Schizofrenia po narkotykach

Tu zajmujemy się środkami odurzającymi tylko o ile jest to związane ze schizofrenią.

Moderator: moderatorzy

frimar

Schizofrenia po narkotykach

Post autor: frimar »

Witam.
Mam w rodzinie chorego na schizofrenie,zachorowal on bo sprobowal kleju. Sprobowal ten jeden raz i teraz ma schizofrenie. Czy ja tez moge jej dostac? Np. po marihuanie? Powiedzmy ze bym sprobowal raz zioła i mogl bym tez dostac schizofreni? Wiadomo ze ziolo jest slabsze od kleju ale jak duze jest prawdopodobienstwo ze dostane schizofreni po ziole? Prosze o odpowiedz
Awatar użytkownika
aaa
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: Schizofrenia po narkotykach

Post autor: aaa »

Zioło jest słabsze w sensie, że mniej kopnie, ale działa dłużej. A co do możliwości - jest taka niestety. Piękne przeżycia mogą być po ziole, ale to było jakoś tak: nikt się nie dowie "jako smakujesz, aż się zepsujesz". Chcesz się dowiedzieć :?: Ja dostałem, czego chciałem (no może nie do końca) i delikatnie mówiąc (bardzo delikatnie) to nie jestem zachwycony (od '94) :(
A zachorować może nawet weganin, czy inny *słowo niedozwolone*, który absolutnie nie powinien mieć żadnych predyspozycji (...) .

Question: Jak zacząłem wariować - byłem przekonany na 100% że to przez branie, a teraz nie jestem pewien, czy to nie inne czynniki zewnętrzne stworzyły warunki sprzyjające. Nie mam za bardzo z kim o tym pogadać :/ (chyba tylko z psychologiem - któremu nie ufam całkowicie) .....
"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
frimar

a czy mozna dostac schizfreni po sprobowaniu alkoholu?
Awatar użytkownika
aaa
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: aaa »

frimar pisze:a czy mozna dostac schizfreni po sprobowaniu alkoholu?
A, co - jeszcze nie próbowałeś :lol: :?: :?:
A wracając do tematu - niepotrzebnie zakładałeś nowy, zamiast dołączyć się do kilku innych takich samych. Użyj szukajki i poczytaj (jeżeli Cię to interesuje) .
"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
frimar

no jasne ze probowalem, ale czytalem ze kazdy ma 1% szans na schziforenie a osoba obciazona genetycznie 15%, czy jesli zapale ziolo mam jeszcze wiecej % szans na schizofrenie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „narkotyki”