Schizofrenia i branie sterydów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
fart
zaufany użytkownik

Re: Schizofrenia i branie sterydów

Post autor: fart »

Niegłupi co ty kombinujesz?
neuroleptyki profilaktyczne
Awatar użytkownika
eN
zaufany użytkownik

Post autor: eN »

Tribusteron będę brał. I może jeszcze L-Karnitynę. A może coś jeszcze? Chcę się pobudzić do życia, w jakikolwiek sposób.
Awatar użytkownika
fart
zaufany użytkownik

Post autor: fart »

Wiesz że do niektórych odżywek dodają sterydy i inne świństwa? Suplementy diety podobno nie są kontrolowane pod względem zawartości, czy coś
neuroleptyki profilaktyczne
Awatar użytkownika
eN
zaufany użytkownik

Anton twierdzi, że z Olimpu mają czyste i przebadane. A nawet jeśli dodają sterydów, to co? Ja nie chcę chodzić na siłownię, nie chcę ćwiczyć. Ja chcę czuć, ja chcę mieć energię i chęć do życia!
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

To bierz tylko ta jedna setke solianu, jak radzilem Tobie, kazda dawka powyzej tego lub z innym lekiem jest juz zamulaczem, co innego jak masz psychozy, wtedy zamulenie mozgu jest niezbedne, ale jezeli potrzebujesz aktywizacji dawka musi wynosci dokladnie 100mg na dzien - ni mniej ni wiecej.
Do tribusteronu nie dodaja sterydow :lol: , gdyz to jest wlasnie steryd, a dokladnie steroid roslinny, legalny dozwolony, ekstrakt z buzdryganka ziemnego, rosliny od wiekow znanej jako bardzo mocny afrodyzjak oraz od pewnego czasu stosowanej w kulturystyce.
Niemadry tylko nikogo nie ten tego na sile jak zaczniesz to brac :wink: , nie jest to zalecane dla wolnych strzelcow :) , tylko raczej dla osob majacyh stalych partnerow.
wiecejbasu
zarejestrowany użytkownik

Post autor: wiecejbasu »

Dzięki anton ze potwierdziłeś moje uwagi. A tak do końca dla wyjaśnienia objawów po tym specyfiku (bo umkneło mi w pamięci) to powiem że miałem po nim dość silną psychoze w myślach, która objawiała mi sie z kojarzeniem dużej ilości rzeczy biorących sie z rozmowy lub otoczenia z myslami lub skojarzeniami seksualnymi :lol: :shock:,pojawiały sie same, dziwnie siedziały w głowie, miałem problemy żeby o nich myśleć przestać, było to właśnie takie nastawienie. Przechodziłem już takie coś w pierwszym epizodzie zycia i diagnozy, wiec wiem o czym mowie :shock: :| Naprawde miałem znaczne problemy myślowe i otamowania. Teraz ogolnie juz jest ok. Myśle że branie takich specyfików nie jest dobre w tej chorobie i teraz jak bede brać odżywki to na każdej będę sprawdzał czy ma tribullus terris :? :lol: bo naprawde głupie wariacje miałem. Właśnie widziałem z dwa staki kreatynowe w ktorych był tribulus aż chęć wziąść, ale jednak wole spokojnie żyć i sie smiac juz z tego :D.
Los jest ciężki, nie doceniałem normalności, teraz jest dla mnie prawie czymś nie do zdobycia.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Sluchaj, a czy to nie bylo zwiazane raczej z obnizeniem dawki leku lub zmiana i lekkim nawrotem psychozy, a nie z samym specyfikiem i objawami z nim zwiazanymi? To o czym piszesz miewalem w stanie psychozy, a nie zazywalem wtedy akurat tego suplementu. Po tribusteronie mialem natomiast lekko wzmozona agresje, to o czym wspominales, czyli zgryzliwosc slowna, no i monstrualnie zwiekszone libido, przez co go miedzy innymi odstawilem.
Lekkie rozchwiania psychiczne wystepowaly u mnie, dla odmiany, po hmb, dlatego zawsze go zazywam tylko w wekendy. Dodam, ze niektore objawy moga byc po prostu wytworem naszej mocno wysrubowanej wyobrazni :wink: , tak mi sie wydaje, ze tak moze byc :D , chociaz kto wie.
wiecejbasu

Nie Anton dawki leków były takie same. A lekarz powiedział że takie cos działa pro psychotycznie i to w moim przypadku bardziej. Nie był to nawrot ani remisja bo ja nie mam takich rzeczy. A to właśnie o czym mówisz zgryzliwość słowna to właśnie tak samo było u mnie :D
Los jest ciężki, nie doceniałem normalności, teraz jest dla mnie prawie czymś nie do zdobycia.
Awatar użytkownika
eN
zaufany użytkownik

AntonPawlowicz pisze:Niemadry tylko nikogo nie ten tego na sile jak zaczniesz to brac :wink: , nie jest to zalecane dla wolnych strzelcow :) , tylko raczej dla osob majacyh stalych partnerow.
Spokojnie, leki to zniwelują ;) Poza tym, wcinam suplementy czwarty dzień, i nie czuję żadnej różnicy (pieniądze wywalone w błoto?) :(
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

:shock: jakie suplementy?
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

wiecejbasu pisze:Nie Anton dawki leków były takie same. A lekarz powiedział że takie cos działa pro psychotycznie i to w moim przypadku bardziej. Nie był to nawrot ani remisja bo ja nie mam takich rzeczy. A to właśnie o czym mówisz zgryzliwość słowna to właśnie tak samo było u mnie :D
Ciekawe to co piszesz, mi sie wydawalo, ze ten specyfik nie dotyka psychiki. Co do zgryzliwosci to ja to mam od urodzenia :lol: Ciekawe czy po prostu nie bierzesz tego zbyt serio i za bardzo do siebie, zeby sie o tym przekonac musialbys jeszcze raz sprobowac, moze tych snackow kreatynowych :D , nie zebym Cie namawial, ale wydaje mi sie to po prostu malo prawdopodobne, gdyz to nie sa hormony, tylko steroidy roslinne, a to jest roznica, nie jest to testosteron, tylko substancja pro majaca wplyw na jego poziom w organizmie, taki stabilizator. Ale z drugiej strony, Ty bierzesz inny lek, niz ja wiec kto wie.
wiecejbasu

Więc sama wiedza o tym ze testosteron ma wplyw na zachowanie coś mowi. Ja tam sobie niczego nie wkręciłem.
Awatar użytkownika
eN
zaufany użytkownik

AntonPawlowicz pisze::shock: jakie suplementy?
No przecież tak się ogólnie nazywają te pakerskie odżywki...
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

No tak, ale jakie konkretnie, po drugie to nie sa leki wiec na dzialanie czeka sie dluzej.
Awatar użytkownika
eN
zaufany użytkownik

Ja wiem, że wciąłem się w wątek o sterydach, ale znalazałem go w wyszukiwarce, bo akurat była mowa o tym, co mnie interesowało. Wcinam Tribusteron i Karnitynę z Olimpu (to oprócz Solianu rekalmujesz Olimp? ;) ).
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Suplementy z Olimpu zazywam od lat, nigdy nie mialem z nimi problemow lub jakichkolwiek skutkow ubocznych, poza tym na co moja reklama, zobacz na opakowaniu - wszystkie maja znaczek atestu laboratoryjnego, jako jedyne w Polsce! Mysle wiec, ze mozna firmie zaufac, skoro tak gruntownie bada swoje produkty i na dodatek udostepnia wyniki swoich badan. Mozna tez byc pewnym, co do czystosci ich produktow, a jest to niezwykle wazne w przypadku kazdych suplementow, w trosce o watrobe i nerki.
Fajny zestawik :D , dzialanie powinienes poczuc lada dzien :wink: Nie wlaczaj tez czasem zadnych filmow xxx, bo potem monitora nie domyjesz :lol:
Awatar użytkownika
eN
zaufany użytkownik

To ma mnie pobudzić do życia i zapewnić energię i siły do działania. Tyle i tylko tyle :) Na razie w ogóle się nie sprawdza, a kosztowało sporo :(
Awatar użytkownika
Aga1 Arsenal

Post autor: Aga1 Arsenal »

Może dla Ciebie albo na Ciebie sterydy działają i sprawiają, że czujesz się silniejszy albo bardziej pewny siebie, ja tam wolę popedałować, rower to moja pasja, choć niewielka dawka l karnityny tez sie znajdzie w moim podręcznym bidonie :D zresztą same branie leków powoduję ,że czuje sie słabsza, choć nie poddaje się i walcze do końca. Pozdrawiam AgaArsenal :P
The King is only One, The King is Arsenal
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Nie wypowiadam się na temat sterydów, bo się na nich nie znam, ale jakiś niepokój w ich stosowaniu jednak odczuwam. Sam nigdy bym ich nie brał. Może to tylko fałszywe skojarzenie z nadużyciami sportowców.
Awatar użytkownika
Aga1 Arsenal

Post autor: Aga1 Arsenal »

Nic tak ,nie poprawia samopoczucia jak codzienny trening bez jakiegokolwiek dopingu, do tego systematyczność, dyscyplina, samozaparcie i dojdziesz do celu.Wystarczy,ze trujemy nasz organizm lekami to lepiej odpuścić sobie doping w postaci sterydów, choć w praktyce to wyglada zupełnie inaczej :wink:
The King is only One, The King is Arsenal
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”