Ja tez, ale poznalem nowych-lepszych.
Czy macie kolegów?
Moderator: moderatorzy
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Czy macie kolegów?
Ja mam kilku bliższych na jednej ręce by wyliczyć, ale po przeprowadzce do Pozka, mamy kontakt głównie telefoniczny niestety.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Mam jednego z którym znam się od przedszkola i kilku po, których nie wiem co mogę się spodziewać. Poza tym, chociaż nie mam kontaktu, to dobrze wspominam ludzi w szpitalu. Coś jest w w tym, że schizofrenia łączy ludzi. Naturalnie rodzinna daje mi dużo wsparcia.
Ja mam kolegę który jest rasistą, ksenofobem i homofobem. Jak do tej pory to mi aż tak nie przeszkadzało bo nie bardzo do tego przywiązywałem uwagę. Ale po którymś razemInvis04 pisze: ↑ndz mar 13, 2022 3:10 am Komu zdarzyło się potracić znajomych i spalić mosty w wyniku ataku psychozy? Czy udało się odzyskać chociaż część znajomości czy też zmagacie się z problemem że jak ludzie słyszą że leczycie się u psychiatry to mają was za wariatów i nie chcą się z wami zadawać?
z kolei jak się spotkaliśmy i był w stosunku do mnie agresywny za moje liberalne poglądy to powiedziałem koniec. Wolę uciąć taką znajomość bo zaczyna mi to bardzo przeszkadzać.
- Alchemik Fioletu
- bywalec
Kolejny komunista.azja pisze: ↑sob mar 29, 2025 5:34 pmJa mam kolegę który jest rasistą, ksenofobem i homofobem. Jak do tej pory to mi aż tak nie przeszkadzało bo nie bardzo do tego przywiązywałem uwagę. Ale po którymś razemInvis04 pisze: ↑ndz mar 13, 2022 3:10 am Komu zdarzyło się potracić znajomych i spalić mosty w wyniku ataku psychozy? Czy udało się odzyskać chociaż część znajomości czy też zmagacie się z problemem że jak ludzie słyszą że leczycie się u psychiatry to mają was za wariatów i nie chcą się z wami zadawać?
z kolei jak się spotkaliśmy i był w stosunku do mnie agresywny za moje liberalne poglądy to powiedziałem koniec. Wolę uciąć taką znajomość bo zaczyna mi to bardzo przeszkadzać.
- amigo
- zaufany użytkownik
ignorantow i debili nalezy zlac cieplym moczem i zgasic jak kiepaazja pisze: ↑sob mar 29, 2025 5:34 pmJa mam kolegę który jest rasistą, ksenofobem i homofobem. Jak do tej pory to mi aż tak nie przeszkadzało bo nie bardzo do tego przywiązywałem uwagę. Ale po którymś razemInvis04 pisze: ↑ndz mar 13, 2022 3:10 am Komu zdarzyło się potracić znajomych i spalić mosty w wyniku ataku psychozy? Czy udało się odzyskać chociaż część znajomości czy też zmagacie się z problemem że jak ludzie słyszą że leczycie się u psychiatry to mają was za wariatów i nie chcą się z wami zadawać?

1500 100 800 

- amigo
- zaufany użytkownik
kolegow mam duzo. Znajomych jeszcze wiecej. Ale przyjaciol nie mam.