Perazyna a Aviomarin
Moderator: moderatorzy
Perazyna a Aviomarin
Mam chorobę lokomocyjną. Stosował ktoś Perazynę z Aviomarinem?
Возьми от жизни всё
Мечтам своим не прекословь
А просто ты поверь в свою любовь
Re: Perazyna a Aviomarin
Ja nie mam choroby lokomocyjnej, ale raz wzięłam (przez przypadek) Aviomarin, co prawda nie brałam wówczas Pernazyzny, a Haloperidol i czułam się strasznie. Miałam straszną akatyzję i dyskinezy. To było straszne, leżałam na łóżku i mnie "wykręcało". Trwało ze 3 godziny i było bardzo nie przyjemne.
Nie mówiłam nigdy o tym lekarzowi, więc nie mam pewności, że to było po Aviomarinie, bo podobno Haloperidol może sam z siebie powodować takie skutki uboczne.
Ale na wszelki wypadek zapytaj psychiatrę. Zresztą po Pernazynie złączonej z Aviomarinem nic takiego nie musi wystąpić.
Nie mówiłam nigdy o tym lekarzowi, więc nie mam pewności, że to było po Aviomarinie, bo podobno Haloperidol może sam z siebie powodować takie skutki uboczne.

Ale na wszelki wypadek zapytaj psychiatrę. Zresztą po Pernazynie złączonej z Aviomarinem nic takiego nie musi wystąpić.
Ojej:/ To nie ciekawie, jutro wyjeżdżam a mam problem z wymiotami, a dawka 50 mg perazyny nie działa przeciwwymiotnie:/
Возьми от жизни всё
Aviomarin wchodzi w interreakcje z neuroleptykami min.z pernazyną i warto pogadac o tym z lekarzem przed zażyciem.
Ale pewnie juz pojechałas ale nawet jak zazyłas to nic ci sie niestanie przydawce 50mg pernazyny,aviomarin nasili tylko troche jej działanie.
Pozdrawiam serdecznie.
Ale pewnie juz pojechałas ale nawet jak zazyłas to nic ci sie niestanie przydawce 50mg pernazyny,aviomarin nasili tylko troche jej działanie.
Pozdrawiam serdecznie.
Zwiększyłam Perazynę i obyło się bez przeciwwymiotnych.
Возьми от жизни всё