Solian zejście z 200mg na 100mg

amisulprid

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Re: Solian zejście z 200mg na 100mg

Post autor: Schibi »

Masz racje piotrs dawka 2x 400 to jest duzo bede chcial zejsc do 400mg na noc i dodatkowo jak nie bede mogl spac doloze sobie 5mg albo 10 mg olzapiny
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Post autor: Schibi »

piotrs jak długo byłeś/jesteś w remisji na dawce 400mg na noc? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Post autor: pawel534 »

AdamSchibi pisze: pn wrz 16, 2019 6:10 am piotrs jak długo byłeś/jesteś w remisji na dawce 400mg na noc? Pozdrawiam
Jesteś nadal na solianie ? Na jakiej dawce ? Udaje Ci się pracować zawodowo ? Ja podejrzewam że schizofrenia może być związana z zarażeniem pasożytami bo wtedy występują chyba właśnie lęki ale to tylko taka moja teoria. Objawy występujące w schizofrenii występują chyba też w zarażeniu boreliozą. Fluanxol w małych dawkach działa ponoć przeciwlękowo. Obecnie go biorę ale nie jestem do końca zadowolony. Zmniejszył mi lęki ale chyba lepiej czułem się na solianie, właściwie to bardzo podobne odczucia mam jeśli chodzi o oba leki.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Gdyby byly to pasozyty to nasze leki nie pomagalyby, tak samo borelioza czy inna syfioza. Masz tak samo jak jesli cie mdli i wymiotujesz, wezmiesz leki na watrobe i ci przejdzie znaczy wina watroby, jak nie to trzeba szukac przyczyny gdzie indziej. Takie rzeczy to tylko jak na kogos leki nie dzialaja. Ale wtedy zazwyczaj zalaczaja elektrowstrzasy, nikt raczej nikogo nie leczy na pasozyty. Co do boreliozy to slyszalem ze sa bole kregoslupa i stawow glownie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „solian”