teraz "grożą" mi obcinaniem włosów rodzice. Z natury mam w pupie to, czy elegancko wyglądam, czy nie! Ale szpetny nie chcę być. Mam wrażliwość na krytykę. Mogę czuć obrzydzenie.
Mam myśli, że w tej rzeczywistości istnieję i odczuwam tylko ja, że inne osoby istnieją w innych rzeczywistościach, a ja sam doświadczam jakiejś "gry" czy "filmu". Idee derealizacyjne i depersonalizacyjne. Na poziomie "filozoficznym", raczej nie "odczuwalnym". Nie chcę tym nikogo gorszyć! Mam myśli, że katolicyzm to Wielka Nierządnica Babilońska, że nie ma Trójcy Świętej, a Bóg jest unitarny, że Jezus nie ma natury boskiej, że nie wolno modlić się do świętych i aniołów, że wolno się modlić tylko do Boga. Nie chcę być heretykiem! Nie chcę grzeszyć!
Nie chcę cierpieć! Nie chcę być unicestwiony! Chcę egzystować bez końca w rozkoszy i wygodzie!!!
Moja rodzina jest patologiczna. Ojciec "wyzywa mnie od nierobów". I sam używa wulgaryzmów i obraźliwych określeń, nic sobie z tego nie robiąc. Matka bardzo często zachowuje się agresywnie, stosuje przemoc psychiczną i słowną.
"Nic nie potrafię w życiu zrobić". Bardzo "boję się" obcinania włosów! W dzieciństwie potrafiło ono być dla mnie "jakby torturą". Teraz "grożą" mi obcinaniem włosów rodzice. Z natury mam w pupie to, czy elegancko wyglądam, czy nie! Ale szpetny nie chcę być. Mam wrażliwość na krytykę. Mogę czuć obrzydzenie.
Mam myśli, że w tej rzeczywistości istnieję i odczuwam tylko ja, że inne osoby istnieją w innych rzeczywistościach, a ja sam doświadczam jakiejś "gry" czy "filmu". Idee derealizacyjne i depersonalizacyjne. Na poziomie "filozoficznym", raczej nie "odczuwalnym". Nie chcę tym nikogo gorszyć! Mam myśli, że katolicyzm to Wielka Nierządnica Babilońska, że nie ma Trójcy Świętej, a Bóg jest unitarny, że Jezus nie ma natury boskiej, że nie wolno modlić się do świętych i aniołów, że wolno się modlić tylko do Boga. Nie chcę być heretykiem! Nie chcę grzeszyć!
Nie chcę cierpieć! Nie chcę być unicestwiony! Chcę egzystować bez końca w rozkoszy i wygodzie!!!
Kotek jesteś świetny . Napisałbyś coś jeszcze o swoich zboczeniach.
- Catastrophique
- bywalec
Wolałbym nie :/.
Tik tak tik tak

- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Spokojnie. Dostaniesz swojego bana. Zbyszek przywróci prawidłowy skrypt i lecimy z banem dla ciebie.Catastrophique pisze: ↑sob paź 02, 2021 2:37 pm I ile tych "innych" inwektyw?Gdybym kwalifikowal sie na bana to bym go dostal. No i co do przegrywow, slowo dosadne, ale niestety prawdziwe.
- Catastrophique
- bywalec
Trzymam za słowo
.

Tik tak tik tak

- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Jak sami chcą. Trochę kultury w wypowiedziach, nie trolowanie i hejtowanie, i ok. Za każdym razem jest ktoś, kto jest mądrzejszy, inteligentniejszy, lepszy od innych... A chyba nie o to chodzi by poniżać innych, a ich wspierać, budować więzi, pomagać. Łatwiej jest kogoś przezywać, zeszmacić niż wyrazić współczucie. Przecież złość jest takim łatwiejszym uczuciem do okazania. Czy ktoś się boi że odkryje się i pokaże jaki jest na prawdę?
P.S.
Cisną mi się "ciepłe słowa" na Katastrofika, lecz jako mod muszę być (staram się) neutralny.
Poprosiłem Zbyszka by zdjął ze mnie moderatora, oczywiście nie zgodził się.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Ja się zgadzam Papuśny z tym co piszesz, ale ban to przesada (jak dla mnie).
pozdro
k
pozdro
k
nic
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Dobre pytanie! No internetu nie zbawisz, są i będą takie osoby/trolle co byś nie zrobił. No chyba że bany będą lecieć równo.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn paź 04, 2021 8:59 pmWięc co? Jeżeli ktoś w sposób celowy poniża innych i tłumaczy to jako wsparcie, ile razy na prośbę by przestał nic z tym nie robi.

nic