Powrót do zypsili
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Powrót do zypsili
Witam
Mam ostatnio bardzo dużo stresu. Z którym sobie nie radze kompletnie. Mój tata jest w szpitalu w stanie umierającym. Ja wiem że to bardzo boli, bo boli i ja się nie wymiguje od tego bólu. Problem w tym że jestem z tym sam. Mama nie żyje, rodzeństwa nie mam, rodzina ma w dupie. I tak jak pisałem nie wymiguje się od bólu ale tak cały czas się nie da. Bo musze mieć siłe aby do szpitala do taty pojechać, żeby zrobić zakupy, żeby zrobić sobie jedzenie, ect. ect. Biore zolafren 17,5 mg ale on sam mi nie pomaga i poprosiłem lekarza o zypsile. Wypisała recepte. Dzisiaj zacząłem brać. Zobaczymy jak się będe czuł.
Mam ostatnio bardzo dużo stresu. Z którym sobie nie radze kompletnie. Mój tata jest w szpitalu w stanie umierającym. Ja wiem że to bardzo boli, bo boli i ja się nie wymiguje od tego bólu. Problem w tym że jestem z tym sam. Mama nie żyje, rodzeństwa nie mam, rodzina ma w dupie. I tak jak pisałem nie wymiguje się od bólu ale tak cały czas się nie da. Bo musze mieć siłe aby do szpitala do taty pojechać, żeby zrobić zakupy, żeby zrobić sobie jedzenie, ect. ect. Biore zolafren 17,5 mg ale on sam mi nie pomaga i poprosiłem lekarza o zypsile. Wypisała recepte. Dzisiaj zacząłem brać. Zobaczymy jak się będe czuł.
-
- zaufany użytkownik
Re: Powrót do zypsili
szary wilku 3 maj się powinno ci pomoć
jak zwiększysz dawkę to chyba da radę
jak zwiększysz dawkę to chyba da radę
-
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Jasne. Nie miej sobie za złe, że zaczynasz z Zypsilą. Masz trudny okres.
gówno w proszku na kijoszku
-
- zaufany użytkownik
W takiej sytuacji właśnie najbardziej odczuwa się samotność.
Trzymaj się!
Trzymaj się!
-
- bywalec
Dzisiaj jest drugi dzień jak biore zypsile. Ja wiem że to pewnie pracuje moja głowa ale troche mniej urojeń jest. Byłem dziś u taty w szpitalu i nie wygląda to dobrze. Lekarz mówi że starają się robić co mogą i tak jest. Tata ma 84 lata i ma amputowaną noge(bo nie było krążenia i gniła) oraz sepse.
-
- bywalec
No niestety tata po bohaterskiej walce przez ponad dwa miesiące dzisiaj odszedł. Miał dużo chorób i swoje lata. Także zostałem sam.
-
- zaufany użytkownik
Trzymaj się tam!!!
Ten czas minie. Wiem jak było jak babcia odeszła. Wyrazy współczucia.
-
- bywalec
Dziękuje. Ból jest ale życie toczy się nadal. Ale łatwo nie będzie. Nie jestem zły na Boga ale dostałem prezent pod choinke...zdrowy pisze: czw gru 19, 2024 10:31 pm Trzymaj się tam!!!
-
- bywalec
Niestety z zypsilą wyszły stare problemy a mianowicie nie moge po niej spać. Ona daje bardzo ale to bardzo dużego kopa i całe noce są nieprzespane. Tak nie da rady, musiałem odstawić.