wizyty u psychiatry
Moderator: moderatorzy
wizyty u psychiatry
Mam takie pytanie, jak często macie wizyty u psychiatry? Ja mam tak co trzy miesiące i nie wiem czy to nie za rzadko.
Re: wizyty u psychiatry
Normalnie to miałem mniej więcej co miesiąc. Jeśli psychiatra był rozchwytywany, to co dwa. Ale zwykle preferuje się jedną wizytę w miesiącu. Nie wiem czy raz na trzy miesiące to rzadko, bo może akurat w Twoim przypadku jest to ilość wystarczająca. Może lekarz uznał, że nie ma potrzeby na częstsze wizyty? A może te wizyty są tak rzadkie, bo są do niego kolejki? Trudno mi powiedzieć. Ostatecznie to chyba Ty powinieneś czuć, czy potrzebujesz częstszych wizyt, czy nie.
.
Ostatnio zmieniony śr lut 05, 2014 1:43 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Ja chodzę teraz raz na trzy miesiące. Wcześniej chodziłam co miesiąc.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Ja jak dobrze się czuje to chodzę co dwa miesiące, a jak gorzej to co miesiąc, a nawet częściej.
Ja chodzę co dwa miesiące. Na tyle starcza mi leków i wtedy dzwonie i się umawiam. Wizyta trwa gdzieś 10-15 minut
"Potrzebuję jeszcze kilku, aby było jak u Wilków, co zaciekle walczą takie małe z takim wielkim bykiem"