Solian a lęki społeczne
Moderator: moderatorzy
- Kot w butach
- zaufany użytkownik
Solian a lęki społeczne
Czy solian dobrze tłumi lęki społeczne?
Czy ktoś miał lęki społeczne i dzieki solianowi się ich pozbył?
A jeśli nie solian, to jaki lek jest skuteczny na lęki społeczne?
Czy ktoś miał lęki społeczne i dzieki solianowi się ich pozbył?
A jeśli nie solian, to jaki lek jest skuteczny na lęki społeczne?
Re: Solian a lęki społeczne
Nie wiem jak to jest z lękami społecznymi, ale na "zwykłe" tzn. psychotyczne lęki mi pomógł. Wcześniej brałam już chyba wszystkie możliwe neuroleptyki i tylko Solian zadziałał.
Brałem chyba wszystkie już możliwe leki na lęki społeczne i żaden nie pomógł.
Jeżeli jestem już zmuszony wyjść z domu biorę doraźnie Tranxene około 3-4 tabl. po 10 mg. Pozdr.
Jeżeli jestem już zmuszony wyjść z domu biorę doraźnie Tranxene około 3-4 tabl. po 10 mg. Pozdr.
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
Nie wiem co rozumiecie przez lęki społeczne ale na Fobie społeczną świetny jest beta bloker -stary sprawdzony Propranolol
Pozdrawiam serdecznie.

Pozdrawiam serdecznie.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Mi na leki i fobie spoleczna bardzo pomogl swego czasu sulpiryd, za sprawa tego leku wogole zaczalem wychodzic z domu. Od kiedy natomiast zazywam solian, wogule nie wiem i nie pamietam co to takiego i jak mozna bac sie ludzi czy wyjsc z domu! Strasznie mi sie chce wychodzic do ludzi, nawet mam nieodparta ochote chodzic do pracy, przebywac z ludzmi, do domu wracam natomiast z satysfakcja i spelnieniem 

W pewnym momencie mojej wegetacji bardzo przydał mi się Arketis. I pewnie brał bym go częściej, ale powodował potworne rozszerzenie źrenic, a w owym czasie pracowałem w bliskim kontakcie z klientami, i czułem się z tego powodu mało komfortowo, więc lek porzuciłem.
a na fobie spoeczna biore parogen
mi duzo pomogl,nie boje sie wychodzic na ulice,kiedys balam sie nawet slonca,dzis smialo sie opalam
balam sie jezdzic tramwajem,autobusami,dzis jezdze
mi duzo pomogl,nie boje sie wychodzic na ulice,kiedys balam sie nawet slonca,dzis smialo sie opalam
balam sie jezdzic tramwajem,autobusami,dzis jezdze
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Zycie nie czeka na nikogo.
Ale czy to nie jest lek na depresje???Emocja pisze:a na fobie spoeczna biore parogen
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"