Zastanawiam się czy tylko ja miałem takiego pecha czy też spotkało coś podobnego któregoś z Was

Moderator: moderatorzy
Pokłon się na kolanach a drut Januszka będzie Ci dany. Januszek ciągnie druta. Cały evot ciągnie na drucie się xDcanngurro pisze: ndz mar 10, 2024 10:39 pmCatastrophigłupek pisze: ndz mar 10, 2024 5:08 pmPałka króla evot to jest toprzegłosowany pisze: sob mar 09, 2024 5:08 am Januszek ciągnie druta
Cały evot ciągnie na drucie Januszka xD![]()
Catastrophigłupek pisze: pn mar 11, 2024 10:41 amPokłon się na kolanach a drut Januszka będzie Ci dany. Januszek ciągnie druta. Cały evot ciągnie na drucie się xD![]()
Zwał się konia jak już nic nie pomoże. = Dysonans poznawczy.rafka pisze: pt paź 18, 2024 11:50 am chodziłam na terapię zajęciowa a wpisali mi terapię indywidualną - no idzie się wkurzyć.
@diagnozarafka pisze: pt paź 18, 2024 11:54 amno ja pier...przecież ja konia nie mam. I wytłumacz tu takiemu...
Ze mną też nikt nie gadal przy wpisie do szpitala. Ostatnio jednak raz ktos zapytal czy mialem glosy
Smutna piona, mnie ostatnio przy "przyjmowaniu" do szpitala zapytała o kilka wizyt u lekarzy (innych niż psychiatrzy), odpowiedziałam, po czym na podstawie przekoloryzowanej relacji mojej osobistej matki wpakowali mnie tam bez wysłuchania mojej wersji. Wniosek? Najwyraźniej w tym kraju można umieścić kogoś na obserwacji wyłącznie na podstawie poszlak. Ciekawe, co będzie następne - bełkot sąsiadów?meehoo pisze: czw paź 31, 2024 8:55 pm nie rozmawiali nawet ze mna przy przyjmowaniu do szpitala, mialem psychoze, w wypisie wpisali objawy ktorych nie mialem