forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Tribusteron był z Olimpu, 120 kapsułek, oryginalny, nie przeterminowany, ale po prostu szukałam najtańszego możliwego i znalazłam go u sprzedawcy na allegro Za 90 zł to bym tego nie kupiła, mowy nie ma
Niezle Ja kupowalem w aptece na osiedlu, myslalem, ze to i tak tanio Allegro rulez! Ale dobrze wiedziec, niby mam tego jeszcze sporo, ale nic tam nie wiadomo nigdy.
Anton nie zgadzam sie z twoją tezą że tribulus i niektore suplementy nie powodują skutków ubocznych w psychice. Ponieważ same ćwiczenia zwiekszają ktoreś z rodzaju dopaminy i adrenaliny, a samo branie sterydów ściśle sie wiąże z adrenaliną i dopaminą , czyli to co próbują nam blokować i uspokajać neuroleptykami. Dlatego ja odczułem skutki nawet po samym tribulusie, nawet jeśli inni nie lub nie znacznie to ja tak bo pierwszy epizod który mam za sobą właśnie był spowodowany anabolikami tak lekarz powiedział chociaż i tak ja w tym pewnosci nie mam i tez nie dowierzam.
Jest nowa odżywka pod nazwą mesomorph firmy APS , podobno jakaś legenda i powrot super odżywki, pytalem o nią w sklepie w tesco , ale sprzedawca z ktorym gadam mowi że wali w beret , więc jej nie biore skoro on jest zdrowy i tak mowi.
Ale jak ktos z was jest super wytrzymały psychicznie to moze sprobować. Ma dwa skladniki stymulujace testosteron, kreatyny ..
Los jest ciężki, nie doceniałem normalności, teraz jest dla mnie prawie czymś nie do zdobycia.
Mój brat tez brał te śmieci,jakiś Tri Bull Testosterone( czy to sterydy?),szlak wie co to jest i masę innych odzywek i suplementów,i to przez to chyba zbił mamę i tatę.Wszystko wyrzuciliśmy mu do kosza,bo już było bardzo źle.
Co się dzieje z facetem ze,wpycha w siebie to świństwo ,a wogle nie ćwiczy,ma zero wysiłku?
Przy takim fakcie gdzieś ta energia musi mieć ujście i ma ,na rodzinie.