Kod Źródłowy
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Kod Źródłowy
Ja bym się pobawił i poszukał cyferek na filmie (w 480p i mniejszej prędkości), tak dla zajęcia się czymś konstruktywnym zamiast rozmawiać np. na jakimś czacie może jakichś brakuje albo jest za dużo xD
Widziałem podobne kształty, jakie można uznać za twarze na tej chyba Ziemii w filmiku który dzisiaj znalazłem więc może dla beki ktoś to zrobił bo przecież patrząc w górę księżyc wygląda inaczej.
Widziałem podobne kształty, jakie można uznać za twarze na tej chyba Ziemii w filmiku który dzisiaj znalazłem więc może dla beki ktoś to zrobił bo przecież patrząc w górę księżyc wygląda inaczej.
Według mnie może w tym filmie chodzić o to, że dotyczy on Ziemii jako planety, a wg liczb wymyśliłem, że mogłoby chodzić o terytorium skaliste na wyspie (albo, że Ziemia jest w kosmosie)
A możesz napisać co to za kanał? Wydaje mi się, że może chodzić o coś istotnego
Ja bardziej interesuję się psychologią i niekoniecznie znam się na planetach.
WRÓŻKA
Jak dla mnie to na początku widać budowę cywilizacji na pustyni i obieg impulsu dźwiękowego który okrąża świat np. z półkuli zachodniej do południowo wschodniej wynika to też z liczb (współrzędnych w tytule).