Zbereźne disco polo!
Moderator: moderatorzy
Re: Zbereźne disco polo!
Zdrada, zdrada, fałsz, obłuda, raz się uda, raz nie uda.

Wracamy do poważnego disco polo, żeby rozproszyć ponury nastrój.

- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Balanga!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Okazuje się, że w disco polo potrafią jednak czasem zareagować prawidłowo na pewne sytuacje i kobiece sztuczki 

Oczywiście to jest po prostu produkt dla określonego segmentu klientów. Rozwodników i rozwodnic nie brakuje w społeczeństwie.
Ale dobrze, że styl muzyki się zmienia. W 2017 jeszcze tamte brzdąkające, skoczne, krótkie rytmy, dożynkowe klimaty, a obecnie zaczynają wracać te subtelne, wznoszące, zgrabne i ciekawe melodie i przyjemniejsze dla ucha brzmienie syntezatorów. Ale może to zasługa oryginalnych starych zespołów.
Ale dobrze, że styl muzyki się zmienia. W 2017 jeszcze tamte brzdąkające, skoczne, krótkie rytmy, dożynkowe klimaty, a obecnie zaczynają wracać te subtelne, wznoszące, zgrabne i ciekawe melodie i przyjemniejsze dla ucha brzmienie syntezatorów. Ale może to zasługa oryginalnych starych zespołów.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
na pewno wpływ retro lat 80tych, synthwave i łatwy dostęp do sprzętu czy oprogramowania... nie słyszałem disco polo w takim wydaniu ale to na bank
nic
Szukałem disco polo, w którym nie ma klękania przed kobitą i przepraszania za to, że się kocha, ale są tylko jak nie takie, to z przeciwległego bieguna - zbereźne i świńskie
Ciężko o normalny utwór.
Tutaj niepotrzebnie tęsknie proszą o miłość a samica ma ich w ...
A tutaj wystarczy zapłacić i będzie bierz co chcesz
Jest nawet o Adamie i Ewie z raju.
Ciężko o normalny utwór.
Tutaj niepotrzebnie tęsknie proszą o miłość a samica ma ich w ...
A tutaj wystarczy zapłacić i będzie bierz co chcesz

Jest nawet o Adamie i Ewie z raju.

O, jest coś w miarę fajnego:

Soler też jest fajny. To nic, że wokalista czasem śpiewa "dzie" zamiast "gdzie" , "tyko" zamiast "tylko" itp.
Ważne, żeby dobrze się bawić.
Ważne, żeby dobrze się bawić.

Ale tu znowu zaczynają modlić się do kobity.
Teledysk za to bardzo ładny.

Teledysk za to bardzo ładny.
"Moja Lady zostań tu,
Moja Lady I love you"
W prostocie siła
Moja Lady I love you"
W prostocie siła