Jak walczyć z demonami ?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Jak walczyć z demonami ?
Fragment ciekawego orędzia od proroka Żywego Płomienia z 25.09.2024
"Wiem, że są całe rodziny żyjące od wielu, wielu lat w wielkim udręczeniu ze strony demonów, a nie zawsze z tego zdają sobie sprawę. Niektóre z tych rodzin jednak zdają sobie sprawę, wiedzą, że jest im ciężko, nic im nie wychodzi, a demony dość często psują im zdrowie i samopoczucie to fizyczne, ale także coraz częściej to duchowe. Demony wywołują w osobie, którą dręczą określone złe reakcje. Wielu z was próbuje różnych rzeczy, starają się być nawet w miarę pobożni, cierpią jednak na różne schorzenia i dolegliwości.
Co teraz należy uczynić? Chcę, aby każda taka osoba starała się zaprzestać grzeszyć, przestać celowo upadać. Chcę, aby każda taka osoba nie grzeszyła, nie upadała, a gdy jednak coś się jej przydarzy grzech, upadek, niech nie zwleka, niech nie odwleka w nieskończoność swojego oczyszczenia, niech dobrze się wyspowiada, spełni uczciwie wszystkie pięć warunków Sakramentu Pokuty.
Każdorazowa dobra sakramentalna Spowiedź Święta działa za każdym razem, jak duży egzorcyzm. Oprócz dobrej sakramentalnej Spowiedzi Świętej osoba dręczona przez demona powinna stosować codziennie picie i kropienie wodą święconą egzorcyzmowaną miejsc i żywności, powinna także tę wodę spożywać, namaszczać chore miejsca ciała, drzwi, okna a zwłaszcza samego siebie olejem święconym egzorcyzmowanym.
Gdy to niewiele pomaga, należy wówczas prosić o pomoc dobrego, pobożnego kapłana, a jak jest możliwość należy o pomoc poprosić dobrego egzorcystę."
Źródło: https://viviflaminis-deogracias.pl.tl/2024.htm
"Wiem, że są całe rodziny żyjące od wielu, wielu lat w wielkim udręczeniu ze strony demonów, a nie zawsze z tego zdają sobie sprawę. Niektóre z tych rodzin jednak zdają sobie sprawę, wiedzą, że jest im ciężko, nic im nie wychodzi, a demony dość często psują im zdrowie i samopoczucie to fizyczne, ale także coraz częściej to duchowe. Demony wywołują w osobie, którą dręczą określone złe reakcje. Wielu z was próbuje różnych rzeczy, starają się być nawet w miarę pobożni, cierpią jednak na różne schorzenia i dolegliwości.
Co teraz należy uczynić? Chcę, aby każda taka osoba starała się zaprzestać grzeszyć, przestać celowo upadać. Chcę, aby każda taka osoba nie grzeszyła, nie upadała, a gdy jednak coś się jej przydarzy grzech, upadek, niech nie zwleka, niech nie odwleka w nieskończoność swojego oczyszczenia, niech dobrze się wyspowiada, spełni uczciwie wszystkie pięć warunków Sakramentu Pokuty.
Każdorazowa dobra sakramentalna Spowiedź Święta działa za każdym razem, jak duży egzorcyzm. Oprócz dobrej sakramentalnej Spowiedzi Świętej osoba dręczona przez demona powinna stosować codziennie picie i kropienie wodą święconą egzorcyzmowaną miejsc i żywności, powinna także tę wodę spożywać, namaszczać chore miejsca ciała, drzwi, okna a zwłaszcza samego siebie olejem święconym egzorcyzmowanym.
Gdy to niewiele pomaga, należy wówczas prosić o pomoc dobrego, pobożnego kapłana, a jak jest możliwość należy o pomoc poprosić dobrego egzorcystę."
Źródło: https://viviflaminis-deogracias.pl.tl/2024.htm
Re: Jak walczyć z demonami ?
Egzorcyzm wody i soli przez internet tylko nie mam pewności czy taka modlitwa przez internet działa:
Na jednej stronie widziałem że można kupić już egzorcyzmowany olej i poświęconą świece ale najlepiej iść na święcenie, egzorcyzmowanie przez księdza na jakąś mszę to jest za darmo.
Na jednej stronie widziałem że można kupić już egzorcyzmowany olej i poświęconą świece ale najlepiej iść na święcenie, egzorcyzmowanie przez księdza na jakąś mszę to jest za darmo.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Bylem sie wypowiadać przyjmowac komunie swieta i nic mi to niepomoglo wiecej do kosciola nie pojde.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
W orędziach Żywego Płomienia była mowa że spowiedź dobrze odbyta działa na człowieka jak egzorcyzm. Spowiadać się trzeba regularnie aby być w stanie łaski uświęcającej choć wiem że osobom z F20 może być trudno się wyspowiadać. Jak spowiedź Ci nie pomogła może poszukaj dobrego egzorcysty. Ja wierzę że F20 może być związana z uzależnieniami w sferze seksualnej. Taką teorię słyszałem. Jak mam długą przerwę od masturbacji to stan psychiczny mi się poprawia.TriumfalnaTurkawka pisze: ↑śr paź 02, 2024 2:44 pm Bylem sie wypowiadać przyjmowac komunie swieta i nic mi to niepomoglo wiecej do kosciola nie pojde.
Ja np. jestem ateistką i mam spokój od demonów
Ateistom tylko się wydaje że mają spokój od demonów. Moim zdaniem bardzo trudno być dobrym człowiekiem jak się nie wierzy w Boga i nie ma w życiu pewnych przykazań.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Bylem u egzorcysty i gowno mi to pomoglo to trzeba silne psychotropy żreć a nie jakies durnoty wymyslacpawel534 pisze: ↑czw paź 03, 2024 11:55 amW orędziach Żywego Płomienia była mowa że spowiedź dobrze odbyta działa na człowieka jak egzorcyzm. Spowiadać się trzeba regularnie aby być w stanie łaski uświęcającej choć wiem że osobom z F20 może być trudno się wyspowiadać. Jak spowiedź Ci nie pomogła może poszukaj dobrego egzorcysty. Ja wierzę że F20 może być związana z uzależnieniami w sferze seksualnej. Taką teorię słyszałem. Jak mam długą przerwę od masturbacji to stan psychiczny mi się poprawia.TriumfalnaTurkawka pisze: ↑śr paź 02, 2024 2:44 pm Bylem sie wypowiadać przyjmowac komunie swieta i nic mi to niepomoglo wiecej do kosciola nie pojde.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
Nie każdy egzorcysta jest dobry. Mi niestety też egzorcysta nie pomógł. Ja mogę polecić egzorcystę dobrego ponoć, chrześcijańskiego ale nie katolickiego. Jeździ po Polsce w różnych miejscach można go spotkać. Ja tam zamierzam walczyć o uzdrowienie. Psychotropy niszczą zdrowie fizyczne taka prawda. Niestety. Módl się na różańcu chociaż i czytaj Biblię.TriumfalnaTurkawka pisze: ↑pt paź 04, 2024 3:34 am Bylem u egzorcysty i gowno mi to pomoglo to trzeba silne psychotropy żreć a nie jakies durnoty wymyslac
Gdyby kogoś interesowało oto jeden z filmików tego chrześcijańskiego egzorcysty:
Świadectwo uwolnienia człowieka który słyszał głosy
- amigo
- zaufany użytkownik
Podobno na demony dobrze dzialaja leki... Ale to tylko teoria spiskowa .
Tu na forum wiele razy dawałem linki do orędzi Żywego Płomienia. Obecnie mam wątpliwości czy są one prawdziwe. Kilka rzeczy jest podejrzanych dla mnie więc ja już nie zachęcam do czytania ich. Jeśli ktoś chce je czytać niech podejdzie do nich z dystansem.
Z mojego, niestety, doświadczenia - czasem trzeba połączyć jedno i drugie. Tzn. życie wiarą i prochy. U mnie dopiero to połączenie dało efekty.
A "zły człowiek na smyczy" to świetne określenie, muszę zapamiętać Spotkałam ich od groma i trochę, sporo ich wśród deklaratywnych katolików.
A "zły człowiek na smyczy" to świetne określenie, muszę zapamiętać Spotkałam ich od groma i trochę, sporo ich wśród deklaratywnych katolików.